Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vélemény

Puchner Kastélyszálló BikalPuchner Kastélyszálló Bikal a térképen

Gyenge 2022. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. december 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A felszolgálók és a welness részben dolgozók nagyon kedvesek voltak, amit a recepción dolgozó hölgyekről nem mondható el.
Nagyon jó, hogy az étkeséknél, és a fürdőben elvannak különítve egymástól a korosztályok, ha működne. Erre sajnos a dolgozók nem figyelmeztetik, nem hívják fel a vendégek figyelmét.
A honlapon és kapott árajánlatban nem tüntetik fel, hogy minden egység, (étterem, fürdő rész) külső megközelítésű, azaz nincs fedett rész közlekedés céljából, ha esik, ha jeges szél fúj nem biztos, hogy szívesen sétálok egyik egységből a másikba főleg nem fürdőköpenyben. Igaz a fürdő egységekben van öltöző és zárt szekrény, de ha már welnesselek egy 4 csillagos szálláshelyen nincs kedvem folyton öltözni, vetkőzni, öltözni.
Az sincs feltüntetve a honlapon, se a kapott árajánlatban, hogy vacsorához a hölgyeknek nem ajánlott magassarkú cipó viselése, mert vagy a bokájukat, vagy a cipó sarkát törik ki, mert az étkezések helyszínére sétálni kell, ami nem gond csak nincs rendes megvilágítás (lámpást javasolt vinni az útra) valamint a hölgyek közlekedését macskakövek nehezítik.
A tájékozódást táblák térképek segítik, ami nappali világoságnál kis túl élő túrának felel meg. Este sötétben esélytelen táblák út irányában bármit is megtalálni. Gondoljuk, hogy hatalmas be ruházás lenne 3000 forintos kínai mozgás érzékelős népelemes lámpák beszerzése.
Egyik hajnalban a tűzjelző sivítására ébredtünk, nem tudtuk, hogy valós riasztás, vagy probléma vagy próba. A szálloda részéról semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, mi jeleztük a recepción kétségbe eseten kapkodó hölgynek, hogy nincs tűz.
Arról se kaptunk tájékoztatást, hogy ebédelni csak a középkori városrészben lévő fogadóban lehet, ahová nem lehet fürdőköpenybe beülni, amit meg is értenénk, ha egy 4 csillagos fogadó lenne, és nem egy útszéli kifőzde színvonalú étkezde.
Fürdőköpenyben étkezni a csak fürdőházban van mód, ahol nem szívesen étkezik egy felnőtt vendég, mert egy 4 csillagos szállodában nem lepényt és meleg szendvicset szeretünk volna enni.
Valamint szerettem volna egyik délután süteményt enni, amit szintén a fürdőházban lehet, de csak csokisfánk és muffin közt lehetet választani.
Egy 4 csillagos szállodában elvárható lenne, hogy többféle, édes és sós süteményt lehessen venni jó pénzért.

Szállásként az Udvarházat választottuk, mert a szálloda honlapján leírtak, és a képek alapján az udvarház nyerte el a tetszésünket.
Viszont az már nem írták se a honlapon, se a kapott árajánlatban, hogy a szálláshelyen kutyával érkező vendégek is elszállásolása is ott lesz.
A 17-s lett a mi lakrészünk, el nem mondható milyen jó volt a 15-s, 16-s, 19-s és a többi szobákból érkező (nappal, este, éjjel, hajnalban) kutyaugatásra próbálni aludni, ébredni.
Napközbeni pihenésről szó se lehetett, mert a szobákban hagyott kutyusok ugatva fejezték ki nemtetszésüket.
Az adott problémát jeleztem a recepció felé, tény és való, hogy felajánlottak (egyszer) egy másik szobát, ami az emeleten lett volna, azaz a kutyás vendégek fölött.
A kijelentkezésnél megkérdeztem, hogy az okozott kellemetlenségekért milyen kedvezményt kapunk, az volt a válasz egy nagyon nem szimpatikus és nagyon nem segítőkész kolléga nőjüktől, hogy mi tehetünk arról, hogy kutyával érkező vendékek közt lettünk elszállásolva, ezen nem tudtam, hogy sirjak, vagy nevessek
A hölgy elmondta, hogy Ő is mindig kutyával utazik, ezáltal itt a kutya nélkül érkező vendékeknek esélye sincs..
Arról se kaptunk tájékoztatást se a honlapon, sem kapott árajánlatban, hogy a palotában és a kastélyban nincsenek kutyák. Ha azt ki tudják írni a honlapra, hogy a különböző fürdő egységeket mely korosztály veheti igényben, akkor ezt miért nem jött össze.
A honlapon az szerepel, hogy a kutyával érkező vendégek a Ligetházban vannak elszállásolva, ezáltal ez egy valótlan állítás.
Nagyon vártuk, hogy a Puchner Kastélyszállóban töltsük a karácsonyt, sajnos nagyot csalódtunk, mint az ellátásban, mint a vendégekhez való hozzáállásban.
Ezek után természetesen a szállodát nem fogjuk ajánlani.
Ez az a hely, ahol csak a vendég pénze a fontos és nem a vendég maga.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge

Puchner Kastélyszálló további értékelései

2024.03.19a párjával
Kiváló
Elsősorban gyermekbarát szálloda, mégis kiemelten figyelnek a felnőtt, gyerek nélkül érkező vendégekre. Az étkezések alkalmával van lehetőség a gyermekes családoktól külön is étkezni, ezt nagyon szépen oldják meg. Kiváló a reggeli és a vacsora is, bőséges választékkal. Előzékeny felszolgálok....
2024.03.13a párjával
Kiváló
Nagyszerű hogy a családok mellett a felnőtt vendégekre is külön gondol a szálloda. (Külön wellness, étkezési lehetőség, programok) Egyébként kis gyermekekkel csodás hely, ittláttam először hazánkban, hogy még vacsora közben is van animátor aki igény esetén foglalkozik a gyerekekkel amíg a szülők...
2024.03.11a párjával
Kiváló
Ár érték arányban megfelelő volt az elhelyezés. Nem a kastélyban hanem a középkori városban volt a szobánk. Nagyon romantikus volt. Különösen teszett, hogy a kandallóban mi tudtunk begyújtani amikor csak akartuk. A szoba tiszta volt és rendezett. A kilátás a középkort idézte, de így volt jó. Jót...

A Puchner Kastélyszálló legnépszerűbb csomagjai

Puchner Kastélyszálló Bikal - Egyedi Puchner Akció (min. 2 éj)
Egyedi Puchner Akció
101.520 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.07.01-ig
Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner pihenés félpanziós ellátással (min. 2 éj)
Puchner pihenés félpanziós ellátással
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval