Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szuper szálláshely

Pole Position Beach Hotel BalatonszárszóPole Position Beach Hotel Balatonszárszó a térképen

2022. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Közvetlen vízparton helyezkedik el, saját stéggel rendelkezik ez a szuper kis családias szálláshely. Az épület nagyon ízléses, elegáns, a fogadtatás pedig nagyon kedves. A szobákról szintén elmondható, hogy elegánsak, modern bútorokkal, hangulatos világítással, hatalmas tévével, kényelmes ággyal. Az erkélyről csodás a panoráma a Balaton felé. Bár a szállás a vasút mellett van, a mi pihenésünket egyáltalán nem zavarta meg a vonatok hangja. Talán az út felé lévő szobákba behallatszódhat. Az udvar gondozott, szép pázsittal, növényekkel, sok napozóággyal, minden adott a kellemes időtöltéshez. A wellness részlegen található 2 szauna, illetve egy nagy jakuzzi. A tisztaságra vonatkozó minusz 1 pontom csak ez miatt van, amikor mi használtuk sajnos koszos volt benne a víz, levált műkörömmel is találkoztam benne ez elég taszító élmény lett, illetve a különböző fúvókákat sem tudtuk mindet kirpóbálni mert vagy nem működtek vagy csak mi nem jöttünk rá a használati módjára. Ezen kívül tehát minden szuper jó volt, a reggeli vetekszik a magasabb besorolású szállodákkal is. Természetesen itt nem 10+ fő személyzet készíti elő a svédasztalt, hanem csak 1 vagy 2, így nem hatalmas a választék, viszont minden nagyon finom. Többféle sajt, felvágottak, főtt virsli, zöldségfélék, joghurtok, müzlik, kérésre tojást is sütnek amennyit szeretnénk. Tea, gyümölcslé, kérésre kávé. (ez utóbbi viszont nincs az árban, nem árt tudni). Összességében mi nagyon jól éreztük itt magunkat és jó élményekkel távoztunk. Kutyabarát a hely, ez sokaknak szempont lehet. ( a szálláson is vannak kistestű kutyusok, nagyon aranyosak, nem zavartak senkit, egy hangjuk nem volt :) )
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Pole Position Beach Hotel további értékelései

2022.06.30gyerekekkel
Kiváló
A személyzet nagyon rendes, gyönyörű szobák, van klíma, óriási tv. Gyönyörű a kert, kényelmes székekkel, asztalokkal, napágyakkal. Ha szeretnél kikapcsolódni a Balatonon, akkor szerintem ezt a helyrt válaszd.
2019.07.26gyerekekkel
Kellemes hangulatú közvetlen vízparti hotel udvarias személyzettel. A kilátás remek a szobából, a reggeli finom. Negatívum, hogy a családi szoba elég kicsi illetve hogy a terasz alatt lehet dohányozni, így a dohányfüst bejut a szobákba. A jakuzziból nézhető hatalmas tv nagyon luxi
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Nyárindító wellness akció a Balatonon
Nyárindító wellness akció a Balatonon
05.31-06.28.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
90.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval