Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Széchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba

5
1
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
5. helyezett
városi Kastély közül
Kategória
Kastély
Széchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba
Széchenyi-Wenckheim kastélyrom BékéscsabaSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba
Széchenyi-Wenckheim kastélyrom BékéscsabaSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba
24 fotó

Széchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba bemutatkozása

1874-ben gróf Wenckheim Károly császári és királyi kamarás, huszárkapitány Gerla-Póstelek néven önálló pusztai falut alapított. Azonban az 1888-i árvíz után a község teljesen megszűnt. Az egykor modern és szép kastély sajnos szintén csak 30 éves volt, amikor a II. világháború után a környékbeliek széthordták.
Tovább olvasom >>

1 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

1 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Arcanum Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2023.12.29-ig
Arcanum Hotel Békéscsaba
31.120 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2024.06.24-ig
Hunguest Hotel Gyula
37.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Őszi wellness nyugdíjasoknak
Őszi wellness nyugdíjasoknak
2023.12.22-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
83.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Széchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba vélemények

25
1191
1764
35328
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 603 városban járt márFelfedező - 1896 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35328 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 7.a párjával járt itt
A szabadkígyósi kastély után további Wenckheim-helyek után kutattunk a környéken, először megleltük a gerlai kastélyt, de az megközelíthetetlenül le van zárva, távoli integetés csak a turista részéről. Meg szép sem volt ami látszott, hogy meg lehessen örökíteni.
Itt fényképeztem:
Széchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - BelsőSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - BelsőSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - EgyébSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső képSzéchenyi-Wenckheim kastélyrom Békéscsaba - Külső kép
Még több kép (20 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.