Barbara113
1 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 52 városban járt márFelfedező - 26 helyen első értékelőNépszerű író - 43 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagság
Fotói
31 fotó
Itt járt már

Barbara113 adatlapja

119Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Luxust szerető utazó  •  Természetbarát  •  Burger-imádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Csipegető  •  Wellness-mániás
Regisztráció2017.06.20
Utoljára itt2023.02.25

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. április 5.a párjával járt itt
Nem egyszer teszteltük már az itt kapható isteni szürkemarha hamburgereket. Saját legelőiken nevelt szürkemarhák húsából készítenek húspogácsát, amit különleges buciban kínálnak, változatos jó minőségű feltétekkel, a hagymalekváros a kedvenc nálam! :)
De lehet itt kapni csomagolt termékeket is, pl kolbászokat szalámikat is.
Kihagyhatatlan 2022. május 4.a párjával járt itt
Idén pont 50 éves a Kecskeméti Vadaskert, egy hétvégi látogatást tettünk a párommal. Nagyon szép és hangulatos a bejárat, kedvesen fogadtak és 2 pénztár is volt. Kaptunk a blokk mellé egy kis programokról szóló lapot, amely egyben egy térkép is az állatkertről. (ezt sokszor nagyobb helyeken sem adtak. . .
Kiváló 2022. augusztus 25.a párjával járt itt
Házhozszállítással rendeltünk, ami még előbb is ideért egy jó negyedórával, mint ahogy mondták. Aminek melegnek kellett lenni, az az volt. Féltem hogy a szállítás miatt a minőség meg sem közelíti a helyben fogyasztást, de tévedtem. Minden gyönyörű volt, sem szétolvadva, sem szétfolyva nem volt semmi, tökéletes volt a kinézete.