Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pontosan az, ahogy az ember elképzeli az ideális kisvendéglőt

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

Kiváló 2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó hangulatú, a környezet gondosan kialakított, otthonos, barátságos.
Az ételek nagyon ízesek, nagyon finomak és egyediek. Ideális kisvendéglő, ahol az ember jól érezheti magát és elmerülhet a csodálatos ízek élvezetében.
Azt hiszem, hogy ennyi több, mint elég az értékeléshez, de az ittjártam.hu még többet szeretne, ezért ezt az utolsó mondatot még ideírtam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kisvendéglő a Hargitához további értékelései

2021.09.09a párjával
Kiváló
Véletlenül tértünk be a vendéglőbe. De egy csoda fogadott. Szuper kiszolgálás. Gyorsan megkaptuk a kiválasztott ételeket. Nagyon finom volt minden, így másnap haza felé is ott ebédeltünk. Szívből ajánlom. Gratulálok a szakácsnak.
2020.09.20gyerekekkel
Kiváló
Új autónkért érkeztünk 200 km távolságból Békéscsabára, ahol az ebédhez kerestünk éttermet. Az ittjartam.hu oldalon kerestem megfelelő helyet, és mivel nem akartam sok időt tölteni a válogatással, az első szembe jövőt választottuk. ÉLetem egyik legjobb döntése volt - köszönet ezért a sok...
2020.08.05barátokkal
Kiváló
Tavaly októberben egy veterán verseny kapcsán ültünk be ebbe a hangulatos kisvendéglőbe édesapámmal és a versenybírókkal. Édesapám már régóta jár ide ebédelni/vacsorázni és nekem se ez volt az első és remélhetőleg nem is az utolsó alkalom, amikor itt ehettem. Az ételek igazán ízletesek és...