Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Négy csillag??? Hát, nagyon nem!

Hotel Kamilla BalmazújvárosHotel Kamilla Balmazújváros a térképen

Átlagos 2023. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. május 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már a foglalással kezdődtek a problémák: amikor a foglalást intéztem telefonon, akkor konkrét szobát kértem, amit a recepciós szabadnak mondott és le is foglalta számomra, azaz, megígérte, hogy azt kapjuk. Mikor odaértünk, kiderült, hogy nem azt kaptuk, közölték, hogy az már foglalt. A kiutalt szobánk a vasútállomásra nézett, így hallgathattuk a dízelvonatok zaját, a hangosbemondó információit a vonatokról, a vonatpótló buszok folyamatos berregését. Ezt vasárnap éjszaka tetézte, hogy a szomszédos rendezvénycsarnokban bulit rendeztek, a zene is áthallatszott, plusz a távozó (illetve nem távozó, hanem a bulit kint folytató) fiatalok üvöltözése, autókkal driftelés, kiabálás szinte hajnalig. Mivel a szobában nagyon meleg volt, ki kellett nyitni az ablakot, így dönthettünk, hogy a zaj miatt nem alszunk, vagy a meleg miatt. Szörnyű éjszaka volt. Ha ezt előre tudtam volna, biztosan nem jöttünk volna ebbe a rossz elhelyezkedésű szállodába! Az egyetlen előnye, hogy a fürdő mellett van.
A szálloda szakácsai ünnepi menüsort állítottak össze érdekes, változatos, nagyon szépen tálalt ételekből - ezt gálavacsorának nevezték. Az ételek között azonban volt sajnos, egypár nem jó minőségű: a marhaszelet kemény, rágós, a gusztusosan kinéző pisztráng "hűtőízű", nem volt finom, a dekoratív sütemények pedig mind ugyanabból a növényi cukrászhabból készültek, mesterséges aromával, más-más formában és körítéssel. Ráadásul második este, szinte ugyanazok kerültek megint az asztalra. Többen is otthagyták a tányérjukon.
A vacsora este 6-9 között volt.
A második napon 7 órakor mentünk vacsorázni, és már elfogyott egy-két főétel és köret. Kérdeztük, hogy lesz-e még belőlük, de közölték, hogy már nem. Vajon mit kapott, aki 8 órakor ért oda? A leves mellett nem volt egyáltalán leveses tányér, csak lapostányért lehetett találni. Senki nem volt, akitől kérni lehetett volna, így kicsi teáspohárba voltam kénytelen merni. Reggelinél kicsit jobb volt a helyzet, de ott is voltak hiányosságok: kifogyott gyümölcslé, vízzel felhigított kávé (a gépből előbb forró víz folyt a pohárba, majd utána a lefózött kávé - ez volt a presszókávé), ami mellé nem volt tej, a tejszínt pedig kérni kellett. Amúgy, a reggeli változatos és finom volt, mindenki találhatott magának megfelelő édes, vagy húsos, tojásos, sajtos ételt. A tálalás mindig nagyon ízléses.
A személyzet kedves volt, ha megtaláltuk ...
Az egész szállodában tisztaság van. Nagyon kényelmes az ágyban lévő matrac. Az ágy melletti lámpák azonban olyan alacsony kis dobozokon vannak, hogy nem lehet olvasásra használni azokat.
Mikor átmentünk a fürdőbe, leadtuk a szobakártyát, hogy ne kelljen vigyázni rá - mikor visszaértünk, döbbenten tapasztaltuk, hogy kijelentkeztettek bennünket. Ezt orvosolták, de a szobába kártyával már nem is tudtunk bemenni, csak a recepciós által adott kulccsal.
A meghirdetett program - zenés táncos est - elmaradt. Ezt pár nappal előtte jelezte a szálloda e-mail-ben.
Az árak nagyon magasak a szolgáltatáshoz képest.
Mindezek alapján nem adnék a szállodának négy csillagot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Gyenge

Hotel Kamilla további értékelései

2024.04.19egyedül
Átlagos
Az általam foglalt csomagban volt egy 20 masszázs és egy engedmény masszázsra. A masszőr azonban épp az érkezésem napján lebetegedett. A számla végösszegében azonban - mivel a helyette felajánlott ebédet nem kértem - nem jelent meg a masszírozás összegének csökkentése....
2024.03.26a párjával
Az etelekkel nem voltunk megelegedve. Hideg volt a vacsora, a levesen kivul, Szolni kellett, hogy tegyenek ki etelt, mert nem vettek eszre,hogy elfogyott , A felszolgalok kedvesek voltak, rogton hoztak, amit kertunk. De miert kellett kerni? Mashol figyelik, hogy ha valami fogyoban van, mar...
2024.03.11a párjával
Átlagos
Állomasra nyíló ablak, amit éjszakára nyitva kellett tartani a hőség miatt, megtanultam reggelre a menetrendet. A saját wellness kopott, hámlik mindenfelé, az átjáró a városi wellnessbe elhanyagolt. A menü szegényes, valószínűleg a kevés vendég miatt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész ,...

A Hotel Kamilla legnépszerűbb csomagjai

Hotel Kamilla Balmazújváros - Tavaszi Basic Kamilla (min. 2 éj)
Tavaszi Basic Kamilla
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.21-ig
Hotel Kamilla Balmazújváros - Senior nyugdíjas csomag hétközben, fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Senior nyugdíjas csomag hétközben, fürdőbelépővel
137.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.06.21-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval