Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szellem-szálló

Andezit Hotel BérAndezit Hotel Bér a térképen

Szörnyű 2016. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Koszos, igénytelen turistaszálló jellegű hely, semmiképp sem nevezném hotelnek, de még panziónak sem. A szobák koszosak, tele pókkal, pókhálóval, sáros szőnyeggel. Rongyos, pecsétes ágyneműk és törölközők járnak a szobához. A fürdőszoba tragikus. Zuhanyzás után bokáig áll a víz, a WC lehúzó rossz, nehezen megy le a " lemennivaló". Egyébként a folyosón is szennyvíz-szag terjeng. Személyzet az gyakorlatilag nincs, egy mindenes hölgy van ,aki takarít, reggelit készít, felszolgál. Sajnálom őt , hisz' a vendégek csak őt találják meg a panaszaikkal, kellemetlen lehet a folyamatos exkuzálás. Étlap nincs, eszed amit kapsz.
A természeti környezet adott és az szép is, de mivel szabadon vannak az állatok mindenhol áll a birkabogyó, nem tudod kikerülni a belelépést.
Összességében nem ajánlom senkinek, esetleg bakancsos turistáknak ,akiknek elég az , hogy fedél legyen egy-két éjszakára a fejük felett.
Kár, hogy nincs gazdája a helynek és a vezetés csak a tájból kíván profitálni a VENDÉGLÁTÁS ismeretének teljes hiányában!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Andezit Hotel további értékelései

2023.08.06a párjával
Átlagos
Nincs olyan konkrét minősítés, amit erről a helyről írni tudnék, a minősítése az, hogy bizarr. Meghökkentő mesebeli történet az egész, azt látom, hogy itt az előttem szólók leminősítették a sárga földig. meg olvastam más oldalakon is ugyanilyen véleményeket, lássuk hát... volt kezdetben a...
2018.01.02gyerekekkel
Szörnyű
2017.december 30-án kirándulást terveztünk a béri vadasparkba az unokánkkal.A neten megnéztük a helyet.A képek alapján jó kis programnak néztünk elébe. A valóság,szörnyű nagy csalódás volt! Már az oda vezető út is kicsit bizar volt.Az út mellett rengeteg birka... A parkoló teli volt állat...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák
183.981 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval