Alexandros Gyros Bár Balmazújváros

6 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kamilla Balmazújváros - Tél a Kamillában
Hotel Kamilla Balmazújváros
91.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Pünkösd
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Szépkorúak kedvezménye
Silver Hotel Hajdúszoboszló

Alexandros Gyros Bár Balmazújváros vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 75 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3119 feltöltött kép
Átlagos 2025. december 7.gyerekekkel járt itt
Hajdúböszörményről tartottunk hazafele a fiammal a Traktorhúzó Fesztiválról és mivel megéheztünk az út mellett észrevettünk egy gyroszost. Bementünk és egy kis várakozás után mi kerültünk sorra. Kedves kiszolgálásban volt részünk. Egy kis egyszerű gyroszost kell elképzelni. Semmi extra. Megrendeltük a gyrost és alig 10 percen belül meg is kaptuk.
Alexandros Gyros Bár Balmazújváros - Külső képAlexandros Gyros Bár Balmazújváros - Étlap/itallapAlexandros Gyros Bár Balmazújváros - BelsőAlexandros Gyros Bár Balmazújváros - BelsőAlexandros Gyros Bár Balmazújváros - Étel/italAlexandros Gyros Bár Balmazújváros - Étel/ital
Még több kép (3 db) >>