Knekató étterem értékelései

Értékelései
22
39
35
28
0
0
28

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Knekató értékeléseit!

Olvasd el Knekató étterem értékeléseit!

Knekató értékelései

Gasztró élmény kerékpározás közben -

Vitorlás Étterem Balatonlelle

2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. május 8.
A május elsejei hosszú hétvégén egy 26 fős csoporttal körbekerékpároztuk a Balatont, Siófokról indulva. Nem a teljesítmény, hanem az élmény volt a lényeg, így kényelmes távok, látnivalók felkeresése, és egy kényelmes ebéd is belefért az időnkbe. Már ép elkeseredtünk, hogy nem lesz lehetőségünk enni, mert minden hely zárva volt még április 27-én, amikor egyszer csak elénk került a Vitorlás étterem.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túráról visszafele útba esett a kisvendéglő, de lévén hétfő, pont zárva volt. Az étlap kint volt a kerítésen, és láttam, hogy sokféle sztrapacska van az étlapon, és finom pörköltek, levesek, így elhatároztuk, hogy másnap visszatérünk egy ebédre. Délben nyitnak, de senki se az órát figyelje, a nyitás a déli harangszó után történik meg!
Megosztom
Nagy csalódás -

BéTerv Mátraszentimre

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 28.
Hétfői nap túráztunk és ép az étterem előtt vitt az utunk. Egy helyi nénivel beszéltünk is, aki dicsérte, így visszaérve a szállásunkra utána néztem az interneten, itt a honlapon. Itt is mindenki dicsérte, így eldöntöttük, hogy ma ott ebédelünk. Délre oda is értünk, de csak azt láttuk, hogy zárva, és bent a festő dolgozik. Kiírva csak annyi volt, hogy szünnap szerda.
Megosztom
2017. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy csoporttal kerékpártúrán vettünk részt a környéken, és már előre tudtam, hogy valahol Mezőkövesden kéne megállni ebédelni. Körbenéztem itt az oldalon, hogy melyik éttermeket ajánlják mások, és melyik esik útba nekünk kis kitérővel, így esett a választás erre az étteremre. Az email kapcsolat gyorsan létrejött, és hamar kaptam kedvező menüajánlatot a csoportnak.
Megosztom
Most sem csalódtunk -

Liget Étterem Szentes

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 18.
Újra Szentesen jártunk, és ha ott van dolgunk, feltétlenül elmegyünk ebbe az étterembe egy jót enni. Örömmel tapasztaltuk, hogy a színvonal semmit sem romlott, a pincérek kedvesek, és gyorsak voltak, az ételválaszték jó, és az étel minősége évek óta ugyan olyan jó. A kedvenc Liget salátával továbbra is elégedett voltam, de ha spórolni szerettünk volna, ehettünk volna menüt, mert az is nagyon bőséges és gusztusos volt.
Megosztom
Az egyénileg betérő vendég nem fontos -

Bél-kő Étterem & Pizzéria Bélapátfalva

2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Egy csoporttal töltöttünk pár napot Bélapátfalván. A motelunk szomszédságában volt ez az étterem, aminek nagyon örültünk, gondoltuk, jó lesz a vacsorákat az étterem teraszán elfogyasztani délutánonként. Az első benyomások aztán rögtön módosították az elképzelést. Az egyetlen pincér alig akart kiszolgálni. A kért étel ránézésre gusztusos volt, de ízre már nagyon átlagos.
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 12.
Már sokadszorra ültünk be ide ebédelni, és a véleményünk sajnos egyre rosszabb. Most egy kedves, de tájékozatlan pincérnő vette fel a rendelést. Harcsalakoma elnevezésű ételt kértünk ketten a társaságból, és érdeklődtünk, hogy magyar, vagy afrikai harcsából készül.
Megosztom
2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár napot Bélapátfalván töltöttünk egy csoporttal, és a környéken túráztunk. Egyik túránk alkalmával útba esett az étterem, így bementünk ebédelni. Nagyon szomjasak voltunk, de hiába kértük a pincért, hogy hozza az italt, ő ragaszkodott, hogy előbb az ételrendelést fel szeretné venni. Kiválasztottuk az ételt, és végre az italt is megkaptuk.
Megosztom
Ízletes ételek jó áron. -

Denis Étterem & Panzió Lenti

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 7.
A szomszéd hotelban szálltunk meg, de mivel ott nem volt lehetőség ebédelni, ebbe az étterembe mentünk át. A személyzet kedves volt és gyors. Ketten menüt kértünk, a lányom Gordon bleu-t. A menü bőséges volt, nagy adag leves, burgonyapüré és egy nagy töltött csirkecomb, káposztasalátával. Az árak nagyon barátiak, az étel jó színvonalú.
Megosztom
Próbaebéd pozitív tapasztalatokkal -

Cooper's Étterem Csesztreg

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy csoportos kerékpárostúra előkészületeként jártunk a környéken. Mivel dél körül Csesztregre fogunk érni majd a leendő túrán, megnéztük, hogy milyen lehetőségünk lenne megállni pihenni és ebédelni. Az interneten talált panzió és étterem már étteremként nem üzemel, és onnan irányítottak bennünket ebbe a nemrégiben átadott, újonnan épült étterembe.
Megosztom
4 oldalon / 35 találat


TérképX