Helyzetjelentés

Bélapátfalvi Ciszterci Apátság BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva a térképen

Átlagos 2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. május 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha jól látom, 2021-ben jártunk utoljára errefelé... éppen dúlt a munka, a felújítás, és azt rebegték, ütemesen halad, időben kész lesz. Tavaly aztán olvastam valahol, hogy abban az évben kész lesz, mármint tavaly. Már sok éve gördülnek itt határidők. Pénzcsapok befagytak, egy kicsit befékeződött a szabadrablás országszerte, ezek az uniós alapok voltak a legbiztosabb kutak a meggazdagodáshoz, minden ilyen renoválás, felújítás menet közben a sokszorosára drágult, és új milliomosok hadait teremtette meg, anélkül, hogy erről bárkinek komolyan el kellett volna számolnia bárkifelé. Azaz, hogy papíron esetleg... de most dugulás van a csatornában, az építkezés áll, a környéken munkálatoknak se híre, se hamva. Felsétáltam hát körülnézni, hol tart a dolog? Éppen sikerült az esővel meg az időjárással jól szórakoznom, kiszálltam a kocsiból, húú, de meleg van, izzadok, kiskabát le, egyszál rövidujjú is soknak tűnt. Mire legyalogoltam az erődben 6-700 métert az apátságig, szépen megeredt az eső, hát így jártam körbe, amit körbe lehetett, a vizes, magas gazban. és jelentek róla itt valami aktuális infót. Várjatok még, húzódik ez, nem érdemes még elindulni. Most így néz ki. De reméljük, újra szenzációs lesz egyszer.
Fényképek (9)
Bélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - EgyébBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - Külső képBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - Külső képBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - Külső képBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - EgyébBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - EgyébBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - EgyébBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - Külső képBélapátfalvi Ciszterci Apátság Bélapátfalva - Egyéb
Hegyi Panzió Szilvásvárad - Akciós ajánlat - önellátással
Hegyi Panzió Szilvásvárad