Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mézeskalácsból van a szívem

Cuki Cukrászda BékésszentandrásCuki Cukrászda Békésszentandrás a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyszerű, barátságos, vidéki cukrászda a piac mellett, a buszmegálló épületében. Előterében fedett terasz, kanapéval, könyvesolccal, amolyan becsület-cserés lehet. A beltér pici, de ott is le lehet enni.
Minden olcsó volt, tényleg kedvező árfekvésű.
Házias, jól ismert sütemények, hagyományos elkészítéssel, nem mentes, nem trendi érdességek. Példaképpen kókusztekercs, piskótatekercs, puncs szelet, csokitorta, francia krémes, a sós vonalon sajtos roló. A Rákóczi túrós 310 Ft-ba került, a piskótatekercs baracklekvárral mindössze 220 Ft. A kávé is olcsó volt, igaz, nem is valami jó. Minden esetre volt rajta bolti habspray "tejszínhab" és bolti csokiszósz is, jó sok. A kávé talán 200 Ft-ba került, ha jól emlékszem.
A Rákóczi túrós egész jó volt, nem átütő, de tisztességes. A piskóta is friss volt. Azt láttuk, hogy a porcukorral nem bánnak csínján.
Vettünk több csomag mézeskalácsot, amiket szintén igen kedvező árban kínáltak. Egy csomagban 3-4 színes mázas, vidám figurás mézeskalács volt, 550-700 Ft-os csomagáron. Máshol 1-1 db többe kerül.
Hagyományos ízű fagylaltok, főleg gyümölcsízekben, puncs, sárgabarack, erdei gyümölcs, citrom, nekem készárunak tűnt, nem helyben főzöttnek.
Összességében sokféle édes finomság, kedves kiszolgálás, nagyon olcsó sütik, fagyik és más egyebek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (12)
Cuki Cukrászda Békésszentandrás - Külső képCuki Cukrászda Békésszentandrás - Külső képCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - EgyébCuki Cukrászda Békésszentandrás - Étel/italCuki Cukrászda Békésszentandrás - Belső

Cuki Cukrászda további értékelései

2023.08.28családjával
Átlagos
A Cuki egy átlagos cukrászda Békésszentandrás központjában. A pultban sorakozó sütemények olcsók s kevéssé csábítóak. A fagylaltok közül egy gombóc lúdlábat és egy gombóc csokoládét kértünk. Élvezhetőek voltak, 3 pontot megérdemelnek. Vettünk egy parajdi sóval készített tejkaramella rudat is. Az...
2023.08.22gyerekekkel
3 éve augusztusban fedeztük fel kőrösi nyaralásunk során. Legkisebb unokánk augusztusban ünnepli szülinapját és egy málnás tortára vágyott...Itt rendeltük meg, Igaz,hogy fagyasztott málna volt a tetején (na még szép,augusztusban!!) de nagyon kellemes volt a gyümölcs, a krém és a piskóta is.12...
Népszerű szállások a környéken
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.11.16-ig
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre
19.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel