Panoráma Wellness Hotel Békéscsaba ★★★

4,3Kényelem
3,5Szolgáltatás
4,7Étkezés
3,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Arcanum Hotel Békéscsaba - Kettőnk titka romantikus csomag
2023.12.22-ig
Aqua Hotel Gyula
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Panoráma Wellness Hotel Békéscsaba vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelőNépszerű író - 23 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1686 feltöltött kép
2023. február 16. járt itt
A felújítás alatt lévő benzinkút mögött találtuk a hotelt. Nagy sötétség fogadott, körbejártuk az épületet, amíg végre megtaláltuk az étterem bejáratát, egyben a recepciót. Sajnos az épület benzinkút felöli oldalán kaptunk szobát, ahol az ott parkoló kamionok elég hangosak voltak éjszaka. A szoba megfelelő volt, még képek is voltak a falon.
Panoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - Egyéb
Még több kép (16 db) >>
2019. április 28.gyerekekkel járt itt
Egy lagzi alkalmával jártunk a hotelben. 2 éjszakát szálltunk meg. Az ételek nagyon finomak! Délben menüt ettünk az étlapról - bőséges adagot kaptunk és az is nagyon finom volt. A személyzet tökéletes! Minden kívánságunkat teljesitették! A szobák kényelmesek, átlagosak. Kis gyerekkel, nagy gyerekkel, kutyával voltunk - mindenki nagyon jól érezte magát.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 35 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 376 feltöltött kép
Kiváló 2016. október 9.a párjával járt itt
Szeptember elején esküvőre voltunk hivatalosak Békéscsabára, így egy éjszakára mindenképpen szerettünk volna szállást foglalni a városban. Interneten keresgéltünk, és több szálláshelynek is írtam ajánlatkérő levelet. Volt olyan, ahol nem lehetett egy éjszakára foglalni, volt, ahol nem volt hely, de olyan is akadt, ahol nem tudták biztosítani a korai érkezés és a késői távozás lehetőségét.
Panoráma Wellness Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - SzobákPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - EgyébPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - VendéglátásPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - VendéglátásPanoráma Wellness Hotel Békéscsaba - Vendéglátás
Még több kép (6 db) >>
Gyenge 2015. július 16.egyedül járt itt
Óriási csalódás! 2015. július elején voltam itt két éjszakát. Interneten válogattam a békéscsabai szállások közt, a wellness miatt választottam ezt a helyet. Érkezéskor nem tudtam, hol kellene bemenni, a hátsó ajtó a parkolónál zárva volt, csengettem, nem jött senki. Végül az éttermen keresztül találtam be, a pincérek "vitték" a szállót is.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 123 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelőNépszerű író - 1721 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2239 feltöltött kép
Átlagos 2013. december 30.kollégákkal járt itt
Kicsit kavarogtunk mire megtaláltuk a szállodát, de azért ez a mi hibánk is volt. Szobák nagyok, (főleg az apartman) szépek és ízlésesen berendezett. Tiszta a hőmérséklet kellemes 23-24c, igaz a külső hőmérséklet sem mutatott mínusz fokokat. A szálloda *** és ezt a szolgáltatást néha felül is múlja gondolok itt a szobákra és a házias ételekre.
Bronz fokozatú értékelő
2013. július 15.a párjával járt itt
Üdv.! Én és a párom 3nap/2éjszakát voltunk ott. Mindennel meg voltunk elégedve kivéve, hogy a hotel egy benzinkút háta mögött van. De aránylag csendes volt!! Az ételek finomak és a szoba nagyon tágas és tiszta volt. Igaz a wellnessért fizetni kelet, de csak ketten voltunk bent és senki más! Üdv.!