Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Álomszerű, csodálatos hely

KisVilla BiatorbágyKisVilla Biatorbágy a térképen

Kiváló 2018. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. november 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Biatorbágyon belül, Etyek felé haladva figyeltünk fel egy kézműves sörözőre. Fék, 180 fokos fordulat, parkolás. Megtudtuk, hogy a Guri sörfözde bemutató üzletét tisztelhetjük bennük. Ahogy a sörünket kortyolgattuk, megakadt a tekintetünk a szemben fekvő telken, a rajta fekvő szeretnivaló épületen, az azt körülvevő kerten és feliraton: „presszó, kultúra, satöbbi”. Ha rákeresünk a világhálón, hosszabb öndefinícióra lelünk, melyeket a valóság egytől egyig visszaigazol: „kávézó, presszó, ajándékbolt, művészbolt, vendéglátás, rendezvény, esküvő”.
Mivel az időnk korlátozott volt, az etyeki kiruccanást elhalasztottuk és inkább ide ültünk be egy kellemes órácskára. Nem bántuk meg.
Még etyeki élményben is részesültünk, ugyanis igényes etyeki bor- és sörválasztékkal bírnak. E felett kiváló pálinkákat tartanak, remek kávét főznek, tartanak magas minőségű kézműves csokoládébonbonokat és kitűnőek a desszertjeik is. A sütik közül a triplacsokist és a málnás fehércsokist kóstoltuk meg, a gyermekek, miután már három helyen kóstolgattak ezt-azt, beleértve tortákat is, szinte összevesztek a desszerteken. Kértünk egy pogácsát is, az is felsőkategóriás volt, akárcsak a szörpjeik is, melyek közül a levendulásat kóstoltuk.
Az árak érték-arányosak, a kiszolgálás kedves, udvarias, egyszerűen kifogástalan. Mind a beltér, mind a gondozott kert megejtően szép.
A Kisvilla kertjében leülni és nyugodtan elkortolni egy kávét egy sütemény mellett, nos, ez az élet nagy pillanatai köré tartozik.
Aki Biatorbágyon jár, ki ne hagyja ki a Kisvillát!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
KisVilla Biatorbágy - Étel/italKisVilla Biatorbágy - Étel/italKisVilla Biatorbágy - BelsőKisVilla Biatorbágy - BelsőKisVilla Biatorbágy - BelsőKisVilla Biatorbágy - Étel/italKisVilla Biatorbágy - Étel/italKisVilla Biatorbágy - Külső képKisVilla Biatorbágy - Étel/italKisVilla Biatorbágy - Külső kép

KisVilla további értékelései

2024.01.22csoporttal
Kiváló
Csodás-mesés kis hely Biatorbágyon, a főút mellett, a település Budapest felőli részén. A bisztró és kávézó egy múlt századi villában kapott helyet, melynek a kertje is igen hangulatos. A belső barátságos, családias, vintage hangulatú, nagyi nappalija utóérzet, de mindenfajta ódonság vagy...
2023.12.15egyedül
Kiváló
A környéken jártam, reggeliző helyte kerestem, és ráakadtam erre a kis gyöngyszemre. Kicsit tartottam tőle, mert túl sokat állít magáról. Kávézó, reggeliző, ajándékbolt, kultúra, miegymás. Ha túl sok a lehetőség, az nekem már gyanús, hogy egyik sem lesz az igazi... Szerencsére félelmeim koránt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Tavaszi wellness akció
Tavaszi wellness akció
2024.05.31-ig
Hotel Abacus Herceghalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval