Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó nyaralóhely

Rita Vendégház Békésszentandrás

Kiváló 2018. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hatan nyaraltunk itt egy babával. A dinnyelaposi holtág. A ház hat személyes - két szoba, egy nappali - jól felszerelt és elég tágas ház, van elég jól felszerelt konyha (gáztűzhellyel), sok edény, jó a hűtő, mikró - talán egy modernebb fajta kávéfőző még jobb lenne :) Két klíma is van, csónakázási lehetőség, jól körbeülhető udvari bográcsozóhely. Tipikus nyaralóhely :) Nagyon jó a fedett terasz! A szobába pótágynak egy utazó kisgyerekágy is befér még, meg is engedték nekünk, jöhetett a baba is nyaralni. Az udvar nagy, több autó beállhat és még így is van hely játszani, pl.: petáng, tollaslabda nem gond akár egyszerre is. A Holt-Körös az udvar végében van, két stéggel. Csendes hely, messze a néha zajos központtól, "cserébe" kissé hosszú az autózás vagy biciglizés a házhoz - gyalog nem is lenne érdemes bemenni pl.: boltba, sörözőbe -, de valamit valamiért.
Kár, hogy a csapvíz "szagos" - erről nem a nyaralóhely tehet, a legtöbb helyen ilyen a víz a Körösparton -, mosdani-mosogatni jó, de inni-főzni hozni kell magunkkal vizet.
A környéken sok a jó programlehetőség, Szarvas is csak pár kilométerre van.
Érdekes, hogy előre kellett fizetni, nem amikor elhagyjuk a szállást, ezt furcsálltam, de a családom szerint manapság már a legtöbb helyen így van állítólag, hát mit tehetünk... Számlát korrektül adtak, nem "ügyeskednek", ez mindenképpen dícséretes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló