A bicskei TESCO üzletsoron ez tűnt a legkomolyabb étkezőhelynek. Több asztal, IKEA stílusú berendezés, látszólag széles étel- és italkínálat. Értem ezalatt, hogy már elkészült a színes ételfotókkal dekorált, laminált, informatív étlap, azonban az ételek többségére "hamarosan elérhető" feliratot helyeztek.
Szóval az étlapon felsorolt smash burger, souvlaki tál, betyár oldalas, többféle steak egyelőre a jövő zenéje, ezek még nincsenek. Van viszont a fiatalok körében mostanában hihetetlenül divatos bubble tea (1690/1890 Ft), azonban az itallaphoz képest nem több tucatnyi ízben, hanem egyelőre csak zöld golyók és zöld zselék. Nálunk a tápióka és a brown sugar milk tea a menő, az nem volt. A kávé megoldás is érdekes, kértem egy Cortadot, ami árban nem volt vészes, 910 Ft-ért, de sajnos ez egyáltalán nem Cortado volt, amit kaptam, talán egy vizes cappuccinónak mondanám, ami ráadásul tűzforró, s ezáltal jó ideig ihatatlan volt. Az eszpresszó 680 Ft, szintén tűzforró. Tartanak még kis üveges Cappy italokat, valamint bolti Marlenkát (1100 Ft/szelet), továbbá szintén bolti késztermék Macaront (329 Ft/db). A kiszolgálás bizonytalan. A pult mögötti konyhás személyzet két tagja mindenféle magánügyeket, vendégekre nem tartozó témákat vitatott meg, pl. hogy ki melyik napon lesz szabadnapos és ki kit helyettesítsen majd. A hely adottságai alapvetően jók, eddig még nem sikerült színvonallal megtölteni. 3 pont.