Knekató étterem értékelései

Értékelései
22
42
39
33
0
0
28

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Knekató értékeléseit!

Olvasd el Knekató étterem értékeléseit!

Knekató értékelései

Kellemes meglepetés -

Juno Hotel Étterme Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
A közeli hotelben szálltunk meg, és több étterem is volt a közelben. Sorban mindet kipróbáltuk, és a végén ez az étterem nyerte el a tetszésünket. Az épületet ép felújítják, így a környék elég rendezetlen, de ebből bent az étteremben semmit sem lehetett érzékelni. Tisztaság volt, és amikor mi ott étkeztünk, már a mesterek sem dolgoztak.
Megosztom
Nagy csalódás -

Kocsis Vendéglő Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Most voltunk először Komáromban, és előtte sokat olvastam mások véleményét. Mivel a vendéglő közel van a szálláshoz, így ma ott ebédeltünk. Nagy volt a forgalom, sokan voltak, alig találtunk helyet. A benti helyiségben túl meleg volt, de hely csak ott volt, így az ajtóhoz közel ültünk le. Ételből elég nagy volt a választék, de szinte minden, kivétel nélkül sós volt!
Megosztom
2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Kerékpáros túránk végállomása volt az Aranypart Kemping, és itt található ez az étterem. Nagyon fáradtak voltunk, így örültünk a lehetőségnek, hogy a közelben ehetünk vacsorát. A hely elég hangulatos, a felszolgáló kedves és gyors volt, az ételek ízletesek, az árak túl magasak. Szerintem sokkal több vendég lenne, ha kicsit konszolidáltabbak lennének az árak.
Megosztom
2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
A hosszú hétvégén egy kb. 20 fős csoporttal Balatonkenesén jártunk ép ebédidőben, így megálltunk enni. Mi ezt az éttermet választottuk, mert már régebben ettünk itt is elégedettek voltunk. Most sem volt semmi gond, a pincér kedves és gyors volt, az étel finom és bőséges, bár az árak kissé magasak voltak. Közel van a part és szép a környék, jó pihenő volt.
Megosztom
Gasztró élmény kerékpározás közben -

Vitorlás Étterem Balatonlelle

2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A május elsejei hosszú hétvégén egy 26 fős csoporttal körbekerékpároztuk a Balatont, Siófokról indulva. Nem a teljesítmény, hanem az élmény volt a lényeg, így kényelmes távok, látnivalók felkeresése, és egy kényelmes ebéd is belefért az időnkbe. Már ép elkeseredtünk, hogy nem lesz lehetőségünk enni, mert minden hely zárva volt még április 27-én, amikor egyszer csak elénk került a Vitorlás étterem.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túráról visszafele útba esett a kisvendéglő, de lévén hétfő, pont zárva volt. Az étlap kint volt a kerítésen, és láttam, hogy sokféle sztrapacska van az étlapon, és finom pörköltek, levesek, így elhatároztuk, hogy másnap visszatérünk egy ebédre. Délben nyitnak, de senki se az órát figyelje, a nyitás a déli harangszó után történik meg!
Megosztom
Nagy csalódás -

BéTerv Mátraszentimre

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 28.
Hétfői nap túráztunk és ép az étterem előtt vitt az utunk. Egy helyi nénivel beszéltünk is, aki dicsérte, így visszaérve a szállásunkra utána néztem az interneten, itt a honlapon. Itt is mindenki dicsérte, így eldöntöttük, hogy ma ott ebédelünk. Délre oda is értünk, de csak azt láttuk, hogy zárva, és bent a festő dolgozik. Kiírva csak annyi volt, hogy szünnap szerda.
Megosztom
2017. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy csoporttal kerékpártúrán vettünk részt a környéken, és már előre tudtam, hogy valahol Mezőkövesden kéne megállni ebédelni. Körbenéztem itt az oldalon, hogy melyik éttermeket ajánlják mások, és melyik esik útba nekünk kis kitérővel, így esett a választás erre az étteremre. Az email kapcsolat gyorsan létrejött, és hamar kaptam kedvező menüajánlatot a csoportnak.
Megosztom
Most sem csalódtunk -

Liget Étterem Szentes

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 18.
Újra Szentesen jártunk, és ha ott van dolgunk, feltétlenül elmegyünk ebbe az étterembe egy jót enni. Örömmel tapasztaltuk, hogy a színvonal semmit sem romlott, a pincérek kedvesek, és gyorsak voltak, az ételválaszték jó, és az étel minősége évek óta ugyan olyan jó. A kedvenc Liget salátával továbbra is elégedett voltam, de ha spórolni szerettünk volna, ehettünk volna menüt, mert az is nagyon bőséges és gusztusos volt.
Megosztom
Az egyénileg betérő vendég nem fontos -

Bél-kő Étterem & Pizzéria Bélapátfalva

2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Egy csoporttal töltöttünk pár napot Bélapátfalván. A motelunk szomszédságában volt ez az étterem, aminek nagyon örültünk, gondoltuk, jó lesz a vacsorákat az étterem teraszán elfogyasztani délutánonként. Az első benyomások aztán rögtön módosították az elképzelést. Az egyetlen pincér alig akart kiszolgálni. A kért étel ránézésre gusztusos volt, de ízre már nagyon átlagos.
Megosztom
4 oldalon / 39 találat


TérképX