Zenepavilon Balatonszárszó

Zenepavilon Balatonszárszó
Zenepavilon BalatonszárszóZenepavilon Balatonszárszó
Zenepavilon BalatonszárszóZenepavilon Balatonszárszó

Zenepavilon Balatonszárszó bemutatkozása

A balatonszárszói Tóparti parkban találjuk a Zenepavilont.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
50%
50%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Két ünnep között
Két Korona Hotel Balatonszárszó
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok

Zenepavilon Balatonszárszó vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 834 városban járt márFelfedező - 2617 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51635 feltöltött kép
Átlagos 2024. június 13.egyedül járt itt
Őszinte leszek, nem tartom elég oknak, hogy ez valamiért felkerüljön ide, nekem nem jutott volna eszembe. Persze, vannak helyek, ahol valami különösen szép parkban vagy okból megjegyezzük a zenepavilont is, mint látványosságot, de ez nem az a hely. Szerintem. Valaki felrakatta ide, aztán nem értékelte.
Zenepavilon Balatonszárszó - Külső képZenepavilon Balatonszárszó - Külső képZenepavilon Balatonszárszó - Külső kép
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.