Barbara113 étterem értékelései

Értékelései
6
21
35
10
1
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Barbara113 értékeléseit!

Olvasd el Barbara113 étterem értékeléseit!

Barbara113 értékelései

Állatbarát hely, klasszikus ízekkel -

Fenyő Vendéglő Szilvásvárad

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minden vendéget rögtön belépéskor köszöntöttek és kedvesen érdeklődtek, hogy ebédelni szeretnének-e. Változatos, magyaros ételek, amit egy magyar vendéglőtől vár az ember. Középkategóriás árakkal. Gyorsan megkaptuk a rendelt ételeket, az adag szerintem bőséges volt. A mosdó illatos, felszerelt (a wc fülkében külön papír- és fertőtlenítő adagoló az ülőke fertőtlenítéséhez) és tiszta.
Megosztom
Csodálatos sütemények -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 2.
Nagyon szép kívülről és belülről is a cukrászda. Bőséges választék van süteményekből és tortákból, az ember alig tud választani. Legszívesebben végig kóstoltam volna az összes sütit. Nagyon finom volt amit ettünk, kellően édes, puha és persze szép is. Ár-érték arány teljesen megfelelő. Mindenképp ajánlom mindenkinek!
Megosztom
Alig várom a visszatérést! -

La'Mar Restaurant & Pizzéria Zalakaros

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 2.
Jó véleményeket olvastam erről a helyről, így hát utazásunk során be is tértünk ide. Az étterem nem túl nagy, de nagyon hangulatos és szép. (Nyáron kint is vannak asztalok) Rögtön kaptunk is étlapot, illetve menü ajánlást is. Rövid időt kellett csak várunk az ételekre, de az illatok nagyon biztatóak voltak! :) Életem legfinomabb marhapörköltjét ettem, tejfölös hagymás dödöllével.
Megosztom
Fura élmény -

Mák Bistro Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 2.
Párommal jártunk itt, neki ajánlotta egy ismerőse. Megérkezésünkkor egy hátsó, elég sötét helyen kaptunk asztalt, a konyha bejárata mellett. A pincér figyelmes volt, elvitte a kabátunkat. Gourmet étteremről van szó, így nem is számítottunk egy 30 oldalas, klasszikusokkal teli étlapra, de azért a választék véleményem szerint nagyon szegényes.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 14.
Végre egy igazi tematikus étterem! Nagyon szeretek itt enni, mert igazi görög hangulata van a helynek, amihez görög dallamok is hozzájárulnak. Az ételek kiválóak. Változatos étlap, autentikus görög ételekkel, illetve pár magyar étel "görögösítve" :) Bőséges adagok, friss alapanyagok. Mindig kitalálnak valami akciót, érdemes a pincért kérdezni az aktuálisról.
Megosztom
Inkább Szolnok, mint New York -

New York Café & Bistro Szolnok

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 14.
Sokszor tértünk már be a New York Café-ba. Modern, elegáns, de fiatalos kis kávézó. Nem túl nagy bent a hely, viszont kint is van pár asztal, hűvösebb időben pokrócokat is készítenek ki. Minőségi italok, és az ételek is finomak. Télen az adventi vásárban is megtalálni őket külön kitelepüléssel kis faházikóban. A téli kiadású forró csokikat ajánlom mindenkinek megkóstolni.
Megosztom
Az elégedett vendég a legjobb reklám! -

Fogadó a hat testvérhez Dömsöd

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 13.
Kirándulás után kerestünk egy konkrét éttermet, ami zárva volt. Tovább álltunk és egy kedves párral beszéltünk, akik éppen ebből az étteremből tartottak haza. Nagyon ajánlották, így hát betértünk a svédasztalos ebédre. A választék bőséges volt, az ételek nagyon jól néztek ki és finomak is voltak. A személyzet kedves és figyelmes.
Megosztom
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17.
Már évek óta járunk ide fagyizni, sütizni és tortát is sokszor vittünk már. Mindig sokan vannak, így régebben fennakadást okozott a nagyon hosszú sor ami az utcáig nyúlt. Ezt kiküszöbölvén a fagylaltos pult már az üzlet előtt van, ez nagyban megkönnyíti a dolgot! Bőséges választék süteményekből és sósakból is. A torták gyönyörűek és finomak.
Megosztom
Mindig ugyanolyan minőség -

Kemal Török Gyros Cegléd

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14.
Gyakran rendelünk innen és szeretjük. Néha lehetne pár újdonság vagy akció, de alapjába véve nem drága, ár-érték arányban megfelelő. Mi mindig gyros tálat rendelünk, azt szeretjük, a többiről nem tudok véleményt mondani mert nem kóstoltuk. Amit hiányolok, az a sajtos gyros, sok helyen úgy is lehet kérni. Sokáig nyitva tart, hétvégén is, így késő este még van esély egy jót enni.
Megosztom
Talán majd legközelebb! -

Séf Bácsi Gyömrő

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14.
Nyitás után pár perccel érkeztünk. A kinti pultnál lévő férfi nem fogadta a köszönésünket amikor elmentünk mellette. Bent foglaltunk helyet, hamar jött is a kedves fiatal felszolgáló hölgy az étlapokkal. A hely dizájnos, ötvözve a régies és az olasz stílust. A mosdóhoz az emeleten rengeteget kell barangolni, rengeteg ajtón és folyosón át, nehéz megtalálni.
Megosztom
4 oldalon / 35 találat


TérképX