Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak találd meg… :)

Panoráma Étterem és Hotel BékéscsabaPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba a térképen

Kiváló 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeptember elején esküvőre voltunk hivatalosak Békéscsabára, így egy éjszakára mindenképpen szerettünk volna szállást foglalni a városban. Interneten keresgéltünk, és több szálláshelynek is írtam ajánlatkérő levelet. Volt olyan, ahol nem lehetett egy éjszakára foglalni, volt, ahol nem volt hely, de olyan is akadt, ahol nem tudták biztosítani a korai érkezés és a késői távozás lehetőségét. A személyzet udvarias, segítőkész hozzáállása és rugalmassága volt az, ami miatt a Panoráma Hotel mellett döntöttünk.
Tettünk pár kört, mire megtaláltuk a szállodát, mivel a megadott címet beütve a navigációs rendszerbe, nem a szállodánál kötöttünk ki. A helyieket megkérdezve kaptunk útmutatást, hogyan is juthatunk el szálláshelyünkre. Egy kis segítség azoknak, akik ezt a szálláshelyet választják: Gyula felé autózva, Békéscsabát éppen elhagyva, a körforgalomnál található benzinkúthoz kell befordulni, ugyanis a mögött található a hotel. A körforgalomnál már ki van táblázva, addig azonban nincs sok segítség… Amikor megérkeztünk azt gondoltuk, hogy nagyon zavaró lesz, hogy a hotel egy benzinkút háta mögött van, azonban aggodalmunk alaptalan volt, csend és nyugalom fogadott minket.
A parkoló az épület mellett és mögött helyezkedik el. Ha kérjük, kinyitják a hátsó ajtót, de a főbejáratot az éttermen keresztül közelíthetjük meg.
A személyzet nagyon kedves, mosolygós és végtelenül udvarias.
A szobánk szép, tágas és tiszta volt. A kinti hőség ellenére bent kellemes hűvös fogadott bennünket, a szobához pedig légkondicionáló is tartozott.
Az esküvőre taxival mentünk a belvárosba. Hajnalban ugyanolyan mosolygósan fogadtak minket, mint előző nap. A nagyon finom reggelinket a békés, csendes teraszon fogyasztottuk el. Mivel viszonylag későn kerítettünk sort az étkezésre, rajtunk kívül más már nem volt kint, a felszolgálónk mégis bekapcsolta a kellemes hőmérsékletet biztosító ventilátorokat. Ezt a gesztust nagyon nagyra értékeltük, kevés hely van, ahol két ember miatt „pazarolják” az áramot.
A hotel megtalálásából adódó kezdeti nehézségek ellenére teljesen elégedetten távoztunk, és ha a jövőben ismét a környéken járunk, újra itt foglalunk szobát, és akkor már a navigációval sem lesz gond. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (9)
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - VendéglátásPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - VendéglátásPanoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Vendéglátás

Panoráma Étterem és Hotel további értékelései

2023.02.16
A felújítás alatt lévő benzinkút mögött találtuk a hotelt. Nagy sötétség fogadott, körbejártuk az épületet, amíg végre megtaláltuk az étterem bejáratát, egyben a recepciót. Sajnos az épület benzinkút felöli oldalán kaptunk szobát, ahol az ott parkoló kamionok elég hangosak voltak éjszaka. A szoba...
2019.04.28gyerekekkel
Egy lagzi alkalmával jártunk a hotelben. 2 éjszakát szálltunk meg. Az ételek nagyon finomak! Délben menüt ettünk az étlapról - bőséges adagot kaptunk és az is nagyon finom volt. A személyzet tökéletes! Minden kívánságunkat teljesitették! A szobák kényelmesek, átlagosak. Kis gyerekkel, nagy...
2015.07.16egyedül
Gyenge
Óriási csalódás! 2015.július elején voltam itt két éjszakát. Interneten válogattam a békéscsabai szállások közt, a wellness miatt választottam ezt a helyet. Érkezéskor nem tudtam, hol kellene bemenni, a hátsó ajtó a parkolónál zárva volt, csengettem, nem jött senki. Végül az éttermen keresztül...

A Panoráma Étterem és Hotel legnépszerűbb csomagjai

Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelivel (1 éjtől)
Napi árak reggelivel (1 éjtől)
15.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.02.01-ig
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Augusztus 20.
15.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
08.15-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Márvány Panzió Hajdúszoboszló - Napi árak
Napi árak
2025.01.06-ig
Márvány Panzió Hajdúszoboszló
46.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Maja Apartman Gyula - Napi árak
Napi árak
2024.10.21-ig
Maja Apartman Gyula
12.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Agod Apartman Gyula - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.07-ig
Agod Apartman Gyula
48.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül