szbeli étterem értékelései

Értékelései
4
10
22
5
1
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg szbeli értékeléseit!

Olvasd el szbeli étterem értékeléseit!

Géza konyhája -

Géza Konyhája Gyula

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon hangulatos kis étterem. Már voltunk egyszer ebbe az étteremben és ezért ismét ide jöttünk. Most a pizzájukat próbáltuk ki. Nem is csalódtunk most sem. Isteni finom pizzákat kóstolhatunk meg. A párom az ungarese pizzát kóstolta meg én pedig a rustica elnevezésűt. Mind a kettő nagyon ízletek volt.
Megosztom
Elegáns étterem kiválló ételekkel -

Komló Hotel Étterme Gyula

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 2.
Október utolsó hétvégéjén jártam itt a párommal egy kis kikapcsolódás során. Már kívülről látszik,hogy ez egy elegáns étterem lesz. Amikor beléptünk ez még nyilvánvalóbbá vált. Kellemes hangulatú hely. Nagyon udvarias a kiszolgállás. Párom kőlevest választott,ami valójában egy raguleves,tükörtojással. Isteni finom volt és gazdagon volt benne minden finonság.
Megosztom
Egy kis kiruccanás a Lovagi korba -

Excalibur Középkori Lovag Étterem Eger

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 28.
Egy szép őszi napot fogtunk ki. A családdal kimozdultunk az Alföldről Eger környékére. Ebbe a Középkori Lovagi Étterembe előre kell asztalt foglalni mert amikor megérkeztünk is teltház volt. Az érseki kertben található ez az impozáns étterem. Már a bejáratnál elált a lélegzetünk. A bejárat is ámulatba ejtő volt. Szépen kialakított várfal,ívelt kapuva.
Megosztom
Őszi kirándulás után egy kis finomság -

Marján Cukrászda Eger

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 28.
Egy szép ősz nap,amikor egész nap túráztunk Eger környékén a családdal,a nap végén betértünk ebbe a nagyon szép,kellemes hangulatú nem éppen kicsinek mondható cukrászdába. Nagyon sokféle sütemény közül lehetett válogatni. Kár hogy már fagylaltot nem árultak,pedig az idő elég szép volt hozzá. Nagyon kedvesek voltak a felszolgálók és az eladók is.
Megosztom
Hagy kívánnivalót maga után -

Ködmön Csárda Borétterem Eger

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 25.
A Szépasszony-völgyi kitérőnk közben gondoltuk betérünk a legelső étterembe. Nagyon udvariasan hellyel kínáltak bennünket. A kiszolgálás pazar volt. Én magyaros gulyáslevet ettem ami telis-teli volt minden finomsággal,semmit nem spóroltak ki belőle és bőséges adag volt. Másodikként ropogós pisztrángot kértem cézár salátával.
Megosztom
Egri kikapcsolódás -

Aqua Villa étterme Eger

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 25.
Első ránézésre,kívüről, semmitmondó kis étteremnek tűnik. Jó idő volt ezért a kerthelységben ebédeltünk. Az étlap áttekintése után úgy volt hogy felállunk és távozunk,de mégis azt mondtam adjunk egy esélyt ennek az étteremnek is. Nem sok választék volt és nem is találtuk érdekesnek az ételeket.
Megosztom
Későesti vacsora -

Piroska Étterem Egerszalók

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 25.
Mivel Egerszalókon szálltunk meg és késő este érkeztünk így nem volt kérdés hogy egy helybéli étteremben fogunk vacsorázni. A szállásunktól ez volt a legközelebb. Még késő este is jó sokan voltak,de a pince részben találtunk egy szabad asztalt. Szép,igényes hely mind a terasz része,mind pedig a pince része. A kiszolgálás precíz,kedves volt.
Megosztom
Amennyi csak beléd fér -

Hirös Grill Étterem Kecskemét

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 23.
Svédasztalos kiszolgálás.Nagyon finom házias ételeket szolgálnak fel.Annyit ehetsz amennyi beléd fér.Az eper krém levesük nagyon finom,csak ajánlani tudom.Minden féle házias étel kapható,A rántott sajttól,a rántott szeletig,Több féle leves és másodok féle.Gyümölcsök,saláták és desszertek.Változatos ételek.
Megosztom
Az árak a csillagos eget verik -

Rege Cukrászda Tihany

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 6.
A látvány miatt érdemes,sőt ajánlom hogy aki teheti térjen be ide. Az árak egy kicsit el vannak méretezve. Némely sütemény annyira csömör hogy szinte már ehetetlen. Ilyen a Balatoni Vitorla elnevezésű sütemény is ami tömör csoki. Viszont a Levendulás Krémes és a Tihanyi krémes isteni finom. De azért nem érnek majdnem 1000 Ft. -ot. 3 dl. szódáért 540 Ft.
Megosztom
Csalódás -

5. Büfé Hévíz

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 3.
Egy kirándulás alkalmával tértünk be ebbe a kis büfébe.Elég sokminden közül lehetett választani.Én leveses vagyok,ezért menüt választottam.Volt aki gyrost és volt aki más sültet.
Többre számítottam,de sajnos csalódtam.Sablonos ízek,némely étel olyan volt mintha otthon csináltuk volna.Semmi extra.
Nem is sorolható éppen a legolcsóbb helyek közé.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX