Knekató étterem értékelései

Értékelései
28
55
53
52
1
0
35

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Knekató értékeléseit!

Olvasd el Knekató étterem értékeléseit!

Percre pontosan! -

Amico Pizzéria Nagyatád

2020. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. november 2.
Egy 34 fős kerékpáros csapatnak szerettünk volna ebédet, a kb. 10 km-re lévő Vidraparkba. A pizza és a saláta megfelelő volt, és érdeklődésemre rögtön készségesen vállalták is ingyen a kiszállítást. A kommunikáció kiváló volt, az ételt előre megrendeltük. Az adott napon a futárautó percre pontosan jelent meg a kért helyen, és hozta a kért pizzákat, salátákat.
Megosztom
Kellemes környezet -

Tóparti Csárda Nagyatád

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
Májusban jártunk már a városban, de akkor nem tudtunk ebben az étteremben enni, mert ballagás volt. Most a teraszon foglaltunk helyet, kellemes árnyékban, kilátással a tóra. A pincérnők mindegyike nagyon kedves és nem tolakodó volt. Az ételek finomak voltak, de valahogy jobbat vártam a nevek alapján, ugyanis az étlapon igen mókás nevük van az ételeknek és arra gondoltam, tán maga az étel is gasztronómia élmény lesz.
Megosztom
Udvariatlan fogadtatás -

Sándor Étterem Siófok

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 25.
Egyik Siófoki hotelban voltunk, és szerettünk volna ebédelni valahol a közelben. Az itteni értékelések alapján a Sándor étterem jónak ígérkezett, és nagyon közel is volt, így ebédidőben átsétáltunk. A teraszon alig volt vendég, így kiválasztottunk egy asztalt a hűsebb részen és le szerettünk volna ülni, de a fiatal, valószínűleg csak nyári diákmunkás pincér ránk szólt, hogy keressünk egy másik asztalt, mert ahova ülni szeretnénk 6 személyes, mi meg csak ketten vagyunk.
Megosztom
2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 17.
Szombati nap volt, és ebédelni szerettünk volna. Egy másik éttermet néztünk ki, az útba is esett a szállásra vissza, de zártkörű rendezvény miatt ott nem tudtunk enni, ezért a legközelebbi étterembe mentünk, és ez volt az. A teraszon foglaltunk helyet. Bár árnyékolják, de sajnos így is elég meleg volt.
Megosztom
Bárkit nem szolgálnak ki -

Balogh Vendéglő Csurgó

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 12.
Ma Csurgó városán vitt át délidőben az utunk, így felkerestük ezt az éttermet. Bár itt még nem volt értékelés, de más helyeken csupa jót olvastunk róla. Maga az étterem hangulatos, tiszta, így le is ültünk az egyik asztalhoz. Két asztalnál voltak vendégek, egyiknél ettek, a másiknál még várták az ételt. 15 percet ültünk a helyünkön, ez idő alatt kétszer jött ki egy pincérnő.
Megosztom
Kellemes vacsora -

Kék Duna étterem Lipót

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lipóton volt szállásunk, és ezt az éttermet ajánlották többen is. Az étterem hangulatos, de inkább bisztró jellegű, kockás abroszos. A pincér hölgy gyors, udvarias és kedves volt. Az ételeket aránylag hamar megkaptuk. A saláták nagyon finomak voltak, a főétel pedig erősen átlagos, mind méretben, mint ízben. Az árak ehhez képest talán kicsit magasak.
Megosztom
Gyanús harcsaszelet -

Sió Halsütő Siófok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Közel volt a szálláshoz, és sok jót írtak róla, így kipróbáltuk egy ebéd erejéig. A férjem pontyfilés halászlét evett belsőséggel, és sült keszeget, én rántott harcsafilét édesburgonya hasábbal és tzaczikivel. A halászlé finom volt, de alig volt benne hal, inkább csak belsőség és lé.
Megosztom
Olcsó és finom étkezési lehetőség -

Pompos Büfé - Nyíregyházi Állatpark Nyíregyháza

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 18.
A nyíregyházi állatpark meglátogatása nem rövid program, így óhatatlanul megéhezik időközben az ember. Örülünk, hogy a Pompos büfét választottuk, mert a kiszolgálás gyors volt, és a kenyérlángos, amit ettünk nagyon finom volt. Amit problémának látok, hogy túl nagy az adag, és így sokat pocsékolnak az emberek. Kellene kisebb adag is.
Megosztom
Finom ebéd, olcsón -

Mokka Delicates Bistro Szarvas

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Egyik utazásunk alkalmából pont Szarvason mentünk keresztül ebédidőben, így megálltunk ennél az étteremnél, mert jókat olvastam róla itt az oldalon. Nagyon elégedettek voltunk. Egy leves és 3 féle főételből lehet választani, és lehet kérni + feltétet 500 forintért. Mi éltünk is ezzel a lehetőséggel, mivel a leves addigra sajnos már elfogyott.
Megosztom
2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. május 15.
Már sokszor jártunk Hollókőn, de még esőben sosem. Eredetileg kerékpárral mentünk volna, de ezt a programot elmosta az eső, így kicsit sétáltunk és élveztük, hogy nincs tömeg. Egyik csoporttársunk ajánlotta ebédelő helynek ezt a kávézót. Most az eső miatt a nagy udvaron nem volt kiszolgálás, a belső tér meg nagyon szűkös, de nekünk ép szerencsénk volt, és kaptunk helyet.
Megosztom
6 oldalon / 53 találat


TérképX