Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
szbeli
99214701
Országjáró - 43 városban járt márFelfedező - 30 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagság
Fotói
701 fotó
Itt járt már

szbeli adatlapja

115Értékelés
9
92
14
701
Bemutatkozás
Egy Alföldi kisvárosban születtem és itt is élek.Van 4 gyerkőcünk,az alsóstól,a felsősekig és egy fősulis.Nagyon szeretünk kirándulni és persze éttermekbe járni.Szeretünk újakat kipróbálni és ezért véleményezem őket.Van ahova többször is betérünk,de legtöbbször újat keresünk.Van hogy a párommal kettesben megyünk pihenni ekkor is megcélozzuk az értékelni kívánt éttermeket.
Így utazok, így járok étterembe
Legtöbbször a családdal,de van hogy csak a párommal kettesben megyünk el valahova.Számunkra mindegy hogy büfé vagy átlagos étterem,de lehet puccos is.Sőt még lovagi étteremben is ebédeltünk már.Szeretjük a házias ízeket és a süteményeket is.Nem vetjük meg a távol-keleti ízeket sem.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Gyorsbüfé-guru  •  Burger-imádó  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyermekkel utazó  •  Gyógyvízben ázó  •  Minden jöhet
Regisztráció2017.01.14
Utoljára itt2023.09.24

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. október 4.gyerekekkel járt itt
Szeptember elején egy dragversenyről jöttünk éppen hazafele mikor gondoltunk egyet Lajosmizsén,hogy enni kellene valami finom süteményt vagy fagyit. Ekkor találtunk rá egy lakóövezetben erre a Kiss cukrászdára. Egy kicsit furcsa volt hogy nem a főút közelében van,de megérte letérni a főútról. Nagyon kedves volt a kiszolgálás.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Kiss Cuki Lajosmizse - Kiss Cuki Lajosmizse - Kiss Cuki Lajosmizse - Kiss Cuki Lajosmizse -
Még több kép (1 db) >>
2022. november 28.a párjával járt itt
A 45-ös úton haladva Kunszentmártonban található a Fatányéros Vendéglő. A 45-ös útról a Munkácsy útra kanyarodva ,majd a Horváth téren találhatjuk ezt a kis hangulatos vendéglőt. Házias ízekkel várják az átutazókat. Lehet itt rendelni heti menüket is mindössze 1. 300 Ft. -ért. Van házhoz szállítás is. Második menük 1.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Kiváló 2023. január 5.gyerekekkel járt itt
Egy őszi kirándulásunkkor a gyerekekkel betértünk ebbe a Győri fagyizóba. Még voltak fagyik és sok sütemény. Egy kicsit húzósak voltak az árak,de egyszer élünk. Annyira szépek és gusztusosak voltak a sütemények,hogy nem érdekelt bennünket,hogy mennyit fizetünk a végén.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Édenkapu Kávézó & Fagyizó Győr - Édenkapu Kávézó & Fagyizó Győr - Édenkapu Kávézó & Fagyizó Győr - Édenkapu Kávézó & Fagyizó Győr - Édenkapu Kávézó & Fagyizó Győr - Édenkapu Kávézó & Fagyizó Győr -
Még több kép (3 db) >>