Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tündérkert egy nagyon ápolt házzal, apartmanokkal

Tünde Vendégház BogácsTünde Vendégház Bogács a térképen

Kiváló 2014. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Készséges háziúr, jól felszerelt apartman kerttel és parkolási lehetőséggel. A kert egy paradicsom lehet nyáron. Mi szilveszter táján voltunk itt egy jó hétig.
Bogács télen is látogatható, mert egyszerű, de nagyszerű fürdővel rendelkezik, amely még nagyon civil áron fogadja a vendégeket. A fürdő előtt helyi termékeket lehet háziasszonyoktól vásárolni. A kökény lekvárt ma bontottam föl, én nem győzöm élvezni az ízét. Kiváló. A finom házi levestészta pedig nagyon finom. A házi tojás pedig olyan minőség, amit már régen nem találtam sehol. Utolsó alkalommal kb. 15 éve a Toszkánában. A kastélyban ahol laktunk, a tulaj saját tyúkjai tojtak olyan tojásokat, mint itt bogácson vannak. A tojás közepes nagyságú, a sárgája télen is egészséges sárga (de nem a karotinos táptól), és nagyobb a fehérjéhez képest. Lágytojásnak csak 3,5 percig kellett főzni. Úgy mint régen a falusi tojásokat. Szomszédasszonyok őrizzétek továbbra is a Jászságból való kiscsirkéket, ne térjetek át más fajtára!
Mi azt is terveztük, hogy a környéken gyalog túrázunk föl a Bükk felé, esetleg sítalpon is. Sajnos a tél nem akart eljönni, elég meleg volt, sokszor esett az eső is. Nekünk megfelelt így is, mert felfedeztük Eger környékét. Számos gyönyörű új termálfürdő, mind a közelben, és a történelmi város gondoskodtak arról, hogy az idő gyorsabban múlik, mint ahogy mi szeretnénk. A kiváló borok és a borospincék nagy mértékben növelik a környék értékét. Mi nagyon jól éreztük magunkat és biztosan visszatérünk. Köszönet Józsinak és Tündének, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (1)
Tünde Vendégház Bogács - Külső kép
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval