Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Be ne nézz az ágy alá!

Hotel Tiffany Balatonlelle BalatonlelleHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle a térképen

Gyenge 2017. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálloda valamikor a 60-as években épülhetett, amikor Lellén hatalmas egyen-kocka-szalag-szállodaépítési láz uralkodott, s jó pár nagyméretű épületet felhúztak, bár a többi az Boglár felé, a Honvéd utcában található. A Tiffanynak kiváló az elhelyezkedése abból a szempontból, hogy teljesen a központban található. Olyannyira, hogy a bornapoknak és egyéb nyári rendezvényeknek helyet adó tér közvetlenül mellettük található. A fizetős homokos strand, ami a Balatonon az egyik legnépszerűbb, csupán pár percnyi séta. A környéken számtalan étterem és egyéb vengéglátó egység is található. Egy jó kis fagyizó egyből a kerítésnél. Ennyit a pozitívumokról.
A berendezés gyakorlatilag a megépítés óta konzerválódott. A szocreál belsőépítészet és lakberendezés "vívmányai" itt mind egy csokorba gyűjtve élvezhetőek. 30-40 éves bútorok, szőnyegpadló, mini ős tévé, ős hűtő (nem úgy nézett ki, mint amit az elmúlt 10 évben bárki kitakarított volna), ronda barna kihúzható sezlony, retró zuhanytálca nájlonfüggönnyel. Olyan kellemetlen, áporodott szag van a szobákban, mint a kórházi elfekvőben, ez már beleivódott mindenbe, nem lehet kiszellőztetni. Lambéria burkolat az étkezdében és a szobában az ágy feletti falon. Az egészet a szálloda uralkodó színe koronázza meg, a zöldnek talán a legrondább árnyalatáról van szó, ami nemcsak kívül, hanem a belső falakon is megjelenik.
Nincs légkondi, a wifi nem működik, a melegvíz vagy van, vagy nincs (villanybojlert használnak??), a falak papírvékonyak és az ablakok nem szigeteltek. Így amit a kedvező elhelyezkedésről írtam, vissza is üt. A bornapok és a többi rendezvény ideje alatt lehetetlen pihenni és szobában megmaradni, általában este 11-ig tart a buli, a színpad csak pár méterre van a szállodától. A szobában is úgy hallgathatod a hazai középszerű énekeseket, mintha a színpadon ülnél.
A "közösségi térben" van biliárd és csocsóasztal, valamint egy kis játszsarok a gyerekeknek.
A takarítás mint olyan, csak elméletben létezik, polcra, szekrény tetejére, ágy alá ne nagyon nézzetek be, mert bármit találhattok (a több centi vastag porcicák között).
Az udvaron szolid játszótér focipályával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (9)
Hotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső képHotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle - Külső kép

Hotel Tiffany Balatonlelle további értékelései

2018.08.15a párjával
Szörnyű
Egy két csillagos szállodától is az lenne a minimális elvárás, hogy tisztaság legyen. Sajnos itt az alapok is hiányoznak. A közös helységek és a szobánk is tele volt hatalmas pókokkal és az előző vendég(ek) utáni szeméttel. Az ágynemű büdös, a függöny, az ablak, a szőnyeg ragad és mocskos. A...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval