Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minden büfé ugyanolyan

Színes Büfé BalatonlelleSzínes Büfé Balatonlelle a térképen

Átlagos 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez a tipikus strandbüfé Balatonlellén a szabadstrand bejáratánál található a kis játszótér mellett. A Melis Panzió hátsó kijárata a strand felé ide vezet le, és mögötte van a szabad parkoló, ami évek óta nincs lebetonozva és úgy állnak meg az autók, ahogy bírnak.
Úgy van kialakítva a büfé, hogy középen benn sütnek-főznek, készítik elő az ételeket, és több oldalon van "ablak", pult, ahol ételt lehet rendelni. A szokásos kínálat elég hosszasan sorolva: retró hamburger (600 Ft), lángos, palacsinta, sültek, hotdog, retró melegszendvics, rántott húsos szendvics, de vannak meleg egytálételek is, pl. bolognai spagetti. Többször ettünk itt lángost, palacsintát, egyszer (először és utoljára) hamburgert is, de nagyon gyíkhús ízű volt. A lángosból a sima elfogadható árú, viszont amint rátesznek valami feltétet - mi leginkább a sajtos-tejfölöset szeretjük -, akkor irreálisan, kb. duplájára felugrik az ára. Ebédidőben főszezonban elég nagy szokott lenni a forgalom. Az épület körül körben padok vannak lerakva hosszú asztalokkal, sokan elférnek. A kiszolgálás unott. Az asztalok nincsenek letakarítva, ragacsosak, ételmaradékosak. Mosdójuk nincs, a strand fizetős mellékhelyiségébe lehet csak menni.
Jágkrém van, fagylalt nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (12)
Színes Büfé Balatonlelle - Külső képSzínes Büfé Balatonlelle - BelsőSzínes Büfé Balatonlelle - Külső képSzínes Büfé Balatonlelle - BelsőSzínes Büfé Balatonlelle - BelsőSzínes Büfé Balatonlelle - BelsőSzínes Büfé Balatonlelle - Külső képSzínes Büfé Balatonlelle - BelsőSzínes Büfé Balatonlelle - Külső képSzínes Büfé Balatonlelle - EgyébSzínes Büfé Balatonlelle - BelsőSzínes Büfé Balatonlelle - Belső
Népszerű szállások a környéken
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval