Jam étterem értékelései

Értékelései
22
30
11
17
13
0
40

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jam értékeléseit!

Olvasd el Jam étterem értékeléseit!

Nyerő a Nyera csárda Buzsákon.. -

Nyera Csárda Buzsák

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Buzsákon van egy másik vonzó étterem is,amit szintén nem érdemes kihagyni! Ez a Nyera csárda, ez Marcali irányába található ,a falu vége felé . Elég jó nagy terasza van,nyáron igen hangulatos és szép a sok virággal. A hely a buzsáki új lakosok számára is igen vonzó, mert szinte állandóan tele volt belgákkal,hollandokkal,németekkel,akik már a falu új lakói.
Megosztom
A Hársfa hangulatos a hársfák árnyékában.. -

Hársfa Étterem Buzsák

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Buzsákon járva tértünk be a település főterén ,a templom és a városháza közelében erre a hangulatos kis étterembe. Olyan igazi kis kockás abroszos ,falusias kis hely. Nyáron hangulatos kis terasza van, mondjuk este a szúnyog invázió miatt kevésbé kellemes. Naponta van menüjük,ami ár /érték arányban nagyon vonzó, de az étlapon lévő ételek sem drágák.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 13.
Érkezésünkkor a recepciós hölgy nagyon kedvesen fogadott,lelkiismeretesen mindent elmondott és mindent megkaptunk tőle korrekten,ami a kuponnal járt. A törölközőkről és távirányítóról felelősségvállalási nyilatkozatot kellett kitölteni. . . Mondjuk a törölközők eléggé leharcoltak voltak. . . ezt illene lassan cserélgetni.
Megosztom
Átlagos rendezvényház,apró ,de orvosolható hibákkal,viszont korrekt ételekkel és személyzettel. -

Sziki Vigadó Szeged

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvény okán jártunk a helyen. Maga az épület belülről szép tágas, tehát nagyobb létszámú rendezvény megtartására simán ajánlható a hely. Amin azonnal javíthatnának a hely megközelítésének elősegítése,jól kihelyezett irányt mutató táblákkal a bekötő úton. Akinek nincs helyi jártassága igen nehezen találja meg a fogadót.
Megosztom
Keve van mit javítani...Kevén.. -

Keve Étterem Túrkeve

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 4.
Egy rendezvény okán jártam a városban és az "étteremben". A hely igen szocreál és retro. Itt tényleg megállt az idő, de a szó szoros értelmében. Az első része az épületnek,egy igazi "falusi" kocsma hangulat a söntéssel és kármentővel. Az éttermi rész igen eklektikus berendezéssel bír. Régi 50-es,60-as évekbeli csempe a földön, igen koszosnak tűnt az idő vasfogától vagy a takarítás hiányától?
Megosztom
Olcsó,gyors (de nem gyors éttermi) magyaros ételek baráti áron Szegeden. -

Tündérkonyha Étterem Szeged

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször Jártunk Szegeden, de a hangulatos Széchenyi térről mindig elmegyünk ebbe a régi időket felidéző önkiszolgáló étterembe. Régen sok ilyen vendéglátó egység létezett az országban,de mára ezek eltűntek. Ez a hely egy remek kis vendéglő! Ár/érték arányban kiváló! Nagyon baráti áron lehet itt igen bőséges,finomat enni.
Megosztom
Elfogadható kellemes hely egy betérőnek, vacsorázásra -

Banyi Halászcsárda Berekfürdő

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 28.
Berekfürdői kirándulásunk alkalmával tértünk be a Halászcsárdába. Nem vagyunk "halas" vendégek, de a halon kívül is sok-féle étel kapható. A hely elég retró,mi kinn ültünk a teraszon,mert jó idő volt,így kellemesnek volt mondható a hely hangulata. A felszolgálóhölgy elég gyorsan felvette a rendelést, de a készételek közül választott : sertés pörkölt és brassói elég lassan érkezett meg az asztalunkra.
Megosztom
Öttevény egy talány??? -

Chateau Földváry Öttevény

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 28.
Egy rendezvény miatt jártam a kastélyban. Maga a hely ,a kastély nagyon impozáns, a kert szépen gondozott és tiszta, rendezett. A belső terek igazán korhűek és jól megtervezettek,tehát összességében ideálisnak mondható. A személyzet nem volt a helyzet magaslatán. Kedvesnek és készségesnek igazán nem mondhatóak.
Megosztom
Egyszerű, magyaros étkezés Berekfürdőn -

Jófalat Vendéglő Berekfürdő

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 26.
Mivel a szálláshelyünkön minősíthetetlen volt a fogadtatásunk,ezért mindig máshová mentünk Berekfürdőn étkezni is. Az egyik alkalommal tértünk be a Jófalat Étterembe. Igazi kis retró hely,de sokan szeretik a vendégek és a környékbeliek is. Amin javíthatna a hely gazdája, az PR és marketing. A google alig dob ki róluk valamit, van egy FB oldaluk, de hetek óta nem változott rajta semmi,nincs új infó.
Megosztom
Tiszta,korrekt kiszolgálás,hangulatos családi kisvendéglő -

Kis Anna Halászkert Miskolctapolca

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolctapolcán járva este kerestünk egy hangulatos vacsorázóhelyet. Nem könnyű találni ilyet ezen a felkapott üdülőhelyen, itt mintha megállt volna az idő. A régiek patinája már eltűnt,elég lepukkadtak,koszosak,igénytelenek a külső részek(éttermi rész) ,ezért mi inkább be sem mentünk,mert nem szerettük volna látni mi lehet a konyhában.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX