Jam étterem értékelései

Értékelései
26
33
15
49
13
1
43

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jam értékeléseit!

Olvasd el Jam étterem értékeléseit!

Családias, meleg hangulat, isteni sütik. -

Zwinger Kávéház Sopron

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 15.
A soproni adventi forgatagban bukkantam ennek a kávéház-cukrászdájának a kitelepült kis bódéjára. A pavilonjuk épp az üzletük előtt volt és csak itt lehetett kapni a csodásan finom tojáslikőr puncsot! Később betértünk a kávéházba is :-) Ausztriába átjárva is kerestem a tojáslikőrös finomságot,ami a németeknél mindenhol megvan, de nem nagyon volt kapható.
Megosztom
Igazi gyöngyszem ez a hely Szentgotthárdon! -

Rodeo Pizzéria Szentgotthárd

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 15.
Igazán örülök,hogy az én ajánlásommal és elsőként értékelhetem a Rodeó fogadót. Szentgotthárdon járva kerestünk volna egy olcsó,hangulatos kis vacsorázó helyet. Teljesen véletlenül bukkantunk erre a kis gyöngyszemre. :-)Fantasztikusan finom ételeik vannak és nagyon megfizethető áron. A serpenyős bab nekünk a kedvencünk lett!
Megosztom
Még mindig jó hely a Gyógygödör! -

Gyógygödör Borozó Sopron

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sopron egyik kultikus étterme, ha az ember Sopronban jár ezt a helyet nem érdemes kihagynia. Ismét finomat ettünk,nagyon jó ár /érték aránnyal bír az étterem. Nem csoda,hogy este dugig van, üres asztalt nehéz találni. A személyzet a helyzet magaslatán, ügyesek, jó pörögnek az asztalok és sok vendég ellenére bámulatosan kedvesek és udvariasak.
Megosztom
Családias kis hely a kerek erdő közepén.... -

Jávorkút Étterem & Panzió Lillafüred

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül kanyarodtunk a jávorkúti étterembe és a forráshoz. Lenyűgözött a táj és a hely szépsége minket. Újmassáról az őskohótól visszafelé egy kis hegyi úton találtunk erre az érintetlen helyre. Csodás volt a friss vizű forrás vize,én ezt ittam az ízletes ebédem mellé. A felszolgáló hölgy nagyon kedvesen nem tukmálta ránk a cukros üdítőt.
Megosztom
Nyerő a Nyera csárda Buzsákon.. -

Nyera Csárda Buzsák

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Buzsákon van egy másik vonzó étterem is,amit szintén nem érdemes kihagyni! Ez a Nyera csárda, ez Marcali irányába található ,a falu vége felé . Elég jó nagy terasza van,nyáron igen hangulatos és szép a sok virággal. A hely a buzsáki új lakosok számára is igen vonzó, mert szinte állandóan tele volt belgákkal,hollandokkal,németekkel,akik már a falu új lakói.
Megosztom
A Hársfa hangulatos a hársfák árnyékában.. -

Hársfa Étterem Buzsák

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Buzsákon járva tértünk be a település főterén ,a templom és a városháza közelében erre a hangulatos kis étterembe. Olyan igazi kis kockás abroszos ,falusias kis hely. Nyáron hangulatos kis terasza van, mondjuk este a szúnyog invázió miatt kevésbé kellemes. Naponta van menüjük,ami ár /érték arányban nagyon vonzó, de az étlapon lévő ételek sem drágák.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érkezésünkkor a recepciós hölgy nagyon kedvesen fogadott,lelkiismeretesen mindent elmondott és mindent megkaptunk tőle korrekten,ami a kuponnal járt. A törölközőkről és távirányítóról felelősségvállalási nyilatkozatot kellett kitölteni. . . Mondjuk a törölközők eléggé leharcoltak voltak. . . ezt illene lassan cserélgetni.
Megosztom
Átlagos rendezvényház,apró ,de orvosolható hibákkal,viszont korrekt ételekkel és személyzettel. -

Sziki Vigadó Szeged

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvény okán jártunk a helyen. Maga az épület belülről szép tágas, tehát nagyobb létszámú rendezvény megtartására simán ajánlható a hely. Amin azonnal javíthatnának a hely megközelítésének elősegítése,jól kihelyezett irányt mutató táblákkal a bekötő úton. Akinek nincs helyi jártassága igen nehezen találja meg a fogadót.
Megosztom
Keve van mit javítani...Kevén.. -

Keve Étterem Túrkeve

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvény okán jártam a városban és az "étteremben". A hely igen szocreál és retro. Itt tényleg megállt az idő, de a szó szoros értelmében. Az első része az épületnek,egy igazi "falusi" kocsma hangulat a söntéssel és kármentővel. Az éttermi rész igen eklektikus berendezéssel bír. Régi 50-es,60-as évekbeli csempe a földön, igen koszosnak tűnt az idő vasfogától vagy a takarítás hiányától?
Megosztom
Olcsó,gyors (de nem gyors éttermi) magyaros ételek baráti áron Szegeden. -

Tündérkonyha Étterem Szeged

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször Jártunk Szegeden, de a hangulatos Széchenyi térről mindig elmegyünk ebbe a régi időket felidéző önkiszolgáló étterembe. Régen sok ilyen vendéglátó egység létezett az országban,de mára ezek eltűntek. Ez a hely egy remek kis vendéglő! Ár/érték arányban kiváló! Nagyon baráti áron lehet itt igen bőséges,finomat enni.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX