2020. májusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2020. május 31. -
2 látogató hasznosnak vélte
Három éve voltunk utoljára a szállodában, a járvány után elsők között nyitottak meg már május 22-én, és a wellness részleg is megnyitott, így újra eljöttünk. Felár nélkül lakosztályt kaptunk a 2019-ben átadott Liget házban. A lakosztály két szintes , alul pici nappali, felül kicsi hálószoba előtérrel, a hálószobában a fejre még az alacsonyabbaknak is figyelni kell, nehogy beverjék az alacsony mennyezetbe.
A falak fehérre meszeltek, nem olyan díszes, mint a kastély vagy az udvarház szobái, viszont szép nagy terasza van,amit a rossz időben nagyon nem tudtunk kihasználni, de nyárias időben remek dolog. A visszaigazolás most is elég lassú volt, két napot kellett várni a válaszra, egyébként a személyzet nagyon kedves és udvarias. Az étkezés a felár nélküli italfogyasztással megfelelő volt, a zsúfoltságot sikerült elkerülni, négy féle húsos főétel, ( 4 féle húsból ), két leves a választék, hal vagy vadétel is volt minden nap. A rossz idő ellenére kellemes négy napot töltöttünk itt.
Személyzet: |
Tisztaság: |
Ár / érték arány: |
Kényelem (szoba): |
Szolgáltatások: |
Étkezés: |
Elhelyezkedés: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni kition felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Válasz az értékelésre - 2020. június 3.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen, hogy megosztotta véleményét velünk! Örülünk neki, hogy ismételten ellátogattak hozzánk, és hogy összességében pozitív élményekkel távoztak. Szállodánkban eddig is, és a május 22-ei újranyitás óta – fokozott figyelemmel – továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy Vendégeink zavartalanul, biztonságos környezetben, a megszokott színvonal mellett kapcsolódhassanak ki.
A megnövekedett foglalások, valamint az újranyitással kapcsolatos ügyintézések miatt sajnos a visszaigazolások idejének hossza megnövekedett. Minden értékesítő kollégánk azon igyekszik, hogy a Vendégeinktől érkező leveleket, kéréseket, kérdéseket, foglalásokat mielőbb feldolgozzák, és visszajelzést adjanak számukra. A kapacitásunkhoz mérten próbálunk minden kedves Vendégünknek mihamarabb visszaigazolni. Az ebből adódó esetleges kellemetlenségek miatt elnézését kérjük.
Sok szeretettel várjuk vissza Önöket legközelebb is!
Üdvözlettel,
Kollár Márk
szállodaigazgató
Puchner Kastélyszálló, igazgató
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.