Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lakodalom előtti készülődés

Fényes Vendéglő BeledFényes Vendéglő Beled a térképen

2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szombathelyre utaztunk családunkkal, mivel elég hosszú az út, megálltunk útközben egy kicsit megnyújtóztatni magunkat. Szerencsére éppen egy olyan helyet sikerült találnunk, ahol a vendéglővel szemben egy játszótér is volt, így a gyerekek a futkározáson kívül tudtak egy kicsit játszani is.
A Fényes Vendéglő a falu főútja mellett található, saját parkolóhelyekkel rendelkezik. Ránézésre akár 200 fő befogadására is alkalmas a nagytermük, amelyet rendezvények tartására is szoktak használni. Ottjártunkkor is egy aznap esti esküvőre és lakodalomra készültek, éppen díszítették a termet és az emeletes esküvői torta is megérkezett már.
Az árak nagyon barátságosak, ebédidőben 2 féle menüt - 2 fogás húsos főétellel, körettel + savanyúság - kínálnak 680 illetve 950 Ft-ért, bár kissé borzongva olvastam, hogy az egyik napon pangasius filé volt a menüben. Mivel nem voltak éhesek a gyerekek (az autóban gyakorlatilag folyamatosan rágcsáltak valamit), így csak fagyit vettünk (180 Ft/gombóc), mogyorót, csokit, banánt, vaníliát, végigkóstoltuk szinte a teljes kínálatot. Vettünk még marlenkát (300 Ft/szelet), bolti, előre csomagolt, nem helyben készült, és ittam egy kávét tejjel, ami nem volt éppen eget verő, Lamini Caffé névre hallgatott (200 Ft). A mosdó egyszerű, de tiszta volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (17)
Fényes Vendéglő Beled - Étel/italFényes Vendéglő Beled - BelsőFényes Vendéglő Beled - Étel/italFényes Vendéglő Beled - BelsőFényes Vendéglő Beled - Étel/italFényes Vendéglő Beled - BelsőFényes Vendéglő Beled - BelsőFényes Vendéglő Beled - BelsőFényes Vendéglő Beled - BelsőFényes Vendéglő Beled - Étlap/itallapFényes Vendéglő Beled - Étel/italFényes Vendéglő Beled - MosdóFényes Vendéglő Beled - MosdóFényes Vendéglő Beled - Külső képFényes Vendéglő Beled - Külső képFényes Vendéglő Beled - Külső képFényes Vendéglő Beled - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hanság Vendégház Kapuvár - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Hanság Vendégház Kapuvár
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval