Barbara113 étterem értékelései

Értékelései
8
26
48
18
2
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Barbara113 értékeléseit!

Olvasd el Barbara113 étterem értékeléseit!

Barbara113 értékelései

A Hangulat(talan) étterem -

Hangulat Étterem Vácrátót

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint sokan mások, mi is az Arborétum okán látogattunk erre, előtte viszont kerestünk egy áéttermet, hogy ne éhesen barangoljunk majd. A választás a közelben lévő Hangulat étteremre esett. Egyetlen vendég sem tartózkodott szombat délután az étteremben, ez kicsit aggodalomra adott okot, de közvetlen utánunk 2 pár is érkezett még.
Megosztom
Jobbra számítottunk... -

Öreg Morgó Étterem Kismaros

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 10.
A kerthelyiségben foglaltunk helyet a családdal. Már mindenki elhelyezkedett, de pincér nem fogadott minket. Kiderült, hogy csak egy pincér van épp szolgálatban. Elvettük hát magunk az étlapot. Kisvártatva végre megérkezett hozzánk a főúr, leadtuk az ital rendelést és egyben az ebédet is. A várakozási idő kicsit súrolta a "túl hosszú" határát, de még elmegy.
Megosztom
Kismaroson a legjobb! -

Patak Vendéglő Kismaros

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 10.
Közvetlenül a kisvasút állomása mellett található, így a kirándulás után egyből be is tértünk. Hangulatos, szeparált kinti ülőhelyek vannak, a benti helyiségeket futólag látva elmondhatom: nagyon szép az egész hely! A pincér hölgy kedves, türelmes és közvetlen volt. Az italokat hamar megkaptuk, az ételekre sem kellett sokat várni.
Megosztom
A lasagne tespsije üres volt... -

Tepsi Gastropub Kecskemét

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25.
Nagy várakozásokkal érkeztünk ide, mert előtte a hely oldalán jó kis képeket láttam az ételekről. Miután láttam, hogy a kedvencem, lasagne is kapható, egyértlemű volt a választás. Sajnos azonban miután leadtam a rendelést, jött vissza pár perc múlva a hölgy, hogy nincs lasagne. Jó néven vettem volna, ha azt mondja, hogy elfogyott,de készítenek.
Megosztom
Nem gyerek adagot kap az ember! ;) -

Piroska Étterem Egerszalók

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Voltak fenntartásaink kívülről nézve az éttermet, elsőre az sem volt egyértelmű, hol tudunk bejutni, mert eléggé el van rejtve a kis ösvény. Mivel kint teltház volt, így bent foglaltunk helyet, de jobban is jártunk mert bent sokkal jobb hőmérséklet volt a pince helységben, nagyon kellemes muzsikával. A régi menü étlapok a falon érdekesek, jó volt ezeket olvasgatni míg vártunk az ételeinkre.
Megosztom
Az egyik legjobb Cegléden! -

La Toscana Bisztró Cegléd

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23.
Megfordultunk már itt többször is, párommal és családdal együtt. Az ételek finomak, bár talán lehetne kicsit több a választék. Sültes tálat is rendeltünk már, akkor viszont egyedi kérést is teljesítettek és nagyon finomak is voltak az ételek! Ceglédi viszonylatban a top 3 étteremben benne van a Toscana mindenképp.
Megosztom
Cérna az ételben... -

Wok n' Go Aréna Plaza Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha lehetne minusz csillagot adni, azt adnék! A kiszolgálók mint a robotok, az étel meg szörnyű. Az enyémben alig volt hús, a szósz rajta szörnyen zsíros, ehetetlen. A párom étele ízetlen és egy kb 4 centis cérnadarab volt benne! Már bánom, hogy nem borítottuk a pultra... és még drága is! Senkinek nem ajánlom, semmilyen körülmények között!
Megosztom
Kellemes ebéd a csárdában -

Fehér Amúr Halászcsárda Poroszló

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Fél 2 körül tértünk be az étterembe, ahol telt ház volt, sőt sorban álltak az emberek, hogy jut-e asztal. Szerencsére hamar sikerült találnunk egyet. Nagy volt a hangzavar, de mivel rengetegen voltak, így ezt nem rovom fel az étterem hibájának, bár tény, hogy a konyháról is nagyon sok csörömpölés hallatszott ki. A pincér viszonylag gyorsan jött és vett fel rendelést.
Megosztom
Jó pizza, bunkó személyzet -

Don Quijote Pizzéria Szolnok

2018. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 16.
Nyeremény kuponnal jártunk már a pizzériában többször is, mert a szolnoki rádió rendszeresen hirdet pizzás játékot. A pizzájuk finom, nem csalódtunk még benne. A helyben fogyasztást viszont senkinek sem ajánlom. Egyik alkalommal a tanuló lányka megszeppenve állt a pult mellett és kérdezte a pultos srácot, hogy "Oda menjek hozzájuk?
Megosztom
Különleges italok hangulatos helyen -

Cafe Frei Szolnok

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 23.
Sajnos az érkezésünkkor nem köszöntött minket a két hölgy, mert épp nevetgéltek valamin. Ezt kicsit rossz néven vettem, viszont utána a kiszolgálás már nagyon kedves volt, így ez nem ront az értékelésem végén. Gyorsan megkaptuk a két rendelt italt és nagyon finomak voltak, bár kaphattunk volna hozzá plusz cukrot vagy tejet, mert nem mindneki ízlése egyforma, ki hogy szereti a kávét.
Megosztom
5 oldalon / 48 találat


TérképX