Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kína, a népek barátsága

Kínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center BékéscsabaKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba a térképen

Átlagos 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A békéscsabai Csaba Center Bevásárlóközpont kisebb ugyan, mint a budapesti nagy plázák, de a koncepció abból a szempontból hasonló, hogy a vendéglátó egységeket egy csomóba csoportosítják és közös asztalokat, étkezőhelyeket alakítottak ki a vendégek részére, amelyeket a gyorséttermek gyűrű- félgyűrű alakban vesznek körbe. A nemzetközi láncok (BK, Pizza Hut, KFC) mellett volt még 2 magyaros faloda és persze egy elmaradhatatlan kínai gyorsétterem is, amelynek nem is adtak nevet azon túl, hogy "kínai".
Önkiszolgáló rendszerben a pultnál lehet válogatni az üveg mögötti készételek közül, amelyeket kérdezés nélkül mikróznak.
A kínai konyhát itt eléggé szabadon és tágan értelmezték, mert volt chilis paprikás csirke, rántott gomba, gyümölcssaláta (konzervből), csemege uborka, cékla, mexikói tészta és töltött rántott csirkemell is.
Ugyanakkor voltak a hazai kínai gyorséttermekben jól ismert szójás mártásos csirkedarabkás, hasonszőrű ételek zöldséges rizzsel, illatos-omlós csirkefalatok, chilis-mézes bundás csirkegolyók. A gyerekek ez utóbbiból kértek egy adagot sima rizzsel, nem mondom, nagyon megpakolták a tányért.
Miért ne alapon bevállaltam egy csirke saslikot, aminek szintén semmi köze Kínához. Vettünk még zöldséges-szójás tésztát is, valamint rákszirmot.
Húsos főételek árai: nagy adag 800 Ft, kis adag 600 Ft, de ahogy írtam, ez sem kicsi, a húsmenteseknél nagy adag 600 Ft, kis adag 400 Ft.
Árusítottak sushinak nevezett rizstekercseket is (250 Ft/db), de ennek sem volt sok köze a sushihoz, ehhez nem volt sok bizodalmunk ránézésre, ráadásul ez sem frissen készült, ki tudja, mióta lehettek már a kész tekercsek a pultban, ami ugye nem hűtőpult.
Mivel árban olcsó volt, kiadós, nagy adagokat kaptunk és összességében nem volt rosszabb, mint a szokványos kínai gyorséttermek, egy 3-ast azért megadok nekik. De többet nem érdemel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Kínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/italKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Külső képKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Külső képKínai Nagyfal Gyorsétterem - Csaba Center Békéscsaba - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Arcanum Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.29-ig
Arcanum Hotel Békéscsaba
32.720 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval