Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Évek óta visszajárunk

Zöldlugas Panzió BalatonlelleZöldlugas Panzió Balatonlelle a térképen

Kiváló 2014. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon megkedveltük Balatonlellét, már közel 10 éve nyaral itt a családunk. Első években kipróbáltunk másik szállásokat is, de egyértelműen a Zöldlugas volt, ami minden szempontból optimális megoldás lett a számunkra.
A szabadstrand mindössze kb. 100 m, az épület mellett kell végigsétálni egy kis gyalogúton. Lelle központja kb. 10 perc kényelmes sétával.
Szobánk az 1. emeleten található, nagy terasszal, amely a szomszédos Melis panzió udvarára néz, de jobbra fordulva a Balatonpart látható. Parkolás az épület mellett saját parkolóban díjmentesen lehetséges. Lift nincs. A földszinten is vannak szobák, az étterem mögött. A szobában van klíma, prímán működik. Egy franciaágy egy L alakú, nagyméretű ülőgarnitúra, ami kinyitható, dohányzóasztal, plusz fotel, szekrények, TV a berendezés; valamint a fürdőszoba. Ez egy tágas L alakú szoba, ahol 5-en is kényelmesen le lehet férni (1 fő pótágyon). Gyerekeknek utaágyat biztosítanak.
Check-in: 14:00, check-out: 12.00 óra.
A földszinten található az étterem, itt van a reggeli és a vacsora is. Mivel egy pici helyről van szó, nem svédasztalos az étkezés, de a tulajdonosokkal mindig előre egyeztetjük, hogy milyen menüre gondoltak, ki mit és hogyan szeretne, ebben nagyon rugalmasak. Házias-magyaros ételek szerepelnek az étlapon. Pl. reggelire lángos, sok tejföllel-sajttal, fokhagymával; lekváros házibukta, bundás kenyér, parasztrántotta.
A gyerekeknek a saját ételeket, italokat az étteremben lévő hűtőben tudtuk tárolni.
A panzióval szemben van egy kis vegyesbolt (Aranyhal ABC).
Szép kártyával és hitelkártyával is lehet fizetni.
Ami legjobban tetszik, az a tulajdonos hozzáállása, vendégszeretete, kedvessége. Nagyon sok a visszajáró vendég, ami egyáltalán nem meglepő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (23)
Zöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - BelsőZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - VendéglátásZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső kép

Zöldlugas Panzió további értékelései

2016.08.15gyerekekkel
Szüleim már évek óta visszajáró vendégek, velük közösen töltöttünk el ismét pár napot. Ugyanabban a szobában voltunk, mint korábban, mivel ezekben van légkondicionáló, és ez a 2 szoba bár a folyosó felől külön bejáratú, de a közös teraszon keresztül mégis át lehet menni egymás között. A hely...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval