Eredetileg zsámbéki illetőségű családi vállalkozás közkedvelt cukrászdája, amely a kisváros központi részén, a templom közelében, a főút mellett található. Egy kifejezetten igényes, modern, fiatalos, színvonalas cukrászda. A bejárat előtt terasz működik. A beltér tágas, szellős, helyben is lehet kávézni, sütizni, ki mit szeretne.
Az első pultban fagylaltot árusítanak, 15 féle íz közül lehetett választani, 1 gombóc 610 Ft-ba kerül. A puncsot kóstoltam, korrekt, volt benne mazsola is, én szeretem. A narancslikőr és a light mangó is érdekes. A sütemények, torták széles választékából nehéz volt választani. Minden, amit vettünk, friss, ízletes, finom volt. A sütemények szeletára jellemzően 850 - 1400 Ft között alakul, többféle Országtortát is tartanak. Az árban kiugróan drága az idei Országtorta, a szilvafácska, illetve a bíborfehér, ezek ugyanis 1950 Ft-ba kerülnek. Light és mentes desszertjeik is vannak. Az édes és sós aprósütemények nagyon tetszettek! Otthonra vásároltunk többfélét is, dekára kimérve. Mogyorós puszedlit (6900 Ft/kg), Moszakuert (8100 Ft/kg), rumos kockát (7100 Ft/kg), mini kókusztekercset (6800 Ft/kg). Előzetes rendelés nélkül is tudunk venni parfétortát, többféle ízben (vanília, puncs, citrom, eper) és méretben. Egyértelműen 5 pontos élmény és cukrászda.