Barbara113 étterem értékelései

Értékelései
9
38
63
36
6
0
21

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Barbara113 értékeléseit!

Olvasd el Barbara113 étterem értékeléseit!

Barbara113 értékelései

Nem egy kanári adag! -

Firpo Burger & Bar Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Igaz nem a budapesti étteremben, hanem egy vidéki rendezvényen való kitelepülésükön volt szerencsénk kipróbálni a burgereket. Közösségi oldalukon már régóta szemeztem ezekkel a "bunyós burgerekkel", de vidéki lévén nem sűrűn van alkalmam megfordulni a fővárosban, így nagyon örültem amikor végre adódott a lehetőség.
Megosztom
Többet vártam -

Convoy City Étterem Szajol

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Évek óta tervben volt, hogy ellátogatunk ide, most nemrég családi ünnepsége alkalmával eljutottunk. Kívülről nagyon jól néz ki, az étterem belső része viszont kicsit csalódást okozott. Minden mozdulatnál nyikorgó, nehéz székek, kicsit kopottas evőeszközök (a kanálnak alig van medre, majdhogy nem lapos).
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Húsvétkor fordultunk meg a családdal az étteremben, ahol kevés várakozás után asztalt is kaptunk. Nagy volt a vendégsereg, a felszolgáló szerint előző nap főleg, így sajnos volt több olyan alapanyag is amiből már előzőleg kifogytak. Ennek ellenére azért sikerült ételt választanunk, viszonylag hamar meg is kaptuk.
Megosztom
Valóban Édenkertben jártunk -

Édenkert Csárda & Fogadó Zagyvaszántó

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Húsvét hétfőn érkeztünk ide a Párommal egy késői ebédre. Az első (külső) benyomás alapján egy hagyományos csárda jellegre számítottunk, ám az étterem új (hátsó) része teljesen modern és csodaszép. Rögtön a bejáratnál köszöntöttek is minket és asztalhoz kísértek (foglalás néllkül). Az enteriőr lenyűgöző, szép és tiszta volt az étterem.
Megosztom
2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 25.
Érdemes lenne bővíteni a befogadóképességet, mert egy tavaszi hétvégén 12:00-kor az emberek ott állnak meg rohangálnak az étterem kellős közepén, arra várva, hogy le tudjon ülni a másik helyére. Ez sajnos mindenkinek kellemetlen. Az ebédjét fogyasztó embernek is, a leülni vágyó embernek is, a felszolgálóknak is mert nem férnek el.
Megosztom
Fodor minőség! -

Fodor Fagyizó Nagykőrös

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A ceglédi fagyizójukhoz hasonlóan a nagykőrösi Fodor fagyizó is hozza a minőséget és a már elvárt szintet. Nagy gombóc, nem húzzák le a kanalat, bőséges választék (cukormentes is van néha) és minden gombócba jut valami extra feltét is az adott fagylaltból. Szeretjük a Fodor fagyikat. Remélem idén is hamar kinyitnak.
Megosztom
2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Ahogy í címben is írtam, hogy magát hamburgériának nevező helytől sokkal különlegesebb hamburgert várnék. Kezdem a zsemlével, ami tényleg zsemle tészta, szezámmaggal a tetejét. Finom ,jó nagy méretű is, de nem a klasszikus hamburgerzsemle. A hús mérete megfelelő, de talán kicsit túl van fűszerezve, szintén nem klasszikus hamburgerhús.
Megosztom
Egyszerű és nagyszerű! -

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 11.
Régóta terveztünk eljönni ide, most egy születésnap alkalmával végre el is határoztuk magunkat. Nagy reményekkel érkeztem, mert rengeteg pozitív véleményt olvastam/hallottam már a csodás Fekete Gólyáról. Már a vendégek fogadása is meglepő volt, mert a környéken igencsak ritka. De talán az országban is. Mindenki kedves, előzékeny, mosolygós, udvarias.
Megosztom
Szuper ételek- szuper hangulatos helyen! -

Johnny's Bistro Buda Budapest

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
Nem túl nyárias hangulatú időjáás volt, amikor ellátogattunk a bistroba (éppen szakadt a hó) de egyből tengerparti hangulatunk lett, amint beléptünk. Nagyon szép az enteriőr, sokkal kisebbnek képzeltem a helyet a képek alapján. Az étlap olyan, hogy az ember A-tól Z-ig végigkóstolná szinte.
Megosztom
Ízletes ételek, hangulatos kertben -

Op-Art Étterem Monor

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 4-es főútról letérve találtunk rá erre a kedves kis étteremre (ami panzió is egyben). Parkolni zárt helyen, az étterem belső parkolójában is lehet. Fedett kerthelyiség, szépen kiépített rózsakapuval és kerti tavacskával. Kint foglaltunk helyet, és hamar jött is a fiatal felszolgáló, aki felvette a rendelést.
Megosztom
7 oldalon / 63 találat


TérképX