Gyenge 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egyszer jártunk itt, hallottuk hírét, hogy milyen finom és olcsó itt enni. Utóbbi fele valóban beigazolódott, valóban olcsó, viszont az hogy jó is, már kevésbé. A leves nem volt rossz, viszont a frissensültek tocsogtak a zsírban, a köret embertelen mennyiség volt és egyáltalán nem friss (ki tudja, hányszor szolgálták már fel). Párom fatányérost evett, mondanom sem kell, hogy az étel alatt a fatányéron szépen összegyűlt kosz volt, szerintem nem is mosogatják rendesen, illetve nem tudom, ez mennyire HACCP kompatibilis.. Pörgés az viszont van, ez látszik is a dolgozókon, érdekük, hogy minél gyorsabban cserélődjenek az asztalok, hiszen az hozza a legtöbb hasznot. Személytelen, óriási az étterem, az asztalok ragadtak az italmaradványoktól, egyáltalán nem voltak tiszták. Már ha egyáltalán talál magának helyet az ember. Összegezve lehet hogy olcsó, viszont a körülmények nem voltak megfelelőek. Szerintem pedig egy étterem esetében ez nem elhanyagolható. A vendégfogadásról nem is beszélve. Nem jövünk ide többet.
A kiszolgálás csapnivaló, teljes káosz, soha meg nem kapott rendelés. És nem is érdekli őket, hogy több mint egy óra alatt csak egy levest sikerült kihozni, hiába kérdezel rá hol tart a rendelésed. Éhesen érkezel és úgy is távozol ha rajtuk múlik.
Old school kifőzde. A konyhatechnológia, tálalás, ételkínálat teljesen idézi a szocialista érát. Az ételek egyébként ehetőek, de gourmeteknek csalódás lesz a hely. A kiszolgálással nincs probléma, annak ellenére sem, hogy szinte mindig óriási a tömeg. Minket is a nagy érdeklődés, kígyózó sorok...
Teljesen amatőr étel, mintha tanulók vsinálták volna. Szinte ehetettlen volt az újra melegített, oda kozmált hús és a hasábburgonya mintha előzőnap készült volna. Görög saláta úszott a vízben az alja. Valamilyen palacsinta tocsogett az olcsó öntettben. Le voltam döbbenve! Nagy a hajtás és...