Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nemcsak sós perec

Sós Perec Pékség BicskeSós Perec Pékség Bicske a térképen

Átlagos 2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bicske központi részén, a Homály Grill Bár mellett működő pékség. A kínálat - majd a későbbi ízlelés - alapján az albán pékségek nagy gyűjtőkategóriába tartoznak, akikkel nekem nincs problémám, bár a magyar pékek szószólói időről időre felbukkannak különböző negatív felhangokkal.
A falon lévő nyitott polcokon a kenyerek, zsemlék, kenyérfélék, míg az üveges pultban 3 emeleten édes és sós péksütemények sorakoznak. A sima fél kg-os fehér kenyéren kívül sós rudat vettem, ami ugyanolyan tésztából készül, mint a perec, csak nincs összetekerve, kakaós csigát és diós tekercset. Érdekes, hogy pontosan ugyanazokat az ízeket és állagot produkálják az ország minden pontján ezek a pékségek! Az árakban van némi differenciálás, de kedvezőek az árak, a péksütik itt is 200 Ft alattiak, a fél kiló kenyér is 170 Ft volt, ha jól emlékszem (nem találtam meg a blokkot).
Nekem az a gyakorlati tapasztalatom, hogy érdemes mindent frissen elfogyasztani, mert másnapra nagyon sokat veszítenek az élvezeti értékükből. Az, hogy rövid távon táplálónak érzi az ember, nem kérdéses, de a telítettség érzés amilyen gyorsan érkezik, úgy is távozik. Nagyon fel vannak fújva a péksütik, valószínűleg ez lehet a magyarázat. Ezt támasztja alá az is, hogy a nem töltött pékáruk nagyon könnyűek. A külső héj nem ropogós, hanem inkább puha.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Sós Perec Pékség Bicske - Külső képSós Perec Pékség Bicske - Étel/ital

Sós Perec Pékség további értékelései

2021.06.15egyedül
Átlagos
Szomjas voltam, meleg nap volt, le az útról, lássuk Bicskét, csak akad egy cukrászda. Egy bezárt cukrászdát találtam némi bolyongás után, meg valami pizzériákat, abból kettőt is, így aztán maradt ez a Sós perec pékség szemben egy Sparral, ahol viszont legalább parkoló volt. Nem volt valami...
Népszerű szállások a környéken
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval