Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
kispiroska
4120
Országjáró - 11 városban járt már
Itt járt már

kispiroska adatlapja

16Értékelés
4
12
0
Bemutatkozás
Szeretem a csendet, nyugalmat, a természetet.
Így utazok, így járok étterembe
Tanár vagyok, diákcsoportokkal utazok. Családos vagyok, a gyerekeimmel, unokáimmal utazok. Nem gyakran, de egy évben 2-3-szor szállok meg valahol és eszek étteremben.
Ilyen vagyok
Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Kultúraéhes  •  Vízimádó
Regisztráció2016.11.04
Utoljára itt2020.07.22

Néhány kiemelt értékelés

2017. augusztus 15., csoporttal járt itt
Jó hely, de pár apróságra még figyelni kell ha rendezvényt szerveztet valaki. Nálunk úgy tűnt kicsit túlvállalták magukat - több esküvő egymás utáni napon -, a kiszolgálók fáradtak voltak, így nem tudtak maximálisan a vendégre, a kívánságainkra figyelni, bár látszott, hogy próbálják, de nem ment tökéletesen.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Kiváló 2019. július 27.barátokkal járt itt
Többször voltam már itt barátokkal, csoporttal. A hely ahhoz képest, hogy a természetben van (Tisza-holtág partja) és jó sok a mindenféle kisház-bungaló-faház (a személyzetnek bizonyára van velük dolga éppen elég), tiszta, rendezett. Vannak "úttörőtábor" jellegű komfort nélküli faházak, közösségi szállás, komfortos nyaralóházak - mindenfajtában laktam már, mind azt nyújtják amit a nevük igér.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
2016. november 4.a párjával járt itt
Érdemes volt kipróbálni ha már erre vezetett az utunk. Ebédeltünk, két fogást és desszertet, kb másfél óra volt, elfogadható egy étlapról választott, frissensültet is tartalmazó ebédhez.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság