Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem minden arany...

Rádpuszta Csárda & Szabadidő Centrum BalatonlelleRádpuszta Csárda & Szabadidő Centrum Balatonlelle a térképen

Gyenge 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szép nyári nap volt, kevesen ültek bent, a pincérek kedvesen invitáltak. Igényes helyszín. A pincérek kedvessége végig megvolt (bár a háttérben falatozó Főnök velük való bánásmódjából hallottunk néhány bődületes lebát.. sajnáltuk kicsit a srácot). Az ételre nem kellett sokat várnunk. A tálalás átlagos, szép volt. A bárány csülök rendben volt, a kacsamáj egy fokkal jobb volt. Azonban vittünk kiscsaládunknak 3 adag bécsi szeletnek mondott ételt (nekem ez indikátor étel, amin le lehet mérni egy étterem hozzállását a minőségi alapanyaghasználtról pl) . Otthon derült ki, hogy valami nagyon gyenge alapanyagból készített, (a mi fogalmaink szerint) az ehetetlenség határát súroló rántotthúsról van szó. Ha a helyszínen tálalják ezt, biztos visszküldjük. Szeletenként több, mint 3 ezer forintért, már ért annyit, hogy ezzel a poszttal figyelmeztessem a jövendő vendégeket. Ja, a túrós rétes Életem Rétese volt! Ez vitathatatlan. DE: harmincezer forintot sokszáz helyen lehet jobban elkölteni finom ételekre. Nem fogok ide visszajönni. A Balaton ezen régiójában több alacsonyabb (és persze magasabb) osztályú étteremben lehet ízletesebb, igényesebb étel enni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:

Rádpuszta Csárda & Szabadidő Centrum további értékelései

2023.09.22csoporttal
Kiváló
Szeptember elején egy remek rádpusztai kiránduláson vettünk részt. A helyszínre dottóval vittek bennünket Balatonlelléről. A csoportot zsíroskenyérrel és borral fogadták. Körülnéztünk a csárdában és a csárda fantasztikusan szép bormúzeumában. Lehetőség nyílt lovaskocsikázásra, a bátrabbak...
2022.09.12családjával
Kiváló
Szeretem a zenét és ez a hely tökéletes egy vacsora elköltésében. Barátságos és családias a kiszolgálás, mindenki talál ízlésének megfelelő étket. Hagyományos házias fennseges ízek!
2020.11.08a párjával
Kiváló
Minden teljesen renben! Tiszta, Csendes, Hangulatos! Kedves kiszolgálás, udvarias alkalmazottak! Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit természetközelibb pihenésre vágyik!
Népszerű szállások a környéken
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel