Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A bogár és a tuskó személyzet

Csehó Pub Étterem BalatonlelleCsehó Pub Étterem Balatonlelle a térképen

Szörnyű 2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Pár napja voltunk ezen a helyen, de bár ne tettük volna. Az étlapról rendeltünk, mert a napi menüs ételekkel kapcsolatban kicsit bizalmatlanok vagyunk. Az ételek viszonylag hamar elkészültek, de ez az én húsomon érződött is, mert kicsit nyers volt és a nagy sietségben egy hajszál is belekerült, viszont még így is jobban jártam, mert a párom "Vega tál" fantázia nevű ételén a grill zöldségek között egy nagyjából 2cm-es pirított bogár volt. Nem akartunk nagy botrányt csinálni, ezért oda hívtuk diszkréten a pincérünket és megmutattuk neki, hogy mit találtunk. Ő értetlenül állt az eset előtt , de arra azért volt esze, hogy gyorsan elvigye a tányért az asztalról "megmutatni" a szakácsnak (véleményem szerint erre azért volt szükség, hogy fényképet ne tudjunk készíteni). Jeleztük a hölgynek, hogy ezt az ételt természetesen nem fogjuk kifizetni, mire az a válasz érkezett, hogy mivel az ételnek már a 80%-a(???ezt ő hogy számolta ki????) elfogyott, ezért ki kell fizetni. Megkértük, hogy szóljon valami magasabb pozícióban lévő kollégájának, gondoltuk valakiben csak van egy ilyen helyen annyi vendéglátós vér, hogy elnézést kérjen a történtekért, ha már a hölgyben ez nem volt meg. Érkezett is egy másik pincér, de ő már egyből hozta magával a bankkártya terminált és mint aki jól végezte dolgát benyújtotta a számlát. Mondtuk neki, hogy bogár volt az ételben és ezt nem fogjuk kifizetni, erre ő azt felelte: "Biztosan nem mi tettük bele a bogarat, de 200 ft-ot engedek a végösszegből". Ennél nagyobb megalázás a világon nincs!!! Kifizettük a 7000ft-ot ezért a remek ebédért és eljöttünk, kifele jövet egy idős vendég megkérdezte, hogy mi volt a probléma, mikor elmeséltük neki ő erre azt felelte:" Évek óta én sem ebédeltem itt, mert utoljára egy légy volt a levesemben, most azért jöttem, hogy egy új esélyt adjak az étteremnek!". Én biztosan nem fogok új esélyt adni ennek a helynek, sőt ahol tudom megosztom a véleményem és lebeszélek mindenkit erről a helyről!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű

Csehó Pub Étterem további értékelései

2023.10.05a párjával
Kiváló
Kedves, udvarias kiszolgálás, finom ételek jellemzik a helyet. Többféle menüből lehet(ett) választani különböző árfekvésekben. A limonádé és a választott étel is nagyon ízletes volt.
2023.08.06a párjával
Kiváló
Az ételek minősége és a kiszolgálás is nagyszerű volt. Laci pincér a legjobb és a kedves vendéglátás nyomán vissza fogok még térni. Egy fickó Pápáról aki Pécsi
2023.08.06barátokkal
Kiváló
Nagyon hangulatos, kiváló kiszolgálás, udvariasság. Annak ellenére, hogy sokan vannak az ételelek gyorsan és még MELEGEN ér ki az asztalhoz.
Népszerű szállások a környéken
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Sirály Hotel Balatonlelle
27.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval