2019. júliusban, családjával járt itt

Értékelt: 2019. július 23.
Hosszú utunk felénél járva tértünk be ebbe a vendéglőbe egy jó is ebéd elfogyasztására. A marhapörkölt nagyon jól készült, jó szaftos és ízletes volt. A rántott (töltött) szelet szintén nagyon-nagyon finom volt, és akkora adag, hogy még el is kellett csomagoltatni a maradékot. Akár 2 embernek is elég lett volna! :) Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, a szakács jól érti a dolgát!
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt

Értékelt: 2019. július 14. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nehéz értékelést írni, annyira vegyesek a tapasztalataink. A hely maga nagyon szép, hangulatos, jól el lehet időzni és nézelődni az étterem udvarán ahol jó nagy játszótér várja a gyerekeket, a felnőttek retro járműveket tekinthetnek meg, illetve állatok (szamarak, őzek, pávák, kacsák stb) is vannak. A belső rész szintén szép, tágas és igazán csárda jellegű és hangulatú.
Foglaláskor nem tudtuk, hogy aznap majd élő cigányzene is lesz és mivel közvetlenül a zenészek elé ültettek le minket, örültünk volna ha előbb megkérdezik, hogy megfelel-e ott nekünk. Nagyon szépen játszottak a zenészek, viszont mi jobban preferáltunk volna egy csendesebb részt, mert alig hallottuk a hangunkat. A pincèr, aki felvette a rendelésünket, nem jelezte, hogy közel másfél órát kell majd várnunk az ételekre. Mivel körülöttünk mindenki előbb kapta az ételt így kicsit kezdtünk türelmetlenek lenni. Amikor megérkeztek a rendelt ételek, a hölgyek nem tudták az ételek pontos neveit, így találgatnunk kellett pár máaodperc kínos csend után, hogy mit takar az, hogy "sertés szelet", abból ugyanis többféle is lett rendelve és ők nem mondták az étel pontos nevét. Egy étel ekkor még mindig lemaradt, csak kb 10 perc múlva hozták ki, de a kommunikáció megint elmaradt, így ismét találgattuk, hogy vajon elfelejtették-e vagy mi a helyzet. Nem jött felénk senki, hogy minden rendben van-e, ízlik-e az étel, kérünk-e valamit még. Egy kólát is nehezen tudrunk rendelni, mert sose jött pincér az asztalhoz. Az ételek nagy adagok és nagyon finomak is voltak. Az egyetlen amiért nem adtam maximum pontot rá, higy az egyik étel mellé teljesen hideg petrezselymes burgonyát tálaltak, ami nem volt frissnek tűnő se. Ezt fizetéskor nem számolták fel. A számlára ismét kissé sokat kellett várni, így kávét és desszertet már nem mertünk rendelni, félve attól hogy ismét fél óra lesz a kiszolgálás. Összességében tehát úgy gondolom, hogy a finom ételek miatt megér még egy próbát a hely, viszont a negatívumok sokat elvettek az élményből.
2019. júniusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2019. július 2.
Meglepődve olvasom itt a sok negatív tapasztalatot a hellyel kapcsolatban, igaz ugyan, azok korábbi évekből valók főleg. A Petőfi sétányon sétálgatva kerestünk egy megfelelő helyet, hogy ebédeljünk. Megakadt a szemünk az étterem kiállított menü oszlopán, majd meg is lettünk szólítva az egyik felszolgáló által, aki gyorsan hozott is nekünk étlapot, hogy eldöntsük maradunk-e.
Az étlap hamar meggyőzött minket, így helyet is foglaltunk. A limonádé semmi extra, de finom volt! Az ételek viszont mindkettőnknek nagyon ízlettek! Forrón, frissen tálalva kaptuk meg és minden kifejezetten ízletes volt. Talán abba tudok kicsit belekötni, hogy az én töltött húsom nem volt hatalmas adag, amihez egy átlag magyar ember talán hozzá van szokva. Mivel én kisebb étkű vagyok, így számomra elegendő volt és jól laktam vele. Az ár természetesen magasabb, mégis csak az Aranyparton, egy túristahely kellős közepén van, így persze magasabb. Összességében viszont mi elégedetten és jóllakottan távoztunk, nem tapasztaltunk semmilyen negatívumot. Saját tapasztalatunk alapján én ajánlom a helyet! :)
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt

