Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes hétvégét töltöttünk itt, de a szállásadó hozzàállása miatt nem jövünk ide többet!

Alabástrom Panzió BogácsAlabástrom Panzió Bogács a térképen

Átlagos 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Párommal és barátaimmal két napot töltöttünk el a szálláson,születésnapot ünnepeltünk.Egy hónappal előre,telefonon történő egyeztetés alapján kértem a szállásadót,hogy szeretnék egy tortát,tüzijátékkal a második este,vacsora után.A hölgy segítőkész volt, kérte,hogy még személyesen is egyeztessünk majd. Ez így rendben is volt. Megérkeztünk, el foglaltuk a szobáinkat.Még ekkor is beszéltünk a tortáról.Második este vissza érkeztünk a szállásra a kirándulás után,és jeleztem a Hölgynek,hogy akkor vacsora után szeretnénk kérni amit megbeszéltünk. Legnagyobb megdöbbenésemre azt felelte,hogy Ő ezt elfelejtette.:-( Sok helyen megfordultam már és eddig még sehol nem okozott ez problémát.Rém kellemetlen volt, és este lévén már "B" terv sem igen volt. Mondtam,hogy legalább ha valami desszertet tudnának készíteni négy főre, és akadna egy gyertya,azt megköszönném. Ez így is történt. Majd a vacsora illetve a desszert elfogyasztása után,amikor a szobáinkhoz fel írattuk a fogyasztást,közölte a pincér fiú,hogy az a Főnök Asszony utasítása,hogy 10 százalék kedvezményt kapunk a desszertre!?Nagyon meglepődtünk,ezen a hozzáálláson.Maradt pár szelet,és elcsomagoltattuk. Még a dobozokért is fel számoltak 60 forintot.Így került 4550 ft-omba a 7 szelet somlói,tüzijátékkal,amit Ők felejtettek el.Illetve a beigért tortát felejtették el. Úgy gondolom,hogy az a minimum lett volna,hogy sűrű elnézések közepette azt mondják,hogy mivel Ők hibáztak,így a desszert a "ház ajándéka". Több mint inkorrekt hozzáállás,mert akkor ne ígérje meg és tudomásul veszem.
A személyzet:20 év alatti,ránézésre sem szakma beli fiatalok.Határozatlanok,viszont illedelmesek.
A szoba: Az ágyunk nagyon kényelmes volt. Viszont a szomszédban a barátaink ágya annyira kényelmetlen volt,hogy első este semmit nem aludtak. Másnap (több alkalommal jelezni kellett) mire kaptak két takarót,mert szivacs már nem volt,hogy kényelmesebb legyen az ágy.
Első este fáztunk.Azért ez így októberben nem túl jó. Jeleztük ezt,azonban második este is csak úgy lett elfogadható a hőmérséklet,hogy el kértük a klíma távirányítóját.A szobában a radiátorból csöpögött a víz a szőnyegre, a falon hatalmas penészfolt éktelenkedett, illetve a zuhanyfüggöny alja is penészes volt.Se folyékony szappan ,se légfrissítő. Rá férne a felújítás,nem milliós tételek ezek,viszont javítana az összképen. Napközben melegvíz nem volt rendesen, csak este. Ez azért is érdekes,mert ha valaki reggel szeret zuhanyozni azt csak épphogy langyos vízzel teheti.
Az ételek: A reggeli változatos és bőséges volt, viszont pl. a kávét,gyümölcs leveket nem pótolták olyan gyorsan mint ahogy fogyott.
A vacsora bőséges és finom volt, viszont elég sokat kellett rá várni.
A távozás reggelén ,amikor fizettünk,még mindig úgy gondolta a tulaj,hogy ez így korrekt hogy felszámolja desszertet. Csalódottan,de csendben konstatáltam,hogy bizony neki nem célja ,hogy több vissza járó vendége legyen,vagy hogy jó hírét vigyék az emberek a szállásnak.
Ahogy Barátnőm búcsúzott: "A viszont nem látásra" Alabástrom Panzió
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Alabástrom Panzió további értékelései

2023.09.27a párjával
Kiváló
Nagyon szép helyen van. Közel a gyögyfürdőhöz. Családias környezetben, saját ingyenes parkolási lehetőség. Ár érték arányban nagyon jó. Mindenkinek ajánlom.
2022.05.19családjával
Kiváló
Kedves fogadtatás, udvarias, barátságos személyzet. Tiszta, szép szobák.A földszinten kertkapcsolatos terasz, az első emeleten szintén terasz található, ahol pinpongozni is lehet. Gyönyörűen karbantartott kert, bográcsozó, szalonna sütő. Kellemes hangulatú, finom vacsora, bőséges svédasztalos...
2018.12.28barátokkal
Szörnyű
A barátaimmal érkeztünk nyaralni a panzióba de valami elképesztően gyenge volt a színvonal. A wifi nem működött pedig azt írták kiváló minőségű, a főnök asszony álszent volt mert mikor megérkeztünk kedveskedett aztán hallottuk ahogy rólunk beszél, a ruháinkról és úgy összességében a külsőnkről....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Margaréta Apartmanház Bogács - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.05.01-ig
Margaréta Apartmanház Bogács
28.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval