Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 nap pihenés a Hotel Francoisban

Hotel Francoise BalatonlelleHotel Francoise Balatonlelle a térképen

Átlagos 2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. július 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Igazi kánikulát fogtunk ki amikor odaérkeztünk és a földszinten kaptunk szobát. Ami nem is volt gond, sőt abban a melegben kifejezetten előnyös volt. Viszont a neten csak az első emeleti szobák vannak fényképezve nyugati, vagy déli oldalról, a mi szobán pedig keleti fekvésű volt, ami kicsit sötét.
A fürdőszoba elavult és nem újszerű, egyedül a csempe volt új. A zuhanyzórózsa tartója el volt törve, nem lehetett használni, a csaptelep is régi volt. Az ajtók szürkére vannak festve és nem túl szépek. A tisztaság sem volt 100%-os. A szobában TV-t nem lehetett nézni 3 v 4 csatorna volt fogható. (Az is igaz, hogy nem kérdeztük meg, csak magunk próbáltuk ki, nem volt szükségünk a TV-re inkább az internetet használtuk.)

Az utca végén csak mólórész áll rendelkezésre a fürdőzéshez, ami nem mindenkinek a kedvence, többek közt nekünk sem volt az. Mi a mellette lévő utcában találtunk füves területet (ami szintén elég kicsi volt) ott fürödtünk.

Az internetes képek alapján szebb és tisztább szobára, fürdőre számítottunk, ez volt az egyetlen negatívum. A svédasztalos reggeli bőséges volt és a menüválasztásos vacsora is ízletes volt.

A vonat nagyon közel van, szinte a szálloda mellett, ezért akiket zavar éjszaka a zaja, azoknak nem ajánlom.

A személyzet kedves és készséges volt.

Összességében a fentieket figyelembe véve is kellemes napokat töltöttem el két gyermekemmel és valószínűleg vissza is mennék, ha lenne rá lehetősége, de valószínű, hogy I. emeleti szobát kérnék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hotel Francoise további értékelései

2018.08.26gyerekekkel
Kiváló
Megérkezésünkkor nagyon kedvesen fogadtak bennünket. A családi szoba kialakítása is megfelelő volt. A reggeli nagyon szuper volt, bőséges és változatos kínálattal. Összességében nagyon meg voltunk elégedve, azt kaptuk, amire számítottunk.
2018.07.19gyerekekkel
Nagyon szerencsés választás volt ez a szálloda. A szoba egyszerű, nem hivalkodó, kényelmesen elfértünk. A klímára nagy szükségünk volt. A félpanziós ellátás reggelije klasszikus kontinentális, ár-érték arányban tökéletes. Ha jelezzük, speciális étrendhez is igazodnak asztalszervizzel. A...
2018.06.26barátokkal
Gyenge
A szállodában harmadszorra voltunk és a színvonal rohamosan egyre rosszabb. A kerti medencében berohadt falevelek és természetesen nem üzemel. A kert gondozatlan, sehol egy napernyő vagy napágy.A fürdőszoba ablak tiszta madár ürülékes,gusztustalan. Az asztelokon nincs terítő sem az étkezőben sem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval