Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Júliusban újra Strandok Éjszakája

2022.06.23 | 3 perc

Érdemes már most felírni a naptárba a július 30. szombatot, ezen a napon rendezik ugyanis az idei Strandok Éjszakáját - idén ráadásul már a 13. alkalommal. A résztvevő fürdő listája még nem teljes, hiszen a jelentkezési határidő 2022. július 15., de azért már egy két részletet tudni lehet...

A Strandok Éjszakáján az eseményhez csatlakozó strandok és fürdők saját programokkal is készülhetnek, illetve kedvezményt is biztosíthatnak. Hosszabbított nyitvatartással, többnyire éjfélig várják a vendégeket.

Számíthattok óránkénti szaunaszeánszokra, zenés éjszakai fürdőzésre, koktél bárra, vizi tűzijátékra, de lesz, ahol élőzenével szórakoztatják majd a résztvevőket. Több helyen lesznek családi programok, interaktív gyerekműsorok is.

 

Az eseményhez eddig csatlakozott strand- és élményfürdők:

Kecskeméti Élménfürdő és Csúszdapark (rossz idő esetén Kecskeméti Fürdő) - nem biztosítanak plusz programot

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand - óránként szaunaszeánszok, amiket a fürdőjegy megvásárlásával ingyenesen lehet majd résztvenni

Brigerito Gyógyfürdő Komárom - zenés éjszakai fürdőzés 20.30-tól éjfélig

Akácliget Gyógy- és Strandfürdő - stand up comedy, vízi tűzijáték, zenekari fellépés, éjszakai fürdőzés, interaktív gyerekműsor

Napfényfürdő Aquapolis - zenés fürdőzés, családi nap, hosszabbított nyitvatartás 23.00-ig

Hungarospa Hajdúszoboszló - 22.00-kor Veréb Tamás fellépés

Csongrád Városi Gyógyfürdő-és Uszoda - szauna felöntések, zenés fürdőzés, koktélbár

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - éjszakai fürdőzéssel egybekötött zenést est, hosszabbított nyitvata tartás 02.00-ig!

Kerekdombi Termálfürdő - szaunaprogramok

Bükfürdő Thermal & Spa - éjszakai fürdőzés discoval, M.É.Z. ír népzenei koncert sztepp-táncos show-val.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - éjszakai strandparti a Rádió88-cal, szauna programok, tűztánc show

 

A részletes programmal július 15 után jelentkezünk.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Villányt talán nem is kell bemutatnunk, lévén az egyik legismertebb és leglátogatottabb borvidékünk. Ha nem csak borkóstolásra érkezünk a térségbe, akkor is tartogat olyan látnivalókat, amiket érdemes akár egy háromnapos pihenésbe beiktatni.
Magyarország borai messze földön híresek, és nem véletlenül! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 5 olyan hotelt, ahol az elsőosztályú nedűk iszogatása közben teljesen elengedhetjük magunkat, mert a nap végén a kényelmes szállás is garantált.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!