Jó gyógyvízzel rendelkező kulturált fürdő és kellemes kikapcsolódást nyújtó hely.

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő BerekfürdőBerekfürdői Termál- és Strandfürdő Berekfürdő a térképen

Érdekes 2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár éve jártunk Berekfürdőn és nagyon tetszett a hely. Olyan igazi retró hangulata van a helynek,mintha megállt volna sz idő. :-) A fürdőt kipróbáltuk, kellemes hely,de éppen nagy társaság volt így pihenni ,relaxálni mi akkor nem nagyon tudtunk. Szemben volt a szállásunk a Thermál Hotel Szívek Szállodájában,amiben szintén van fürdő és azt ingyen használni tudtuk,így mi ott fürödtünk. A berekfürdői víz tényleg kellemes, jó hatással bír. A Szívekben is ugyanez a víz működteti a gyógymedencéket,de mára sajnos ez a hotel szépen lassan pusztulásra van kárhoztatva,mert legutóbb már nagyon lelakott volt a wellness részük.Többet nem is megyünk oda,akkora csalódás volt (szállás) minden értelemben. Kár érte ! A Berekfürdői Thermál fürdőben ami még igazán kellemes,hogy van éttermi rész,ahol minden nap változatos menüt lehet enni ,igen baráti áron. (jelenleg 900 ft/nap) Kulturált hely,kedves szolgálatkész személyzettel.Mi is minden nap átjártunk ide ebédelni,mert megfizethető és kielégítő volt az étel.A Touring Hotel recepcióján nagyon finom házi mézet tudtunk venni .Igazán udvarias volt a recepciós ,pedig nem voltunk itt szállóvendégek. A saját hotelünkből eltávozva nem kívántak jó utat, itt önzetlenül és mosolygosan megtette a fiatalember. Köszönet érte.:-) Berekfürdőre érdemes elmenni ,tényleg csodás kis település,még mi is fogunk, de a Thermál Hotel Szíveket mi biztosan elkerüljük. Vannak itt kellemes és szép szállások a településen,majd az itteni vélemények figyelembe vételével keresünk itt helyet magunknak legközelebbre. Viszlát Berekfürdő!

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő további értékelései

2025.08.12a párjával
Nagy helyen sok gyógyvíz remek gyerek medencék csúszdával, belső rész élménnyel. Rengeteg étkezési lehetőség.
2025.08.12a párjával
Nagyon szép hotel, nagy strand. Hotelben házias ételek kedves mosolygós dolgozókkal.
2025.03.21barátokkal
Március elején egy hetet töltöttünk a kemping vendégházánban, amely a srand területén van. 3 ágyas szobában voltunk, kétlégteres, egyik szobában kettő, másikban egy ágy hűtő és mikró volt. A medencékhez fürdőruhában, papucsban sétáltunk át, szerencsére jó idő is volt. A Nőnapot is ott töltöttük,...
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Kumánia Kisújszállás
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval