Mondtam, hogy ebéd, erre rám mordult, hogy itt már nem főznek senkire. . . Bátorkodtam megkérdezni, hogy akkor hol lehet. megszánt és közölte, hogy menjek vissza a falu felé, és pár száz méter múlva a ott a Pagoda. Megköszöntem, így is tettem. A Pagodában kb. hárman üldögéltek, jött a kislány, helyes volt, kérdezte, mit szeretnék, aztán egyből közölte, hogy de csak háromnegyed óra, egy óra múlva tudna valamit hozni. Miért? - kerekedett ki a szemem? Hiszen alig van vendég. Jó, de kiszállítások is lehetnek. . . Istenem, hát innen hová menjek? Sok faluban nincs étterem, büfé, semmi. . . aztán valahogy kidumáltam az étlapról egy májgombóc levest, legalább annyit. Megvárom. És láss csodát, 10-15 perc múlva lett is májgombóc leves! Addig ittam valamit. A leves tök üres volt, híg lé, az aljén voltak valami ritkás májgombóc-féle foszlányok vagy morzsák. . . Nem baj, de lagalább eszem valamit. Valami csípőst kérhetnék hozzá? Hát lehet, de akkor azt külön felszámolom! (? ? ? ) Még ilyent. . . ez valami új dolog. Kaptam valami kis tálkában piros szószt. Na, szóval, fizettem összese 2500 forintot, aztán iszkoltam onnan, és többet erre sem jövök.