Kentaúr szobor Barcs

Kentaúr szobor Barcs
Kentaúr szobor BarcsKentaúr szobor Barcs
Kentaúr szobor BarcsKentaúr szobor Barcs

Kentaúr szobor Barcs bemutatkozása

A drótszobor Komáromi László alkotásaként a darányi körforgalomban található.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Wellness Hotel Viktória Nagyatád - Viktória Ősz
Élmény Vendégház Csurgó - Legjobb ár
Élmény Vendégház Csurgó
40.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül

Kentaúr szobor Barcs vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1000 városban járt márFelfedező - 3090 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 62545 feltöltött kép
Érdekes 2025. szeptember 4.egyedül járt itt
Úgy olvastam, kb. két éve tűnt fel a Barcs szélén lévő körforgalomban, a művész, Komáromi László barcsi születésű és a szülővárosának ajándékozta. Érdekes szobor, acélból van, de tulajdonképpen egy drótháló-fonat az egész és átlátszó ezért. Éjszaka állítólag alulról kivilágosodik, elég érdekes mutatvány lehet az is.
Kentaúr szobor Barcs - Külső képKentaúr szobor Barcs - Külső képKentaúr szobor Barcs - Külső képKentaúr szobor Barcs - Külső képKentaúr szobor Barcs - Külső kép
Még több kép (2 db) >>