2025. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. június 11.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tekintve, hogy a facebook oldalról folyamatosan törlik és tiltják a negatív véleményeket, googlen pedig a 11 ezer értékelés között "elvesznek" a negatívumok, így írok ide is.
A köret adagok valóban nagyok, akinek teljesen mindegy mit eszik, csak olcsó és sok legyen, az nyugodtan menjen.
A felszolgálás/tálalás igénytelen (leves az alátét tányérra folyva, a köret szó szerint rádobálva a tányérra, a kiírt töltött húsból hiányzott a füstölt sajt és a kolbász, a napi ajánlathoz kiírt desszert pedig csak jól csengő "írás" a lap alján. Az íz világ 0. A "szakács", már amennyiben dolgozik ott egyáltalán szakács, az étlapot nem tudja megfőzni. Fogas roston salátaágyon= mikrózott főtt fogas, egy tányér káposztával. Rengeteg étteremben jártam már, tudom mi a fogas, az árával is tisztában vagyok, rostlapot is láttam már, sőt, kifejezetten szeretem használni is. De eddig még egyetlen helyen sem kaptam mikrózott fogasfilét, a salátaágy pedig nem egy a la cartos teli tányér káposzta. A mikrózás kifejezetten látványos egy fogasfilén, mert a rajta lévő bőrt összehúzza. Az egyetlen egy oka, hogy nem küldtem vissza az ételt, hogy a férjem mesterszakács, így tisztelem a vendéglátósok munkáját annyira, hogy nem "cirkuszolok".
Miután kb fél mondatban megemlítettem a fogassal kapcsolatos véleményemet a facebook oldalunkon, valamelyik ott dolgozó válaszolt, hogy nagy a forgalom, nézzem el nekik tulajdonképpen mit is? Hogy szerencsétlen fogasfilé "forog a sírjában", amiért mikrózott formában, francia dresszing "félével" leöntve kiküldik? Bízva abban, hogy a "hülye" vendégnek fogalma sincs róla, hogy tulajdonképpen mit kért? Nem jött be.
A pozitív google értékelések nyilvánvalóan az adagok mérete (leginkább a köret) és az árra vonatkozik, akinek ennyi elég az menüt vagy napi ajánlatot rendeljen. Étlapról semmiképp, mert óriási lesz a csalódás.
Összeségében szerintem ez egy szalagsori kifőzde, minél gyorsabban minél többet eladni, de az étteremtől nagyon távol áll.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Csillagvár Étterem további értékelései
2025.02.09a párjával
![]()
Viszonylag gyakran járunk ide, legalábbis, ha a környéken járunk, akkor itt szoktunk megállni. Az a tapasztalatom, hogy az ételek egy nagyjából közepes szintet ütnek meg, az adag nagy, az ár baráti, de sajnos egyre több a negatív tapasztalatom a hellyel kapcsolatban. Most hétvégén szombaton és...
2025.01.05a párjával
![]()
2025 Január 05. én Ebédelni Szerettünk volna a Párommal Aki Orvos és köztiszteletnek örvend. Du kettö ora volt kevés vendég volt vártunk hogy a pincér hellyel kináljon ahogy szokott, mivel mér töbször jártunk ott. Ekkor odajött egy üzletvezetönek mondta magát egy F. M-nak [moderálva - a szerk.]...
2024.02.25a párjával
![]()
Gasztronómiai élmény volt,gyors és precíz kiszolgálás....másoknak is ajánlom!...Akármikor arra visz az utam szigorúan csak ide térek be étkezni!...Az étlap választéka bőséges...a felszolgált ételek minősége kifogástalan,bőséges....és ami nem utólsó szempont a mai olcsónak nem mondható világban...
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
27.500 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel