Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Korábban jobb volt

Vadvirág Kemping BalatonszemesVadvirág Kemping Balatonszemes a térképen

Átlagos 2021. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Évek óta járunk vissza az unokák miatt, mivel zárt terület és nyugodtan elengedhettük őket a programokra. Az első év volt a legjobb, nagyon profi animációs csapat foglalkozott naponta a gyerekekkel. Sajnos már tavaly sem volt olyan erős a program nekik, az idén meg már csak a lányunokánk vett részt a programokon. Szerencsére a fiú unokánk talált magának pajtásokat és ők remekül elvoltak együtt.
A bejelentkezés flottul ment, a recepción kedvesek és segítőkészek, a kisbolt jó, és az is jó, hogy megnyílt egy második étkezési hely, ahol remek pizzákat lehetett enni. Sajnos a korábbi étterem továbbra is zárva, helyette már tavaly is csak egy büfékocsi volt. Naponta hoztak wc papírt és hulladék zsákot.
Ahogyan azt már mások is jelezték, a XXI-ik században elég lesújtó, hogy a faházakban, még a legdrágábbakban sincs mikró és vízforraló.
Az ágynemű huzatok tiszták, de maguk a párnák és takarók szaga bizony katasztrofális. Szerencsénkre nagyon jó idő volt, így rendszeren kitettük a napra frissíteni őket. A konyhaszekrény belseje kimondottan kellemetlen szagot árasztott. A wc-ben nincs toalett frissítő, semmilyen formában, ezért durván szagos volt, a nyitott ablak ellenére is. A keletkező hulladék szelektív gyűjtése nem megoldott.
Tavaly az egész partot televerték horgászni tilos táblákkal, az idénre ezek eltűntek, de ezt a honlap nem jelzi. Esténként jó sokan horgásztak. Sajnos információ hiányában én az idén nem vittem felszerelést, pedig a fiú unokámmal, szeretünk horgászni.
Van kutya szabályzat, de hiányzik belőle a szájkosár használata, pedig rengeteg kisgyerek bicajozik, rohangál, stb. és bármikor előfordulhat, hogy egy kutya megijed vagy akár csak játékból odakap. Az én lányunokámat a jégkrémárusnál, minden ok nélkül megtámadta egy kutya, szerencsére csak a lábával érte el a combját hátulról. Ez a kutya és a gazdája szerencséje is, különben mindketten nagyon rosszul jártak volna. Az esetet jeleztem azonnal a recepción, de nagyon nem izgatták fel magukat. Egyes kutyák eléggé territoriálisak és a házak terasza előtt elmenő embereket vagy elfutó gyerekeket bizony fenyegetően megmorogják, megugatják. Az sem felemelő, hogy a kutyák odapiszkítanak fűbe a reggeli sétáltatáskor, mert nem minden gazdi szedi fel a kedvence produkcióját, főleg nem azt, ami nem keményen darabos. A gyerekek, felnőttek meg beleléphetnek az odaszárad, fűben lapuló maradékba. Az sem tetszik, hogy nem hívják fel a vendégek figyelmét arra, hogy főleg este 10 után nem hangoskodunk és nem hallgatunk zenét a házak teraszán, mert zavarja mások pihenését, mivel a házak elég közel vannak egymáshoz.
Évek óta kering a hír, hogy ezen terület is beépítésre fog kerülni, mint annyi más kemping a Balatonnál. Az ott lévő vizicsúszda évek óta pusztul. Az elmúlt 4 szezonban biztosan üzemen kívül volt. A víz egyre jobban hínárosodik a parti zónában. Szóval az árak emelkednek, a színvonal fokozatosan csökken, így aztán jövőre lehet, hogy máshol fogunk kikötni, pedig ez igen klassz hely is lehetne mindenki számára.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Vadvirág Kemping további értékelései

2019.09.20családjával
Átlagos
Kihoztam az értékelést közepesre, igaz nem volt egyszerű. Kezdem a pozitívumokkal. Korrekt ügyfélkezelés a recepciónál. A kemping nyugodt, családias, nincs nagy nyüzsgés. A part volt az ami leginkább tetszett. Tiszta, rendezett, kultúrált, kisgyermekeseknek árnyék, zsúfoltság nélkül, mindenki...
2018.08.23barátokkal
Több éve visszajárva azt tapasztalom, hogy idénre leromlott a szolgáltatás. A tisztaság még elfogadható, de közel sem olyan, mint tavaly volt. Összességében még mindig egy kiváló kemping.
2018.08.06gyerekekkel
Gyenge
Mi faházban voltunk. A leírás szerint a kempingben van lehetőség: teniszezésre, ping-pong-ozásra, mini-golfra és biliárdozásra. Hát csak egy pici probléma van ezzel. Mégpedig, hogy ha bármit szeretne az ember játszani, ahhoz nincs eszköz. Illetve van. Megveheted a kisboltban jó drágán... A...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger
Nyári sláger
06.28-08.30.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval