Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kék-fehérben, közel a parthoz

Móló Étterem BalatonlelleMóló Étterem Balatonlelle a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Balatonlellén két nagy étkezde van, ahol nyáron a csúcsszezonban a legtöbben esznek, a Móló és az Amigó. Ezek közül a Móló a parthoz közel, majdnem a strand bejáratánál található. Pontosan nem tudom, mekkora az alapterülete, de ránézésre egyszerre, több mint 200 ember is le tud itt ülni, és a legforgalmasabb időszakokban vannak is ennyien, szinte egymásnak adják a helyet a vendégek. Hatalmas kék-fehér csíkos felülről fedett, de oldalról nyitott terasz, ahol fából készült hosszú asztaloknál és padoknál (8 személyesek) lehet ülni. A terítő csak jelzésértékű az asztalokon és a nagy forgalom miatt a tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után. Azaz az asztalok alatt morzsák, ételmaradékok bőven előfordulnak, és a pecsétes, ételmaradékos terítőket sem cserélik le folyamatosan.
Az ételkínálat nagyon vegyes és egyúttal nagyon széles. Bizonyos ételeket nagy színes táblákon "reklámoznak", másokat csak listaszerűen kiírnak (pl. pizzák). Ebédmenüt is lehet kapni, 3 féle levesből és 6 féle főételből lehet összeállítani a 2 fogást, ár-érték arányban ez tűnik a legkedvezőbb választásnak.
A konyha nagyüzemi jellegű, az ételek egy része nem frissen készül, hanem mirelitből, ill. újramelegítéssel, mikrozással is. Nagyon sok ember megfordul itt, ezért romantikusnak vagy meghittnek semmiképpen nem lehet nevezni a helyet.
Van egy csomó magyaros étel, a Balatonra tekintettel halételek, de a gyorsételek is megtalálhatóak. Árban inkább középkategóriásnak mondanám, de nem lehúzós. Normális adagokat adnak. A pincérek túlhajszoltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (4)
Móló Étterem Balatonlelle - Külső képMóló Étterem Balatonlelle - BelsőMóló Étterem Balatonlelle - Étlap/itallapMóló Étterem Balatonlelle - Belső

Móló Étterem további értékelései

2023.10.05a párjával
A Móló Halsütő (Móló Étteremhez tartozik) gyorsétterem a várt ízvilágot adta. Kedves kiszolgálás, nem túl nagy adag ételek jellemzik. A mosdó a Móló Étteremben használható.
2021.09.04gyerekekkel
Kiváló
Tökéletes helyen,kedves személyzettel,megfelelő választékkal. Ár érték arányban kiváló. Csak ajánlani tudom
2018.07.31a párjával
Kiváló
Több éve Lellére járunk, de még csak most tértünk be először. Kellemesen csalódtam!Sokan voltak mégis figyelmes és gyors volt kiszolgálás, az ételre nem kellett sokat várni. Kiadós, a 2 személyes tálat nem bírtuk megenni. Tiszta asztal és környezet. Egy-két szomszédban lévő étterem pincérei...
Népszerű szállások a környéken
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Sirály Hotel Balatonlelle
27.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval