Knekató étterem értékelései

Értékelései
26
54
50
50
1
0
33

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Knekató értékeléseit!

Olvasd el Knekató étterem értékeléseit!

Knekató értékelései

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 17.
Szombati nap volt, és ebédelni szerettünk volna. Egy másik éttermet néztünk ki, az útba is esett a szállásra vissza, de zártkörű rendezvény miatt ott nem tudtunk enni, ezért a legközelebbi étterembe mentünk, és ez volt az. A teraszon foglaltunk helyet. Bár árnyékolják, de sajnos így is elég meleg volt.
Megosztom
Bárkit nem szolgálnak ki -

Balogh Vendéglő Csurgó

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 12.
Ma Csurgó városán vitt át délidőben az utunk, így felkerestük ezt az éttermet. Bár itt még nem volt értékelés, de más helyeken csupa jót olvastunk róla. Maga az étterem hangulatos, tiszta, így le is ültünk az egyik asztalhoz. Két asztalnál voltak vendégek, egyiknél ettek, a másiknál még várták az ételt. 15 percet ültünk a helyünkön, ez idő alatt kétszer jött ki egy pincérnő.
Megosztom
Kellemes vacsora -

Kék Duna étterem Lipót

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 28.
Lipóton volt szállásunk, és ezt az éttermet ajánlották többen is. Az étterem hangulatos, de inkább bisztró jellegű, kockás abroszos. A pincér hölgy gyors, udvarias és kedves volt. Az ételeket aránylag hamar megkaptuk. A saláták nagyon finomak voltak, a főétel pedig erősen átlagos, mind méretben, mint ízben. Az árak ehhez képest talán kicsit magasak.
Megosztom
Gyanús harcsaszelet -

Sió Halsütő Siófok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Közel volt a szálláshoz, és sok jót írtak róla, így kipróbáltuk egy ebéd erejéig. A férjem pontyfilés halászlét evett belsőséggel, és sült keszeget, én rántott harcsafilét édesburgonya hasábbal és tzaczikivel. A halászlé finom volt, de alig volt benne hal, inkább csak belsőség és lé.
Megosztom
Olcsó és finom étkezési lehetőség -

Pompos Büfé - Nyíregyházi Állatpark Nyíregyháza

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 18.
A nyíregyházi állatpark meglátogatása nem rövid program, így óhatatlanul megéhezik időközben az ember. Örülünk, hogy a Pompos büfét választottuk, mert a kiszolgálás gyors volt, és a kenyérlángos, amit ettünk nagyon finom volt. Amit problémának látok, hogy túl nagy az adag, és így sokat pocsékolnak az emberek. Kellene kisebb adag is.
Megosztom
Finom ebéd, olcsón -

Mokka Delicates Bistro Szarvas

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Egyik utazásunk alkalmából pont Szarvason mentünk keresztül ebédidőben, így megálltunk ennél az étteremnél, mert jókat olvastam róla itt az oldalon. Nagyon elégedettek voltunk. Egy leves és 3 féle főételből lehet választani, és lehet kérni + feltétet 500 forintért. Mi éltünk is ezzel a lehetőséggel, mivel a leves addigra sajnos már elfogyott.
Megosztom
2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. május 15.
Már sokszor jártunk Hollókőn, de még esőben sosem. Eredetileg kerékpárral mentünk volna, de ezt a programot elmosta az eső, így kicsit sétáltunk és élveztük, hogy nincs tömeg. Egyik csoporttársunk ajánlotta ebédelő helynek ezt a kávézót. Most az eső miatt a nagy udvaron nem volt kiszolgálás, a belső tér meg nagyon szűkös, de nekünk ép szerencsénk volt, és kaptunk helyet.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Egy nagyobb társaságnak szerettünk volna foglalni, de sajnos az időpont nem volt szerencsés, így a foglalás elmaradt, de azért ott maradtunk ebédelni. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az ételt hamar megkaptuk. Finom volt, de csak a szokásos, nem volt különleges gasztronómia élmény. Hétköznap volt, így a vendégek zöme menüt fogyasztott és folyamatosan jöttek-mentek a vendégek.
Megosztom
Finom ebéd némi csalódással -

Piroska Étterem Egerszalók

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
Korábban érkeztünk a hotelba, és mivel a szállást nem foglalhattuk el, elsétáltunk ebbe az étterembe ebédelni. Sok jót írtak róla, és a hotelban is ezt a helyet ajánlották, így elég nagy elvárással értünk oda. Vasárnap dél lévén, a terasz már tele volt, így a pincehelyiségben ültünk le, ami már nem nagyon tetszett, mert kint nagyon kellemes volt az idő, és inkább kint szerettem volna lenni.
Megosztom
Talán szakácsot váltottak? -

Liget Étterem Szentes

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 10.
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a Szentesi Üdülőközpontban, és ilyenkor a Liget étteremben szoktunk ebédelni, néha még vacsorázni is. Ebben az évben is így tettünk. Nekem nagy kedvencem a Liget saláta, egyetlen évben sem hagytam ki. Most is azt kértem egy húsgombóc leves után. A leves borzalmasan borsos volt, meg sem tudtam enni.
Megosztom
5 oldalon / 50 találat


TérképX