Barbara113 étterem értékelései

Értékelései
8
30
50
22
5
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Barbara113 értékeléseit!

Olvasd el Barbara113 étterem értékeléseit!

Barbara113 értékelései

Túlértékelt... -

Mészáros Vendéglő Abony

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 6.
Sajnos itt is érvényesül az, ami sok régi klasszikus, jobb napokat megélt csárdában, hogy 20 éve ugyanaz minden és szerintük ettől autentikus. Pedig nem mindegy, hogy valami csak azért retro, mert nem tesznek pénzt a fejlesztésre és az igényes környezet alakítására, vagy azért, mert retro stílusban rendezik be a helyet, hogy a hangulata meglegyen, de közben legyen tiszta és igényes is.
Megosztom
Bori mami a nyerő! -

Bori Mami Gyöngyös

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulás után kerestünk helyi éttermet egy délutáni ebédhez. A Bori mami mellett döntöttünk - szerencsére. A hely kívül-belül gyönyörű, elegáns, különleges, de nem túl elit mégsem. A felszolgálók figyelmesek, kedvesek. A levendulás limonádé itt a legfinomabb! ! ! A főételeket gyorsan és megfelelő hőmérsékletűen kaptuk meg. Ízléses tálalás, megfelelő adag.
Megosztom
A Hangulat(talan) étterem -

Hangulat Étterem Vácrátót

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint sokan mások, mi is az Arborétum okán látogattunk erre, előtte viszont kerestünk egy áéttermet, hogy ne éhesen barangoljunk majd. A választás a közelben lévő Hangulat étteremre esett. Egyetlen vendég sem tartózkodott szombat délután az étteremben, ez kicsit aggodalomra adott okot, de közvetlen utánunk 2 pár is érkezett még.
Megosztom
Jobbra számítottunk... -

Öreg Morgó Étterem Kismaros

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kerthelyiségben foglaltunk helyet a családdal. Már mindenki elhelyezkedett, de pincér nem fogadott minket. Kiderült, hogy csak egy pincér van épp szolgálatban. Elvettük hát magunk az étlapot. Kisvártatva végre megérkezett hozzánk a főúr, leadtuk az ital rendelést és egyben az ebédet is. A várakozási idő kicsit súrolta a "túl hosszú" határát, de még elmegy.
Megosztom
Kismaroson a legjobb! -

Patak Vendéglő Kismaros

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 10.
Közvetlenül a kisvasút állomása mellett található, így a kirándulás után egyből be is tértünk. Hangulatos, szeparált kinti ülőhelyek vannak, a benti helyiségeket futólag látva elmondhatom: nagyon szép az egész hely! A pincér hölgy kedves, türelmes és közvetlen volt. Az italokat hamar megkaptuk, az ételekre sem kellett sokat várni.
Megosztom
A lasagne tespsije üres volt... -

Tepsi Gastropub Kecskemét

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25.
Nagy várakozásokkal érkeztünk ide, mert előtte a hely oldalán jó kis képeket láttam az ételekről. Miután láttam, hogy a kedvencem, lasagne is kapható, egyértlemű volt a választás. Sajnos azonban miután leadtam a rendelést, jött vissza pár perc múlva a hölgy, hogy nincs lasagne. Jó néven vettem volna, ha azt mondja, hogy elfogyott,de készítenek.
Megosztom
Nem gyerek adagot kap az ember! ;) -

Piroska Étterem Egerszalók

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Voltak fenntartásaink kívülről nézve az éttermet, elsőre az sem volt egyértelmű, hol tudunk bejutni, mert eléggé el van rejtve a kis ösvény. Mivel kint teltház volt, így bent foglaltunk helyet, de jobban is jártunk mert bent sokkal jobb hőmérséklet volt a pince helységben, nagyon kellemes muzsikával. A régi menü étlapok a falon érdekesek, jó volt ezeket olvasgatni míg vártunk az ételeinkre.
Megosztom
Az egyik legjobb Cegléden! -

La Toscana Bisztró Cegléd

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23.
Megfordultunk már itt többször is, párommal és családdal együtt. Az ételek finomak, bár talán lehetne kicsit több a választék. Sültes tálat is rendeltünk már, akkor viszont egyedi kérést is teljesítettek és nagyon finomak is voltak az ételek! Ceglédi viszonylatban a top 3 étteremben benne van a Toscana mindenképp.
Megosztom
Cérna az ételben... -

Wok n' Go Aréna Plaza Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha lehetne minusz csillagot adni, azt adnék! A kiszolgálók mint a robotok, az étel meg szörnyű. Az enyémben alig volt hús, a szósz rajta szörnyen zsíros, ehetetlen. A párom étele ízetlen és egy kb 4 centis cérnadarab volt benne! Már bánom, hogy nem borítottuk a pultra... és még drága is! Senkinek nem ajánlom, semmilyen körülmények között!
Megosztom
Kellemes ebéd a csárdában -

Fehér Amúr Halászcsárda Poroszló

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Fél 2 körül tértünk be az étterembe, ahol telt ház volt, sőt sorban álltak az emberek, hogy jut-e asztal. Szerencsére hamar sikerült találnunk egyet. Nagy volt a hangzavar, de mivel rengetegen voltak, így ezt nem rovom fel az étterem hibájának, bár tény, hogy a konyháról is nagyon sok csörömpölés hallatszott ki. A pincér viszonylag gyorsan jött és vett fel rendelést.
Megosztom
5 oldalon / 50 találat


TérképX