Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Túl mentes volt ez nekem

Bakka Kávézó és Mentes falatozó BiatorbágyBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy a térképen

Átlagos 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. június 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Viszonylag újabb nyitású "mentes" kávézó és bisztró, vagy ahogy magukat nevezik, "falatozó" a település központi részén, a Művelődés Ház szomszédságában. Egészen pontosan a szolgáltatóház egyik földszinti egységéről van szó, vele szemben bortéka, mellette egy kitűnő kézműves kávézó és pékség, előtte kis terecske.
A portál, a láthatóság egyáltalán nincs jól kitalálva, ugyanis az üvegablakra fehér kézírással felírt információk szinte olvashatatlanok. Maga az egység neve és a nyitva tartási idő is így szerepel, talán ezen a jövőben változtatnak a tulajdonosok.
A pultban egy fiatal hölgy alkalmazott szolgált ki, tőle megtudtam, hogy korábban online shopként működtek, illetve a névadás a tulajdonos gyermekeihez köthető (az ő becenevük vagy egy általuk használt mondás, ha jól értettem). A nyitva tartási idő talán itt a kisvárosban megfelelő, Budapesten nem mondanám ügyfélbarátnak, túl korai a zárás, hétköznap 8-17-ig, szombaton csak délelőtt tartanak nyitva, vasárnap pedig egyáltalán nem.
Többféle "mentes" terméket és ételt kínálnak, vannak mindenmentesek (vegán), laktóz- és gluténmentes dolgaik is.
Gluténmentes pizza (790/990 Ft/ szelet), hamburger (2690 Ft), szendvics, süti, illetve péksütemények, kenyerek, valamint delikátesz termékek is szerepelnek a kínálatban, ami a kiírások terén igen bőségesnek tűnt, de szombaton a zárás előtt nem sokkal már meglehetősen kifogyott a készlet. Helyben két asztalkánál lehet enni.
Sokmagvas pestós csavart rudat vettem (590 Ft), ami engem egyáltalán nem győzött meg. Megjegyzem, mivel nem vagyok rászorulva semmilyen mentes étkezéshez, én az ízeket, illetve úgy általában az ételeket a "normál" verziókhoz hasonlítom. Ez egy átlagos, kissé íztelen, nem ropogós, túl puha, kissé szivacsos pékáru volt, ennyi pénzért jobbra számítottam. Ízek tekintetében sem volt karakteres, a pesto egyáltalán nem adta magát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Bakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - BelsőBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - BelsőBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - Étlap/itallapBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - BelsőBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - BelsőBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - BelsőBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - Étel/italBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - Külső képBakka Kávézó és Mentes falatozó Biatorbágy - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Édes kényeztetés
Édes kényeztetés
2024.12.21-ig
Hotel Abacus Herceghalom
114.980 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval