csukati étterem értékelései

Értékelései
10
26
37
17
12
0
41

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg csukati értékeléseit!

Olvasd el csukati étterem értékeléseit!

csukati értékelései

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
A plázák világa idegen tőlem, de ha már ott jártam, gondoltam, megkóstolom az Orange kávéját. Mennyei volt, egy igazi élmény. Megérte beülni. Szép, igényesen megtervezett a berendezés. Udvarias a kiszolgálás. Az viszont zavaró számomra, hogy egy forgalmas folyosón - a főfolyosón - helyezkedik el, így mellettem mindenhol közlekedtek.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Török gyorsétterem, gazdag választékkal. Az ételek ízletesek, az adagok megfelelőek. Borjúpörköltet ettem, meg voltam elégedve vele. A kiszolgálás udvarias. Zavaró volt viszont, hogy a magánéletüket a vendégek előtt tárgyalták. A tisztasággal sem voltunk megelégedve. Végig a szomszéd asztalon volt az előző, balhés vendég által összeszórt ételmaradék és teríték.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Jó híre miatt választottuk a halászcsárdát. Az étlapon gazdag volt a választék halételekből. Rántott vizát, és kecsegepörköltet rendeltünk. Ízletes, finom volt mindkettő. A kecsege-adagot (a halat) egy kicsit keveselltük. Az étlapon elszörnyedve láttam, hogy rántott békacomb is van - eszembe jutottak azok a szerencsétlen, láb nélkül visszaengedett kis állatok, melyeket a Worldpress-fotó kiállításon bemutattak.
Megosztom
Csak, ha nincsenek nagy igényeid és bírod a szagokat... -

Szinház Sörpatika Székesfehérvár

2019. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
A színház mellett, egy nagyon "szerény kinézetű" épületben működik. A belső tér hangulata már valamivel jobb. A falon régi térkép, festmények, kacatok, miegymás vegyesen. Télen nagyon hideg az egész hely, nem jó a fűtés. Kiszolgálás csak a pultnál. Italválasztéka jó, de hiányzik mellé valami ennivaló, szendvics amivel nem szolgálnak.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Nagyon jó helyen található: Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Bazilika mögött, az Órajáték szomszédságában, a híres Fekvő katona-emlékmű mellett egy hangulatos kicsi terecskén. Kellemes hely, finom sörökkel. Egyaránt jó kint üldögélni nyáron a napernyők árnyékában egy hideg sörrel, és a meghitt belső terekben hideg évszakokban a műkandalló mellett :)
Kiszolgálás, tisztaság rendben.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Görögtálat rendeltem. Semmi sem volt jó benne: a hús kérgesre égett, egy részét ki kellett dobni, mert szétrághatatlan volt, a görögsalátában szinte csak uborka volt, kevés paradicsommal, az olajbogyótartalom kb. két negyed darab(! ), a fetasajt ugyanennyi! Ráadásul a hús és saláta egyaránt íztelen, sótlan volt. Valami joghurtos szószt rádobtak, de az is rossz volt.
Megosztom
Ha éhes vagy és nincs időd -

TRIO Pizza - Nyugati Pályaudvar Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Ha éhes vagy és nincs időd, akkor kitűnő választás. Jó tésztán átlagosan jó feltét. Választási lehetőség van. A kiszolgálás gyors, futószalagszerű. Hely nemigen van megenni, marad az utcán evés kézből. Amire kitalálták, tehát a gyors éhségcsillapítás, arra tökéletes. Az ára a minőségnek megfelelő, de inkább annál olcsóbb, mert a pizza egészen jó.
Megosztom
2018. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoportos rendezvényen voltam itt. Hetekkel előbb egyeztetve lett, hogy ki mit rendel. A kihozott étel kritikán aluli volt. A hús rágós, íztelen, a rizs sótlan, száraz, a savanyúság rossz. Hihetetlen, hogyan lehet így elrontani ételeket ennyi gyakorlattal. Az ételhez csak palackos vizet, üdítőt lehetett rendelni nem kevés pénzért, vizeskancsót kérni kellett.
Megosztom
2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Kaposvár mellett Kaposfüreden található, ha a főútról letérünk a faluba, rögtön a falu szélén. Családi vállalkozás: étterem és fogadó. Többször voltam már itt, nem csalódtam soha. Nagyon jók a csoportos rendeléseknél. Szép tálakat állítanak össze, frissen sütött húsokból, a megszokott köretekkel. Bőségesek az adagok és minden jóízű.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Szokásos "plázabeli" gyorsétterem, aránylag bőséges választékkal. Gyors, korrekt kiszolgálás, mérsékelt árak, nagy adagok. Az ételek finomak, bár, kicsit sok étolajat használnak, de ez jellemző sok más kínai étteremre is. (Az epegörcsöt itt is és máshol is be lehet kalkulálni. ) Probléma, hogy nagyon messze van a wc.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX