Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem az első látogatásunk, de nem is az utolsó :)

Puchner Kastélyszálló BikalPuchner Kastélyszálló Bikal a térképen

Kiváló 2019. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. július 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szép, régies környezetben ( de teljes felszereltségű , tiszta szobákban ) pihenhettünk 4 napot / 3 éjszakát. A szolgáltatások minősége kiváló, szakképzett és kedves személyzettel találkoztunk. A kikapcsolódási lehetőségek élvezetesek voltak, kerti sakk, szabadtéri fürdési lehetőség is volt ( a teljesség igénye nélkül ). Az idén felújították a "menekülő" szobát", amit újra ki szerettünk volna próbálni. Sajnos ez most nem sikerült. A múlt évben a gyerekeknek egy felejthetetlen élményt adott: a feladatok sokszinüsége, az élményt adó fény és hanghatások nagyon jók voltak. Érdemes kipróbálni ( amennyiben nem fél egy kis sötétségtől a kalandra vágyó :) )

A szálló kumplexum melletti utcában, a saroktól kb 30-40 méterre található kisboltban minden fontos dolgot be lehetett szerezni, amit elfelejtettünk elvinni magunkkal ( fültisztító, fésű, étel-ital, dohányárú...).

A szálló étterme minden kényes gyomrú vendégre gondol, a svédasztalos reggelinél és vacsoránál senki sem megy el éhesen vagy szomjasan.
Kisgyermekere is gondolnak, külön rész van kialakítva, ha a gyermek túl gyorsan végezne az étkezéssel és játszani szeretne. Szükség esetén, gyermek-animátor(ok) gondoskodik(-nak) a kicsik lefoglalásáról, hogy a szülők nyugodtabban tudjanak étkezni. Kastélynak és területének a tisztítása, karbantartása rendszeres, amelyet olyan odafigyeléssel végeznek el az ott dolgozók, hogy a vendégek számára egyáltalán nem zavaró, nem feltünő.

A benti "falu" is egy külön látványosság. fogadóval, szabadtéri látnivalókkal (ha pont jókor mennek: programokkal).... nem sorolom fel, látni kell. Érdemes rá a belépőjegyet megvásárolni, megéri.

Az idei évben (2019) a fedett fürdőrész melletti területen bővítési munkálatok zajlanak, amellyel őszre készülnek el. Egy újabb fürdőrésszel bővül az amúgy is bőséges kínálat.

A legközelebbi viszontlátásra !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Puchner Kastélyszálló további értékelései

2024.03.19a párjával
Kiváló
Elsősorban gyermekbarát szálloda, mégis kiemelten figyelnek a felnőtt, gyerek nélkül érkező vendégekre. Az étkezések alkalmával van lehetőség a gyermekes családoktól külön is étkezni, ezt nagyon szépen oldják meg. Kiváló a reggeli és a vacsora is, bőséges választékkal. Előzékeny felszolgálok....
2024.03.13a párjával
Kiváló
Nagyszerű hogy a családok mellett a felnőtt vendégekre is külön gondol a szálloda. (Külön wellness, étkezési lehetőség, programok) Egyébként kis gyermekekkel csodás hely, ittláttam először hazánkban, hogy még vacsora közben is van animátor aki igény esetén foglalkozik a gyerekekkel amíg a szülők...
2024.03.11a párjával
Kiváló
Ár érték arányban megfelelő volt az elhelyezés. Nem a kastélyban hanem a középkori városban volt a szobánk. Nagyon romantikus volt. Különösen teszett, hogy a kandallóban mi tudtunk begyújtani amikor csak akartuk. A szoba tiszta volt és rendezett. A kilátás a középkort idézte, de így volt jó. Jót...

A Puchner Kastélyszálló legnépszerűbb csomagjai

Puchner Kastélyszálló Bikal - Egyedi Puchner Akció (min. 2 éj)
Egyedi Puchner Akció
108.720 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.07.01-ig
Puchner Kastélyszálló Bikal - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjszaka)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjszaka)
56.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.07.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval