Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kőoroszlán és cortado

Kettőspont Kávézó BiatorbágyKettőspont Kávézó Biatorbágy a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. június 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csodás kis hely Biatorbágyon a kis téren, ahol egy kínai stílusú oroszlán kőszobor fogadja a vendégeket. A bejárat előtti kis asztalkánál egymásnak adják a vendégek a széket, bent is telt ház fogadott, amit azért nem volt olyan nagy feladat megtölteni, mert tényleg kicsi az alapterület. Nagyon jó hangulat, mosolygós, jókedvű tulajdonosok és vendégek, vidámság, kedélyes beszélgetés, ez fogadott, amikor beléptem. No és finom illatok, jóféle kávé és frissen sült kenyér félreérthetetlen jelzőbójái.
Az apró részletek, dekorációk mind a családiasságot, harmóniát erősítik, nagyon jó érzés ilyen helyekre ellátogatni. Kétféle újhullámos, csúcsminőségű kávét főznek, én hagyományosból, azaz a sötétebből kértem egy Cortadot (650 Ft), a világos pörkölésű kávék +150 Ft felárasak.
A péksütemények közül sonkás kiflit kóstoltam (550 Ft), ez is friss, finom volt. A pékség Gigi nevéhez kötődik, míg a kávét a páros férfi tagja készíti, a hölgy náluk a pék. Szerencsés és eredményes konstellációnak tűnik ez így egy családon belül.
Volt még fahéjas csiga, lekváros bukta, briós, mini kalács, mindent igazi vajjal készítenek. A péksütik ára baráti (390-550 Ft). Többféle kenyeret sütnek, ha biztosra akarunk menni, érdemes előre rendelni. A hagyományos parasztkenyér mellett tökmagos, lenmagos és tönköly és teljes kiőrlésű kenyeret is sütnek.
A kávéscsésze is nagyon kedves volt, piros, feliratos zománc.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Kettőspont Kávézó Biatorbágy - EgyébKettőspont Kávézó Biatorbágy - Külső képKettőspont Kávézó Biatorbágy - BelsőKettőspont Kávézó Biatorbágy - BelsőKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étlap/itallapKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étel/italKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étlap/itallapKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étlap/itallapKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étel/italKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étel/italKettőspont Kávézó Biatorbágy - Étel/italKettőspont Kávézó Biatorbágy - Külső kép

Kettőspont Kávézó további értékelései

2023.04.17barátokkal
Kiváló
A Kettőspont parányi imádnivaló egység, első látogatásom alkalmával, 2020-ban ősszel még a lezárás előtt elbeszélgettem az egyik tulajdonossal, aki feleségével együtt jól fizető állást hagyott ott csak azért, hogy értéket teremtsenek. S meg is teremtettek egy pazar kávézó-pékséget, ahol...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Édes kényeztetés
Édes kényeztetés
2024.12.21-ig
Hotel Abacus Herceghalom
114.980 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval