Knekató étterem értékelései

Értékelései
22
44
42
36
0
0
28

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Knekató értékeléseit!

Olvasd el Knekató étterem értékeléseit!

Knekató értékelései

Finom ebéd némi csalódással -

Piroska Étterem Egerszalók

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
Korábban érkeztünk a hotelba, és mivel a szállást nem foglalhattuk el, elsétáltunk ebbe az étterembe ebédelni. Sok jót írtak róla, és a hotelban is ezt a helyet ajánlották, így elég nagy elvárással értünk oda. Vasárnap dél lévén, a terasz már tele volt, így a pincehelyiségben ültünk le, ami már nem nagyon tetszett, mert kint nagyon kellemes volt az idő, és inkább kint szerettem volna lenni.
Megosztom
Talán szakácsot váltottak? -

Liget Étterem Szentes

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 10.
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a Szentesi Üdülőközpontban, és ilyenkor a Liget étteremben szoktunk ebédelni, néha még vacsorázni is. Ebben az évben is így tettünk. Nekem nagy kedvencem a Liget saláta, egyetlen évben sem hagytam ki. Most is azt kértem egy húsgombóc leves után. A leves borzalmasan borsos volt, meg sem tudtam enni.
Megosztom
2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a turistaházban, így teljesen ott étkeztünk. A reggeli finom volt, és elégséges, de nem túl változatos, vagy tojásrántottát, vagy hidegtálat lehetett választani, mindegyik reggel, egy bögre teával, friss kenyérrel. Pénteken nem lehetett étlapról választani, csak pörköltek voltak, vagy sztrapacska, illetve rántott szelet, de bármit kértünk nagyon ízletes és bőséges volt.
Megosztom
Kellemes meglepetés -

Juno Hotel Étterme Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
A közeli hotelben szálltunk meg, és több étterem is volt a közelben. Sorban mindet kipróbáltuk, és a végén ez az étterem nyerte el a tetszésünket. Az épületet ép felújítják, így a környék elég rendezetlen, de ebből bent az étteremben semmit sem lehetett érzékelni. Tisztaság volt, és amikor mi ott étkeztünk, már a mesterek sem dolgoztak.
Megosztom
Nagy csalódás -

Kocsis Vendéglő Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Most voltunk először Komáromban, és előtte sokat olvastam mások véleményét. Mivel a vendéglő közel van a szálláshoz, így ma ott ebédeltünk. Nagy volt a forgalom, sokan voltak, alig találtunk helyet. A benti helyiségben túl meleg volt, de hely csak ott volt, így az ajtóhoz közel ültünk le. Ételből elég nagy volt a választék, de szinte minden, kivétel nélkül sós volt!
Megosztom
2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Kerékpáros túránk végállomása volt az Aranypart Kemping, és itt található ez az étterem. Nagyon fáradtak voltunk, így örültünk a lehetőségnek, hogy a közelben ehetünk vacsorát. A hely elég hangulatos, a felszolgáló kedves és gyors volt, az ételek ízletesek, az árak túl magasak. Szerintem sokkal több vendég lenne, ha kicsit konszolidáltabbak lennének az árak.
Megosztom
2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
A hosszú hétvégén egy kb. 20 fős csoporttal Balatonkenesén jártunk ép ebédidőben, így megálltunk enni. Mi ezt az éttermet választottuk, mert már régebben ettünk itt is elégedettek voltunk. Most sem volt semmi gond, a pincér kedves és gyors volt, az étel finom és bőséges, bár az árak kissé magasak voltak. Közel van a part és szép a környék, jó pihenő volt.
Megosztom
Gasztró élmény kerékpározás közben -

Vitorlás Étterem Balatonlelle

2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A május elsejei hosszú hétvégén egy 26 fős csoporttal körbekerékpároztuk a Balatont, Siófokról indulva. Nem a teljesítmény, hanem az élmény volt a lényeg, így kényelmes távok, látnivalók felkeresése, és egy kényelmes ebéd is belefért az időnkbe. Már ép elkeseredtünk, hogy nem lesz lehetőségünk enni, mert minden hely zárva volt még április 27-én, amikor egyszer csak elénk került a Vitorlás étterem.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túráról visszafele útba esett a kisvendéglő, de lévén hétfő, pont zárva volt. Az étlap kint volt a kerítésen, és láttam, hogy sokféle sztrapacska van az étlapon, és finom pörköltek, levesek, így elhatároztuk, hogy másnap visszatérünk egy ebédre. Délben nyitnak, de senki se az órát figyelje, a nyitás a déli harangszó után történik meg!
Megosztom
Nagy csalódás -

BéTerv Mátraszentimre

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 28.
Hétfői nap túráztunk és ép az étterem előtt vitt az utunk. Egy helyi nénivel beszéltünk is, aki dicsérte, így visszaérve a szállásunkra utána néztem az interneten, itt a honlapon. Itt is mindenki dicsérte, így eldöntöttük, hogy ma ott ebédelünk. Délre oda is értünk, de csak azt láttuk, hogy zárva, és bent a festő dolgozik. Kiírva csak annyi volt, hogy szünnap szerda.
Megosztom
5 oldalon / 42 találat


TérképX