Az SDG Családi Hotel, Ifjúsági Szállás & Konferencia Központ Balatonszárszón, a Balaton déli partján, Budapesttől kb. 1 órányi távolságra található. A komplexumtól mindössze 300 méterre fekszik a település legkedveltebb szabad strandja.
 A szálloda 2 hektáros, szépen parkosított környezetben található. Ideális hely mindazok számára, akik zavartalan pihenésre, nyugalomra vágynak, de a Balaton nyújtotta lehetőségekről sem akarnak lemondani.
A szálláshoz fél- vagy teljes panziós ellátás vehető igénybe. Csoportjaink részére menüs étkezést, rendezvényekre igény esetén svédasztalos kínálatot biztosítunk. Igény szerint vendégeink speciális egyéni kívánságait (vegetáriánus, diabetikus, liszt-, tej- és tojásmentes ételek) is teljesítjük. A konferencia központban található bár 08:00 és 22:00 óra között folyamatosan nyitva tart. Ez idő alatt a teljes kínálat biztosított: többféle tea, kávé, ásványvíz, szénsavas és rostos üdítőitalok, palackos borok, röviditalok, pezsgő, jégkrém. Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes, maradandó élménnyé válik vendégeink számára!