Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megálltunk fagyizni

Krokodil Étterem, Panzió & Vendégház BalfKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf a térképen

Átlagos 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. február 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fertőrákosi szállásunkra útban hazafelé itt álltunk meg egy nyári délutánon, a "fagylalt" molinót követve. A főút mellett található 2 szintes épület felső emelete panzióként működik, míg a földszinten amolyan tipikus vidéki kocsma-söröző-bisztró került kialakításra, melegkonyha is működik.
A fagylalt Carte D'Or "bolti", a kiíráson szereplő ízek helyett kevesebb, más fajták voltak, és a kiszolgálás meglehetősen fura módon úgy történt, hogy a pultos hölgy hátra ment valami raktárféle helyre és onnan a hűtőládából kanalazta be a kért gombócokat a tölcsérbe.
Amúgy drága éppen nem volt, igaz kis méretű gombócok voltak (max. 4 dekás), de csak 220 Ft-ba került. Ami szerepelt a repertoárban, azt az 5 ízt ki is kértük (csokoládé, fekete ribizli, sztracsatella), a minősége, íze olyan volt, mint a boltban, ez nem a Krokodilon múlott, én is szoktam venni, hogy legyen otthon a gyerekeknek.
A mások által dicsért cseresznyés rétes nem volt (450 Ft), desszertek közül csak palacsintát kérhettünk volna, de várni kellett volna a sütésre, elkészítésre, így azt kihagytuk. Ezen kívül üdítőt, ásványvizet vettünk még. Cappy kis üveges gyümölcslevek 350 Ft-ért, 0,5 l-es Coca Cola szénsavas italok 450 Ft-ért.
Italkínálat kommersz, elfogadható árfekvésben, Soproni sörcsalád üvegesben, és a bor is soproni, de az nem derült ki, hogy mégis melyik pincészet.
Az épület mögötti fákkal árnyékolt teraszon le tudtunk ülni a kényelmetlen műanyag reklámszékeken, a székek, asztal is billegett.
Az egy fős személyzettel csak bent a pultnál találkoztunk, ott kellett rendelni és fizetni, utána többet nem láttuk, nem jött ki a teraszra érdeklődni, hogy kérnénk-e még valamit.
A vacsora elfogyasztására másik helyet választottunk, már hazaérve Fertőrákosra a szállásunkra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Krokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Külső képKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Külső képKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - BelsőKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - BelsőKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Étlap/itallapKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Étlap/itallapKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - BelsőKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Étlap/itallapKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Étlap/itallapKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Étlap/itallapKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Külső képKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Külső képKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Külső képKrokodil Étterem, Panzió & Vendégház Balf - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Palatinus Hotel Sopron - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Palatinus Hotel Sopron
32.769 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval