Thermál Kemping - Faházak Bogács

3,7Ár / érték
3,7Kényelem
3,7Szolgáltatás
3,7Étkezés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Margaréta Apartmanház Bogács - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Eger Park - Őszi 20 %-os kedvezmény
Hotel Eger Park

Thermál Kemping - Faházak Bogács vélemények

Kiváló 2025. augusztus 13.gyerekekkel járt itt
A fürdő mögött a kempingben vannak a faházak. Két hálótér Az egyik franciaágyas a másikban 2db egyszemélyes ágy. Étkező és teakonyha jól felszerelt. Közelben van pékség ,boltok. Kényelmes szállás. A gyógyvíz kiváló. Most adták át a gyerkeknek és felnőtteknek is sok élményt nyújtó VIZIPARADICSOMOT AMI BÁRMELY KORÚ vendég számára nyújt szórakozást,Van fedett fürdő is.
Szörnyű 2019. november 15.a párjával járt itt
Novemberben keveredtünk Bogácsra és egy szép hétvégére számítottunk. Érkezés után már furcsa volt az elképesztő sár mindenütt és a barátságtalan hozzáállás a recepción. A kemping zuhanyzójában bokáig álltak a levelek és a kosz, elképesztően büdös volt és az csak egy apróság, hogy a lámpa sem égett.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 24 helyen első értékelőNépszerű író - 44 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. október 28.csoporttal járt itt
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a faházakban. Mivel egy csoporttal voltunk, mind a kétszemélyes, mind a négyszemélyes faházról van tapasztalatunk. Mindegyik kényelmes, és megfelelően tágas. Az ágyak is jó szélesek, és kényelmesek. A wifi elég gyenge volt, és a tv a mi faházunkban rosszul volt beállítva, torz volt a kép, de mivel nem igazán akartuk nézni, nem zavart, de azért erre oda lehetne figyelni.
Thermál Kemping - Faházak Bogács - Külső kép