Barbara113 étterem értékelései

Értékelései
9
41
67
43
6
0
22

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Barbara113 értékeléseit!

Olvasd el Barbara113 étterem értékeléseit!

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 23.
Hosszú utunk felénél járva tértünk be ebbe a vendéglőbe egy jó is ebéd elfogyasztására. A marhapörkölt nagyon jól készült, jó szaftos és ízletes volt. A rántott (töltött) szelet szintén nagyon-nagyon finom volt, és akkora adag, hogy még el is kellett csomagoltatni a maradékot. Akár 2 embernek is elég lett volna! :) Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, a szakács jól érti a dolgát!
Megosztom
Vegyes tapasztalatok -

Tölgyes Csárda Szentmártonkáta

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nehéz értékelést írni, annyira vegyesek a tapasztalataink. A hely maga nagyon szép, hangulatos, jól el lehet időzni és nézelődni az étterem udvarán ahol jó nagy játszótér várja a gyerekeket, a felnőttek retro járműveket tekinthetnek meg, illetve állatok (szamarak, őzek, pávák, kacsák stb) is vannak. A belső rész szintén szép, tágas és igazán csárda jellegű és hangulatú.
Megosztom
Elégedettek voltunk -

Colorado Steak House Siófok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Meglepődve olvasom itt a sok negatív tapasztalatot a hellyel kapcsolatban, igaz ugyan, azok korábbi évekből valók főleg. A Petőfi sétányon sétálgatva kerestünk egy megfelelő helyet, hogy ebédeljünk. Megakadt a szemünk az étterem kiállított menü oszlopán, majd meg is lettünk szólítva az egyik felszolgáló által, aki gyorsan hozott is nekünk étlapot, hogy eldöntsük maradunk-e.
Megosztom
Kiváló vendéglátás -

Bicskás Székely Fogadó Szolnok

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vasárnapi svédasztalt próbáltuk ki a családdal, egy szülinappal egybekötve. Amit elsőként szeretnék leírni: mindenképp érdemes asztalt foglalni! ! ! Teljes teltház volt egy átlag vasárnap alkalmával, nem is gondoltam volna, hogy ennyire népszerű a hely. Kívül-belül nagyon szép, autentikus az egész étterem, rendezvényterem.
Megosztom
Nem egy kanári adag! -

Firpo Burger & Bar Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Igaz nem a budapesti étteremben, hanem egy vidéki rendezvényen való kitelepülésükön volt szerencsénk kipróbálni a burgereket. Közösségi oldalukon már régóta szemeztem ezekkel a "bunyós burgerekkel", de vidéki lévén nem sűrűn van alkalmam megfordulni a fővárosban, így nagyon örültem amikor végre adódott a lehetőség.
Megosztom
Többet vártam -

Convoy City Étterem Szajol

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Évek óta tervben volt, hogy ellátogatunk ide, most nemrég családi ünnepsége alkalmával eljutottunk. Kívülről nagyon jól néz ki, az étterem belső része viszont kicsit csalódást okozott. Minden mozdulatnál nyikorgó, nehéz székek, kicsit kopottas evőeszközök (a kanálnak alig van medre, majdhogy nem lapos).
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Húsvétkor fordultunk meg a családdal az étteremben, ahol kevés várakozás után asztalt is kaptunk. Nagy volt a vendégsereg, a felszolgáló szerint előző nap főleg, így sajnos volt több olyan alapanyag is amiből már előzőleg kifogytak. Ennek ellenére azért sikerült ételt választanunk, viszonylag hamar meg is kaptuk.
Megosztom
Valóban Édenkertben jártunk -

Édenkert Csárda & Fogadó Zagyvaszántó

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Húsvét hétfőn érkeztünk ide a Párommal egy késői ebédre. Az első (külső) benyomás alapján egy hagyományos csárda jellegre számítottunk, ám az étterem új (hátsó) része teljesen modern és csodaszép. Rögtön a bejáratnál köszöntöttek is minket és asztalhoz kísértek (foglalás néllkül). Az enteriőr lenyűgöző, szép és tiszta volt az étterem.
Megosztom
2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 25.
Érdemes lenne bővíteni a befogadóképességet, mert egy tavaszi hétvégén 12:00-kor az emberek ott állnak meg rohangálnak az étterem kellős közepén, arra várva, hogy le tudjon ülni a másik helyére. Ez sajnos mindenkinek kellemetlen. Az ebédjét fogyasztó embernek is, a leülni vágyó embernek is, a felszolgálóknak is mert nem férnek el.
Megosztom
Fodor minőség! -

Fodor Fagyizó Nagykőrös

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A ceglédi fagyizójukhoz hasonlóan a nagykőrösi Fodor fagyizó is hozza a minőséget és a már elvárt szintet. Nagy gombóc, nem húzzák le a kanalat, bőséges választék (cukormentes is van néha) és minden gombócba jut valami extra feltét is az adott fagylaltból. Szeretjük a Fodor fagyikat. Remélem idén is hamar kinyitnak.
Megosztom
7 oldalon / 67 találat


TérképX