Értékelt: 2019. június 25. -
2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vasárnapi svédasztalt próbáltuk ki a családdal, egy szülinappal egybekötve. Amit elsőként szeretnék leírni: mindenképp érdemes asztalt foglalni! ! ! Teljes teltház volt egy átlag vasárnap alkalmával, nem is gondoltam volna, hogy ennyire népszerű a hely. Kívül-belül nagyon szép, autentikus az egész étterem, rendezvényterem.
A fő éttermi épületben még nem jártunk, de a rendezvényterem és annak udvara is nagyon szép, sok-sok elemmel a falon, amiket érdemes megcsodálni. Széles mosollyal köszöntött minket a hölgy belépéskor, majd egy úriember asztalhoz vezetett minket. Hamar jött is a pincér, aki nagyon kedvesen és jó humorral vette fel a rendelésünket, illetve tájékoztatott minket a svédasztal működéséről. Hamar teltház lett, így az ételeknél pár perc sorbanállás kellett, de zökkenőmentes volt minden. Az ételek folyamatosan töltve voltak, minden nagyon finom volt. Egyetlen negatívum, ami persze ízlés dolga is, nekem a pörkölthöz való galuska túl nagy szemű volt, már-már gombóc állaga és mérete volt némelyiknek. Semmi más, amibe bele lehetne kötni! :) Mi nem vittünk magunkkal, de más asztaloknál láttunk szülinapi tortákat is, így ezt a szolgáltatást is igénybe veheti, aki ünnepelni szeretne, mert szívesen felszolgálják a bevitt tortákat. Az egész személyzet nagyon kedvesen és jókedvűen végezte munkáját, ami nálam sokat hozzátesz egy étterem megítéléséhez. Semmi rohanás, kapkodás, csak illedelmesség, lazaság és humor - így is pillanatok alatt fel lett szolgálva minden amit rendeltünk. Összességében ajánlom mindenkinek a Bicskás Fogadót és biztosan ellátogatunk ide még hamarosan mi is.
2019. júniusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2019. június 12.
Igaz nem a budapesti étteremben, hanem egy vidéki rendezvényen való kitelepülésükön volt szerencsénk kipróbálni a burgereket. Közösségi oldalukon már régóta szemeztem ezekkel a "bunyós burgerekkel", de vidéki lévén nem sűrűn van alkalmam megfordulni a fővárosban, így nagyon örültem amikor végre adódott a lehetőség.
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt

Értékelt: 2019. május 7.
Évek óta tervben volt, hogy ellátogatunk ide, most nemrég családi ünnepsége alkalmával eljutottunk. Kívülről nagyon jól néz ki, az étterem belső része viszont kicsit csalódást okozott. Minden mozdulatnál nyikorgó, nehéz székek, kicsit kopottas evőeszközök (a kanálnak alig van medre, majdhogy nem lapos).
2019. áprilisban, családjával járt itt

Értékelt: 2019. április 23.
Húsvétkor fordultunk meg a családdal az étteremben, ahol kevés várakozás után asztalt is kaptunk. Nagy volt a vendégsereg, a felszolgáló szerint előző nap főleg, így sajnos volt több olyan alapanyag is amiből már előzőleg kifogytak. Ennek ellenére azért sikerült ételt választanunk, viszonylag hamar meg is kaptuk.
Valóban Édenkertben jártunk
- 2019. áprilisban, a párjával járt itt

Értékelt: 2019. április 23.
Húsvét hétfőn érkeztünk ide a Párommal egy késői ebédre. Az első (külső) benyomás alapján egy hagyományos csárda jellegre számítottunk, ám az étterem új (hátsó) része teljesen modern és csodaszép. Rögtön a bejáratnál köszöntöttek is minket és asztalhoz kísértek (foglalás néllkül). Az enteriőr lenyűgöző, szép és tiszta volt az étterem.
Finom étel-kevés asztal
- 2019. márciusban, családjával járt itt

Értékelt: 2019. március 25.
Érdemes lenne bővíteni a befogadóképességet, mert egy tavaszi hétvégén 12:00-kor az emberek ott állnak meg rohangálnak az étterem kellős közepén, arra várva, hogy le tudjon ülni a másik helyére. Ez sajnos mindenkinek kellemetlen. Az ebédjét fogyasztó embernek is, a leülni vágyó embernek is, a felszolgálóknak is mert nem férnek el.
2018. augusztusban, családjával járt itt

Értékelt: 2019. március 15. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A ceglédi fagyizójukhoz hasonlóan a nagykőrösi Fodor fagyizó is hozza a minőséget és a már elvárt szintet. Nagy gombóc, nem húzzák le a kanalat, bőséges választék (cukormentes is van néha) és minden gombócba jut valami extra feltét is az adott fagylaltból. Szeretjük a Fodor fagyikat. Remélem idén is hamar kinyitnak.