Búzavirág: Szellem-szálló - Andezit Hotel Bér

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Andezit Hotel Bér értékelése
2. helyezett a 2 béri szállás közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 6 városban járt
3 étteremértékelés 9 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Szellem-szálló

   Mobilról küldte. | 2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 25. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Koszos, igénytelen turistaszálló jellegű hely, semmiképp sem nevezném hotelnek, de még panziónak sem. A szobák koszosak, tele pókkal, pókhálóval, sáros szőnyeggel. Rongyos, pecsétes ágyneműk és törölközők járnak a szobához. A fürdőszoba tragikus. Zuhanyzás után bokáig áll a víz, a WC lehúzó rossz, nehezen megy le a " lemennivaló". Egyébként a folyosón is szennyvíz-szag terjeng. Személyzet az gyakorlatilag nincs, egy mindenes hölgy van ,aki takarít, reggelit készít, felszolgál. Sajnálom őt , hisz' a vendégek csak őt találják meg a panaszaikkal, kellemetlen lehet a folyamatos exkuzálás. Étlap nincs, eszed amit kapsz.
A természeti környezet adott és az szép is, de mivel szabadon vannak az állatok mindenhol áll a birkabogyó, nem tudod kikerülni a belelépést.
Összességében nem ajánlom senkinek, esetleg bakancsos turistáknak ,akiknek elég az , hogy fedél legyen egy-két éjszakára a fejük felett.
Kár, hogy nincs gazdája a helynek és a vezetés csak a tájból kíván profitálni a VENDÉGLÁTÁS ismeretének teljes hiányában!!!

Ennyire tetszett: Szörnyű
Személyzet: Gyenge
Tisztaság: Szörnyű
Ár / érték arány: Szörnyű
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások: Szörnyű
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Búzavirág felhasználót?    Igen

Cím
3045 Bér
Virágospuszta

Vélemények Búzavirág felhasználótól

2018. július 2.
Igényes, tiszta szobák, udvar. Kedves vendéglátók, finom, kiadós reggeli.Tiszta levegő, csend, madárcsicsergés. Közelben bolt, éttermek, lángos, rétes és a Szalajka-völgy! Udvarban parkolóhelyek és a gyerekek örömére nyuszik, barik, kecskék és kis játszótér.