2025. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. június 29.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Balaton azért egy bizonyos mértékig szent hely a magyar emberek tudatában, én meg valamilyen egyedi szenvedélyből kiindulva azon dolgozom magamban, hogy a tópart összes településén egyek vagy igyak valamit, de többek között ez a Balatonőszöd még eddig hiányzott. Ez a falu nagyon keskeny részen érintkezik a Balatonnal, nincs nagyon sok választási lehetőség. Valaha kormányüdültem itt, hát ott bent a rezervátumban volt csárda meg borozósziget, meg többféle létesítmény is a nagyarcúaknak, de az a funkció megszűnt, aztán meg, ha ott vagy bent, miért járnál ki ide valahová máshová? Így most van ez a kis szabadstrand, rajta ezzel a két büfével, voltam már itt is párszor, de sohasem voltak nyitva. Én jöttem rosszkor. De most nem. Most pont valami délelőtt nyitás körüli időpontban voltunk itt, a hölgy nagyon kedves volt, feleségem valamilyen vizet meg kávét kért, én meg, hogy egyek is valamit, hát egy palacsintát, és egy limonádéval fejeltem meg. Nem nagyon passzol a kakaós palacsinta a citromos limonádéval, de hát így történt történelmileg. Más vendég még nem nagyon akadt, lehetne itt mást is enni, de úgy találtuk hogy korai még. Ezzel jól elvoltunk, a kiszolgálás meg a kedvesség kiemelkedő, az ár sem volt rossz egy balatoni büféhez képest, 2600 forintot fizettem összesen a papírok szerint.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()