Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Knekató
2853235
Országjáró - 56 városban járt márFelfedező - 24 helyen első értékelőNépszerű író - 44 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Fotói
35 fotó
Itt járt már

Knekató adatlapja

83Értékelés
28
53
2
35
Bemutatkozás
Férjemmel együtt egy vidéki kistelepülésen élünk. Három felnőtt gyermekem van. Nagyon szeretek túrázni, kertészkedni és olvasni.
Így utazok, így járok étterembe
Egy turista egyesület tagjaként nagyon sokat utazunk, az ország különböző részein. A többnapos ünnepeket gyalog vagy kerékpáros túrákkal töltjük, ilyenkor keressük a 15-25 fő kényelmes elhelyezését biztosító szállásokat. A férjemmel is gyakran töltünk el egy-egy hétvégét valamelyik hazai wellness szállóban, ha megfelelő akciót találunk. A túrák és utazások során minden alkalommal felkeressük az utunkba eső éttermek valamelyikét.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő
Regisztráció2014.05.06
Utoljára itt2022.03.23

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyhatatlan 2022. március 23.gyerekekkel járt itt
Már sokszor voltunk a parkban, először minket vittek el, aztán mi vittünk oda csoportot, végül az unokáinkat. Minden alkalommal nagy élmény volt, és nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. Évről-évre látható a szépülés, fejlődés, a parknak egyetlen negatívuma a bevezető hosszú földút, ami esős időben problémás lehet, ezért feltétlenül ajánlom a látogatás előtt a tájékozódást.
Kiváló 2015. október 28., csoporttal járt itt
Kerékpártúránk alkalmával jutottunk el Görcsöny településre. Mivel ép ebédidő volt, felkeltette a figyelmünket a reklámtábla, hogy menü és pacal pörkölt minden nap van. Maga az étterem egyszerűen berendezett, de ez senkit se tántorítson el egy finom ebéd elfogyasztásától. A szakács kiváló, nagyon ízletes ebédet ettünk, nagyon emberi áron.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Kastélypark Kisvendéglő Görcsöny - Kastélypark Kisvendéglő Görcsöny -
Kiváló 2017. október 28., csoporttal járt itt
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a faházakban. Mivel egy csoporttal voltunk, mind a kétszemélyes, mind a négyszemélyes faházról van tapasztalatunk. Mindegyik kényelmes, és megfelelően tágas. Az ágyak is jó szélesek, és kényelmesek. A wifi elég gyenge volt, és a tv a mi faházunkban rosszul volt beállítva, torz volt a kép, de mivel nem igazán akartuk nézni, nem zavart, de azért erre oda lehetne figyelni.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
3Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Thermál Kemping - Faházak Bogács -